Goeie kwaliteit/prijs.veel variatie/perfekte levering
Beste Paul, Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Uitstekende service
Beste Wendy, Dat doet ons een plezier om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Online een Cardo Freecom2+ besteld. Bij levering bleek het om een set te gaan met gebruikssporen. Klantendienst reageerde laat en met standaard copy/paste antwoorden. Heeft geen oplossing geboden. Ben met dit alles naar een winkel gegaan en zei hebben dit wel onmiddellijk omgeruild. (waarvoor dank)
Beste, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze klantenservice. Echter hebben wij uw eerste mail van 23/7 waarin u uw ongenoegen uitdrukt persoonlijk behandeld en u een persoonlijke mail gestuurd met daarin onze reactie. In een tweede mail van 29/7 werd u de standaardprocedure uitgelegd hoe u een artikel aan ons kunt retourneren, wat inderdaad om een standaardmail gaat, wat bij alle standaardprocedures het geval is. We proberen onze klanten zo snel mogelijk een oplossing aan te bieden, maar vanwege de drukke soldenperiode liep hier wat vertraging op, waarvoor wij ons wensen te excuseren. Desondanks zijn we blij te horen dat u geholpen bent en dat u tevreden bent met de uiteindelijke oplossing die u werd aangeboden. Met vriendelijke groeten, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tout parfait, merci
Cher Stephan, Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 08/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer tevreden over het product! Ook de uitleg die we kregen was super!!!!!
Beste Freddy, Fijn om te horen! Veel plezier met uw aankopen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede snelle levering!
Bedankt Bas voor uw 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle en vlotte levering
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfect! Mits op voorraad ook snelle levering. Scherpe prijzen.
Beste Ron, Heel fijn om te horen dat u tevreden bent van de service van RAD, daar doen we het voor! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Op twee dagen was alles correct geleverd in een afhaalpunt. Prijs is concurrentiewaardig.
Beste Karen, Bedankt voor uw positieve review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima geleverd
Bedankt voor uw aankopen bij ons, tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prix, d�lais...Top
Keurig en voldoende verpakt snelle afhandeling en onbeschadigt
Daar doen we het voor! Veel rijplezier gewenst! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlug en alles ok.
Beste Marc, bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Correcte service. Dik in orde.
Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankopen, Tom! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super service rapide
Cher Jerome, Nous sommes heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
C�est remarquable, le transporteur ayant �t� d�faillant, RAD a imm�diatement r�agi et m�a adress� par retour un nouveau colis. Je ne puis que conseiller.
Bonjour, Merci pour la confiance que vous nous portez! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goeie servies
Bedankt Bruno, leuk om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison bien suivie. Produit conforme parfaitement emball�. Prix comp�titifs. A conseiller
Cher Frederic, Nous sommes heureux d'entendre ça, merci! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s satisfaits
Bonjour Patrice, Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pour paraphraser une c�l�bre publicit� je dirais ��une enseigne qui tient ses promesses �� Rapidit� de la livraison et produit conforme. Je garde cette adresse pr�cieusement.
Cher Philippe, Merci pour votre agréable remarque, ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Le produit correspond aux informations donn�es sur le site, le d�lai de livraison n'a pas �t� respect� mais RAD n'est pas responsable
Bonjour Michel, Merci à vous! Nous essayons aussi d'améliorer le service de notre transporteur sur une base quotidienne, nous espérons vous revoir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Re�u le produit command� le surlendemain de la commande � 800 m de chez moi ! que demander de plus ? merci
Bonjour Charles, Heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait, rien � dire !
Bonjour Jean-Yves, Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service rapide et efficace
Cher Alain, Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide, efficace, bon update sur le progr�s de la commande. Vraiment top. N'ai h�las pas souvent de choses � acheter sur un tel site, mais il est vraiment top. Quant aux produits eux-m�mes, pas encore test�s, mais suis confiant. Si c'est aussi bon que le site, ce sera tip top! Merci.
Cher Gregory, Merci pour la confiance que vous nous accordez! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023