Perfecte service! Heel snelle aflevering. Onmiddellijk antwoord via mail bij vragen.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Scherpe prijs. Verzending binnen de aangegeven tijd. Heldere informatie op de website.
De omschrijving van het product is correct. Snelle levering. Goede prijs.
Goeie service Maat van jas niet binnen in Brugge op gezocht andere winkel en thuisgeleverd Zonder probleem
Dat horen we graag bedankt voor de mooie review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles op voorraad voor leuke prijzen. Snelle levering. Ik heb besteld een givi monolock topkoffer met givi beugel voor op de mt09 tracer. Het enige jammere was dat er nergens terug te vinden was dat er een m5m montage plaat meebesteld moest worden. Maar natuurlijk is deze plaat na bestelling zo in huis.
Bedankt voor de 5 sterren! Dit is een punt waar we momenteel aan werken, de mening van onze klanten is voor ons heel belangrijk en dit punt nemen wij zeker mee in de toekomst. Dankzij uw beoordelingen kunnen wij onze diensten blijven verbeteren. Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
De bestelling was in perfecte staat en sneller geleverd dan voorzien!
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Makkelijk bestellen. Niet nodig (mag wel) om account aan te maken. En sneller dan gepland geleverd.
Dat horen we graag! We doen namelijk ons best! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering , produkt is perfect
Veel plezier met je aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bien, delais, mat�riel correspond � mes attentes. Je recommande
Merci pour la confiance que vous nous portez ! Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bonjour . J'ai recus la pi�ce rapidement . Ce que je regrette c'est que vous ne d�taillez pas la commande : Je n'avais besoin que de la structure en ferraille . Car j'ai d�j� deux platines . Merci quand meme
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel en goede producten
Zeker weten bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rad service perfect. Echter pakket geleverd bij de buren (gedropt op het terras) op nummer 267, terwijl wij thuis waren. Ik heb de bestelwagen zien vertrekken. Dit huis is onbewoond en duidelijk zijn er volop werken aan de gang. Het getuigt van weinig respect en ownership. Niet tevreden van de levering.
Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
A l'�coute. Patience. Explications claires et nettes. Tr�s bonnes relations avec le client
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Supersnelle levering, top kwaliteit en redelijke prijs
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Colis conforme re�u 2 jours apr�s la commande ;) !!!! Site que je ne connaissais pas et qui restera dans mes favoris. Merci Rad
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Colis livr� sous 48 heures. pi�ces conformes rien � dire de plus
Producten makkelijk te vinden op de site. Duidelijk zichtbaar indien voorradig. Snelle en correcte levering!
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Conforme � la description et expedition tr�s rapide. Merci.
Heureux d’entendre ça! Original reply on Trustpilot at 23/08/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Op tijd en in orde.
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik ben z��r content over de snelle afhandeling van de order en mijn LS2 FF399 Valiant Solid Mat zwart. Een pracht van een helm, zeer confortabel en degelijk en bij RAD aan een correcte prijs. Het meegeleverde pinlock scherm en de handige tool om het vizier te verwijderen maken als compleet. Een absolute aanrader!!!
Achat parfait. L'achat de l'article s'est fait tr�s rapidement. L'envoi conforme � la pr�vision. Le port gratuit est un grand plus tr�s appr�ciable.
Nous espérons vous revoir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 23/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Transport tr�s rapide et mat�riel correspondant � la commande.
Bonjour, Commande tr�s bien trait�e.Produit de bonne qualit�.
Alles aanwezig en snel geleverd
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide et bien emball�e
Merci pour la confiance que vous nous portez ! Réponse originale à Trustpilot le 23/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023