Rien a dire livraison mat�riel tr�s bien
Bonjour, Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Je viens d'acheter un casque Givi 50.6 Apr�s seulement un petit d�placement en scooter la protection menton s'est d�solidaris�e. Impossible de la refixer, elle ne tient jamais en place. J'ai mis le prix pour acqu�rir un casque pro, et je re�ois un casque qui se d�sagrege, c'est navrant ! Pour la commande et livraison il n y a pas eu de probl�me.
Bonjour Patrick, Nous sommes désolés d'apprendre que votre nouveau casque a un défaut. Si un achat est défectueux, nous aiderons toujours nos clients avec une solution, nous regrettons que vous ne nous ayez pas contacté. J'ai vérifié pour vous, votre achat date du 01/08, cela signifie que vous êtes toujours dans la période de garantie immédiate. Vous pouvez créer votre retour via votre compte client, sous la rubrique 'retours'. Nous vous ferons parvenir une étiquette de transport. Lorsque nous recevrons votre casque, nous vous enverrons un nouveau casque gratuitement ou vous pouvez demander un remboursement. Nous nous excusons sincèrement pour cet inconvénient. Je reste à votre disposition. Cordialement, Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering en juiste onderdelen
Beste, We zijn blij te horen dat u tevreden bent! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison et article impeccable
Bonjour Sebastien, Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait rien � dire, pi�ce (batterie) conforme, d�lai et livraison tr�s rapide (DPD) encore merci et bravo.
Bonjour, Heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison Conforme et Ultra-Rapide. Bref pour une premi�re commande c�est un sans faute Merci
service efficace et rapide. Merci aussi au personnel du magasin de Nivelles pour leur gentillesse et professionalisme.
Over RAD zelf heb ik zeker niet te klagen, maar de door hen gebruikte koerierdienst van DPD heeft bij mijn laatste bestelling wel wat pluimen verloren.
Beste Heer Van Santvoort, Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Nieuwe helm online besteld. Helm uit de showroom ontvangen in een gerecupereerde kartonnen doos. Lijmresten aan de binnenzijde van het vizier. Scherpe prijs moet toch ergens van komen??
Beste, Het spijt me te vernemen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Echter, zie ik geen enkele communicatie naar onze klantendienst omtrent uw ongenoegen. Aangezien dit artikel een eindereeks artikel is dat niet meer leverbaar is door de leverancier, komt deze bij onze scherp geprijsde artikels terecht in onze shops. Het neemt niet weg dat u voor eender welk situatie, vraag en of probleem altijd terecht kan bij ons klantendienst. Met vriendelijke groeten, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide et produit de qualit� conforme � la commande.
Bonjour Thierry, Quelle belle évaluation, merci! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s r�actif S�rieux
Merci! C'est super! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Conforme � la commande et envoi livraison tr�s rapide ?? que du +++++??
Cher Gilles, Merci, ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfect as ever..
Beste, Heel erg bedankt! Original reply on Trustpilot at 09/08/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
livraison rapide et des prix tr�s souvent int�ressants j'y reviens souvent!
Bonjour, Merci beaucoup :-) ! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Klantvriendelijk
Beste, Fijn om te horen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Wederom erg tevreden over product en buitengewoon snelle levering. Het verbaasd mij iedere keer dat RAD en DPD zo goed op elkaar aansluiten. Aan deze logistieke processen kunnen andere leveranciers wellicht voorbeeld nemen.
Beste, Bedankt voor deze positieve review! Het doet ons een plezier om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Juiste en snelle levering TOP!
Beste Loek, Bedankt, veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle en correcte levering; competitieve prijs.
Beste Manuel, Bedankt voor uw aankopen bij ons! Tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle levering van het gevraagde onderdeel gemakkelijk zelf te monteren en werkt naar behoren
Beste, Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel en handig!
Goed en snelle service
Beste Nico, Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Eenvoudig on-line shoppen snelle en correcte levering niets op aan te merken
Beste, Daar doen we het voor, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goeie kwaliteit/prijs.veel variatie/perfekte levering
Beste Paul, Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Uitstekende service
Beste Wendy, Dat doet ons een plezier om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Online een Cardo Freecom2+ besteld. Bij levering bleek het om een set te gaan met gebruikssporen. Klantendienst reageerde laat en met standaard copy/paste antwoorden. Heeft geen oplossing geboden. Ben met dit alles naar een winkel gegaan en zei hebben dit wel onmiddellijk omgeruild. (waarvoor dank)
Beste, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze klantenservice. Echter hebben wij uw eerste mail van 23/7 waarin u uw ongenoegen uitdrukt persoonlijk behandeld en u een persoonlijke mail gestuurd met daarin onze reactie. In een tweede mail van 29/7 werd u de standaardprocedure uitgelegd hoe u een artikel aan ons kunt retourneren, wat inderdaad om een standaardmail gaat, wat bij alle standaardprocedures het geval is. We proberen onze klanten zo snel mogelijk een oplossing aan te bieden, maar vanwege de drukke soldenperiode liep hier wat vertraging op, waarvoor wij ons wensen te excuseren. Desondanks zijn we blij te horen dat u geholpen bent en dat u tevreden bent met de uiteindelijke oplossing die u werd aangeboden. Met vriendelijke groeten, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023