Snelle en nette levering
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
De service in de winkel is super! Vriendelijk, behulpzaam, etc... niks op aan te merken.
Beste Roy, Fijn om te horen dat u tevreden bent van onze service! Tot een volgende aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produits envoy�s et re�us rapidement. Commande conforme � la demande. Emballage convenable mais de toutes fa�ons avec DPD comme soci�t� de livraison, je ne m'attend jamais � un colis en bon �tat...
Bonjour Damien, Heureux d'apprendre que vous êtes satisfait et merci de vos commentaires ! Avec votre feedback, nous essayons d'améliorer notre service et celui de notre transporteur sur une base quotidienne. Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De maat die ik nodig had was niet in stock. Ze hebben het direct besteld en thuis laten leveren. Krijg altijd eerlijke en nuttige uitleg over hun producten.
Beste Sander, Daar doen we het voor! Bedankt voor uw beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering en goede prijs!
Beste, Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zou niet weten hoe te verbeteren.
Beste Rik, Bedankt voor het mooie compliment! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prijs/kwaliteit dik in orde en snelle levering
Beste Felix, Bedankt! Veel plezier met uw aankopen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Jamais d��u,toujours bien conseill� et dans la bonne humeur. Je me rends � Alleur et j'ai un tr�s bon contact avec cette �quipe. Quand je ne peux pas me d�placer, il me renseignent par t�l�phone ce qui me permet de commander par internet. Bravo et merci
Cher Jean-Paul, Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Je transmettrai votre belle évaluation à mes collègues d'Alleur. Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle,vlotte levering op de afgesproken datum
Beste, Bedankt, fijn te horen dat u tevreden bent! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Besteld en op tijd geleverd op het juiste uur dat er via mail doorgegeven werd
Beste Claudine, Bedankt voor uw vijf sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Topkoffer gekocht, makkelijk te vinden op de site, goede prijs in vergelijking met anderen, kwam snel, niets op aan te merken. Plus dat de katten helemaal weg zijn van de extra omdoos.
Beste Chris, We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent van onze website en onze service! We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe topkoffer. Ook veel plezier gewenst aan de katten, die zijn waarschijnlijk in de zevende hemel met hun nieuwe kartonnen doos :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel kunnen vinden, aangenaam geprijsd snel geleverd.
Beste Ed, Heel erg bedankt voor uw mooie review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
PRODUIT DE QUALITE CARTON OUVERT DURANT LE TRANSPORT MAIS PAS DE VOL
Bonjour Claire, Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes désolés d'apprendre que l'emballage a été endommagé, nous le transmettrons au transporteur. Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super bedrijf, twee maanden geleden back order geplaatst, eerlijkheid gebied mij te zeggen, ik had niet gedacht dat ik mijn bestelling zou ontvangen Maar!!!! keurig op de hoogte gehouden, een bericht ontvangen dat betreffende deel op voorraad was, en of ik het nog wenste te ontvangen. Na betaling correct afgehandeld. Maakt een mens blij.
Beste Gert, We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent van onze service, daar doen we het voor! Veel plezier gewenst met uw aankopen en tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel en accuraat
Ik heb bij Rad in Herk-de-stadt een duoset sena 30 k gekocht; uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel, geen moeite was teveel. op mijn vraag of het product bekeken kon worden werd zonder probleem een doos geopend en vervolgens de gehele inhoud geopend op de balie gelegd. Hetzelfde gebeurde ook met de Cardo packtalk bold. Op mijn opmerking dat de packtalk bold bij een concurrent goedkoper was werd mij meteen te kennen gegeven dat ik hem ter plaatse voor dezelfde prijs kon krijgen. Grote winkel, uitermate veel keuze en zoals reeds vermeld, enthousiast en vriendelijk personeel. Ik kan deze winkel werkelijk aanbevelen!
Beste, Wat een mooie beoordeling! Ik heb uw complimenten doorgegeven aan mijn collega's in Herk-de-Stad. Veel plezier met uw nieuwe intercom! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle verzending goeie prijzen
Beste Toon, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
la livraison a �t� tr�s rapide , l'emballage bien fait et des produits de bonnes qualit�s , que demander de mieux ? je recommanderais sans aucune h�sitation .
Bonjour, Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Mijn bestelling van een motor-doorwaaijas Revit-Eclipse met rugprotectie, is de waardering: uitstekend, waard. Alles is volgens afspraak geleverd, m.n. binnen de gestelde tijdskaders. Prijs-kwaliteit verhouding is goed/zeer goed te noemen. Echt een fijne jas voor de warme zomerse temperaturen. Mijn t-shirt blijft eindelijk droog, heerlijk!
Beste, We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop! Alvast nog veel plezier (en hopelijk veel mooie zomerdagen) gewenst met uw jas! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Comme toujours service impeccable
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfecte levering! Mooie Givi koffer met een montage set besteld voor een XJ600S.
Beste, Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Comp�tence choix diversit� suivi
Bonjour Willy, Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goed, snel en betrouwbaar tegen een goede prijs
Beste JT, We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over onze service! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Site clair et livraison dans les temps indiqu�s
Bonjour Yves, Merci pour votre évaluation positive! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Aucune critique � faire sur le site, concernant les lingettes command�es, je ne les ai pas encore essay�.
Bonjour Fabrice, Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023