Goede prijs kwaliteit verhouding en snel bezorgd!
Altijd fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Topcase Piaggio MP3. In de garage zeiden ze dat alleen originele topcases passen, maar dat was buiten Rad gerekend. Duidelijke uitleg dat er een extra bevestigingssysteem moet bijbesteld worden. Duidelijke uitleg om te bevestiging. "Fits like a glove". En 160 � goedkoper dan het originele systeem.
Het doet ons plezier dat je de weg naar RAD gevonden hebt! Tot de volgende! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service super !!
Service top Soucis avec un pantalon et imm�diatement remplac�
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 22/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De online bestelling die ik plaatste in de webwnkel van RAD werd na twee dagen afgeleverd. De laarzen die ik bestelde bleken na het passen toch een maatje te klein te zijn. Een telefoontje naar de dichtsbijzijnde RAD winkel zorgde ervoor dat ik de te kleine laarzen niet hoefde terug te sturen, maar gewoon kon gaan wisselen bij hen nadat zij voor mij een grotere maat bestelden. TOP die RAD service!!
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Wij doen ons best en horen ook graag het positieve nieuws! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison dans les d�lais annonc�s Le produit fragile �tait bien emball� et correspondait parfaitement � la description. Tout cela avec un prix comp�titif. parfait donc
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 22/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering, conform afspraak. Keurig verpakt.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede correcte levering en produkt
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
D�lais ok, produits command�s ok, tailles ok, what else ? Impeccable
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 22/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlug geleverd en heel goed verpakt. Moet er het nog op monteren maar ik hoop dat het past.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle service , goede kwaliteit !
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Qualit� des produits au rendez-vous ainsi que la rapidit� du service. Excellente maison.
J�ai command� une veste et je l�ai re�ue 2 jours apr�s. Elle �tait malheureusement trop petite et une personne m�a aid� � faire un �change par mail. Le plus, est qu�il est possible d�avoir des contacts avec une personne ce qui n�est pas toujours le cas avec les sites de vente en ligne
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 22/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
prima service, goed verpakt en snel geleverd !!!
Bedankt voor de vijf sterren, Luk! Veel plezier toegewenst met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Artikel snel geleverd. Prijs/kwaliteit voldoet aan de verwachtingen
Blij dit te vernemen Danny! Veel plezier toegewenst met uw bestelling! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel en makkelijke service
Super! Bedankt voor deze positieve beoordeling, Kas! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande livr�e un peu plus t�t que pr�vu. Le respect d'un d�lai �voqu� en amont c'est-�-dire lors de la commande me semble mieux d'un point de vue organisation. Produit conforme aux attentes.
Boots besteld online....correcte feedback...goede opvolging...en zeer goede na service. Ik ga zeker nog bestellen .!! Grtjs Ee?n zeer tevreden motard.
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent, Patrick! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen ontmoeten bij RAD! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle verzending en vlotte afhandeling van een retourzending.
Bedankt voor de vijf sterren! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Toujours tr�s satisfait des services de RAD. Envoi rapide et produit correspondant parfaitement � la description faite sur le site.
Un super conseil et un service rapide et efficace
Super! Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 21/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande super facile , pi�ces de super bonne qualit�, livraison rapide , top
Super! Merci beaucoup, Jean! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 21/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Degeleverde producten goed. Alleen DPD de transporteur is met enige regelmaat treurig. Zending zou afgelopen maandag komen. Gedurende de hele dag updates per email gekregen. Live tracking werkt niet. Na de doorgegeven bezorgtijd met DPD gebeld. Konden niet aangeven waar de chauffeur was en ze konden niet in het systeem. Volgende dag uiteindelijk pas geleverd. Echter in de track en trace werd ingegeven dat wij de zending geweigerd hadden om 17.37 uur. Wij waren tot 19:45 op kantoor. Geen DPD auto, de chauffeur had waarschijnlijk geen zin die maandag. Gisteren chauffeur hierop aangesproken. Hij volstond met de opmerking " Dat is jouw probleem".
Beste Matthias, het spijt ons te horen dat de levering niet vlekkeloos verlopen is. Wij appreciëren je review en bekijken het met de transporteur. Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
nog nooit zo snel een pakje ontvangen.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Rudy! We wensen u veel plezier toe met uw bestelling en hopen u snel terug te mogen ontmoeten bij een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023