Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Kwalitatief product, net zoals beschreven. Zeer tevreden.

Mooie goed passende helm voor weinig�

Mooie goed passende helm voor weinig geld (was wel in de aanbieding nu :-) )

Snelle levering, top.

Maandagavond besteld

Maandagavond besteld. Woensdagmiddag in huis. Alles conform afspraak. Zeer goede ervaring.

Zeer snelle verzending en levering

Zeer snelle verzending en levering. Alles mooi en stevig verpakt

pare carter givi tn 362 xrv 750 rd04

excellent livraison tr�s rapide et tr�s bien emball� 10 sur 10

Zeer goede service en top personeel

Zeer goede service en werknemers die graag hun kennis delen en je helpen bij het kiezen van je spullen. Ze zijn niet opdringerig en laten je met rust indien je geen hulp wilt. Zeer leuke winkel met top personeel.

Respect de la commande

Respect de la commande En temps, qualit� et prix

Bien

Bien. Bon service en g�n�ral. Dommage de n avoir pas eu de r�ponse plut�t j aurai compl�t� mes achats chez RAD!! Je recommande

Correcte levering ,goed verpakt.

Correcte levering ,goed verpakt.

DPD � chi**!

Rien � dire avec le service d'envoi et la rapidit� par RAD. Quant au service de livraison par DPD, z�ro! Personne ne s'est pr�sent� � l'heure convenue par DPD par e-mail. Je m'�tais lib�r� pour le r�ceptionner et j'ai re�u un e-mail plus tard dans la journ�e pour aller le chercher dans un point poste. (Il y avait quelqu'un chez moi toute la journ�e donc ils ne se sont m�me pas pr�sent�s � l'adresse pr�vue).

Product is niet aan de maat nummerplaat�

Product is niet aan de maat nummerplaat verbogen nummethouder kapot

Vlotte betstelling en levering.

Vlotte betstelling en levering.

Zeer goede service in winkel van Herk�

Zeer goede service in winkel van Herk de stad. Iedereen is trouwens erg behulpzaam. Al enkele keren geholpen geweest door een zekere Robin. Over wat dan ook geeft hij je een meer dan volledige uitleg. Neemt rustig zijn tijd, geen enkele vraag was hem te veel en dringt zich niet op. Bedankt hiervoor! Daarom dat ik telkens terug naar Rad ga! Wouter (NC750X)

Goede ervaring bij RAD Willebroek

Goede ervaring bij RAD Willebroek , vriendelijk geholpen en goed advies gekregen .

Livraison Rapide

Livraison Rapide, articles tr�s bien emball�, Donc pas de surprise au d�ballage, je recommande vivement...

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk. Dik in orde.

Uitstekende en snelle service !

Uitstekende en snelle service !

Ik heb telefonisch contact gezocht naar�

Ik heb telefonisch contact gezocht naar aanleiding van mijn online aankoop om zeker te stellen dat ik mijn nieuwe helm voor mijn vakantie binnen zou hebben. Daar hebben ze perfect bij geholpen.

Prix tr�s int�ressant

Prix tr�s int�ressant Choix tr�s large Livraison tr�s rapide Pas eu l occasion de connaitre le S A V et c tant mieux

Gisteren bestelt vandaag geleverd en�

Gisteren bestelt vandaag geleverd en mooie en degelijke motorschoenen proficiat

Re�u dans les d�lais

Re�u dans les d�lais, sans d�faut, dans un �tat parfait.

Site s�rieux

Site s�rieux, produit re�u dans les temps.

Super tevreden klant

Telkens als zeer tevreden klant de winkel verlaten. Super goeie uitleg gekregen over de helm van mijn keuze van de winkeljuffrouw .

vlotte service

vlotte service