Rien a redire, tout est respect�
Bonjour, Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 10/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Article original (visi�re HJC) � tr�s bon prix livr� tr�s rapidement. Le top, merci RAD c'est du bon boulot !
Cher Antoine, Nous sommes heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 10/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
J'ai �t� � Rad pr�s d'Ikea deux fois et plusieurs fois � Rad Nivelle. Super personnel et les deux magasins. Seulement le meilleur que je puisse dire � propos de cet endroit. Bravo � vous pour le travail que vous faites et pour le sourire que vous avez tous les jours. Chaque fois que je viens, vous �tes toujours bon et serviables. Le service est parfait et tr�s poli vous tous. Vous �tes devenu mon magasin pr�f�r� et je vous remercie beaucoup aussi pour les r�ponses rapides aux e-mails.? Je suis tr�s heureux et le recommande � tout le monde. F�licitations et continuez comme �a!!!!!!
Qualit� et rapidit� d'envoi.Merci.
Super! Merci pour la confiance en RAD! :-) Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Levering sneller dan verwacht...erg fijn!
We zijn blij te lezen dat uw bestelling vlot geleverd werd! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel terug te zien bij RAD! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide et bon suis de commande
Super! Merci, Silvain! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer tevreden en geen lange levertijd , normaal 2 dagen en ik had het al daags erna , echt super
Het doet ons plezier dit te lezen, Sonia! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfecte aflevering, product trouw aan de kwaliteiten vooropgesteld op de website
Maandag heb ik de laarzen besteld. Maandag bericht van DPD dat het pakket de eerst volgende werkdag zou geleverd worden. Pakket bleef echter twee dagen on hold staan. Vandaag donderdag geleverd. Eerste keer on line bestelling gedaan. Van RAD steeds tevreden, meestal ga ik mijn aankopen doen in Herk de Stad. Altijd prima service.
Wat een mooie review Johan! Toch spijt het ons te vernemen dat uw pakket niet volgens afspraak geleverd werd. Hoewel wij weinig controle hebben over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten, doen wij er alles aan om zowel onze eigen service, als die van onze transporteur te verbeteren! We hopen u spoedig terug te zien bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Parfait ! Juste un petit b�mol depuis que la livraison gratuite en Belgique soit pass�e de 15� � 25� d�achat ! Cordialement.
Merci pour votre agréable remarque, Yvon! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
zeer uitgebreide keuze zowel online als in de winkel en zeer snelle levering
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Koen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Simply delighting experience Item Ordered before noon, forwaded by end of the day, and received a couple of days after. And all Items I had ordered were the same. RAD is a must as a web-dealer
Thank you for your review. Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your order and we look forward to seeing you again in the future. Original reply on Trustpilot at 04/07/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
commande parfaite et r�ception ultra rapide
Heureux d'entendre ça, Jean Marc! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Steeds vlotte levering van duurzaam materiaal ...doe zo verder !
Bedankt voor deze positieve woorden, Frank! Het doet ons plezier dit te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
temps de livraison respect�. colis en bonne �tat � la r�ception facilit�e d'achat en ligne et de paiement.
Ça nous fait plaisir, Thierry! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vlugge afwerking van het gevraagde Toffe website
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Patrick! Hopelijk tot snel bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bon site moto que je connais depuis longtemps. La gratuit� des frais de port est � partir de 25� c'est assez rare pour le souligner. Les commandes sont rapidement envoy�es. Emballage soign�.
Merci pour votre agréable remarque, Olivier. Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit van het artikel tegen een redelijke prijs.
We zijn blij dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD, Wim! Bedankt voor je review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima service samen met DPD bezorgdienst. Aanrader
Super! We zijn blij dat u tevreden bent over de geboden service van RAD als van DPD! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfect snel en handig
Super! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle service, goed product (heerlijke schoenen :D
We zijn blij dit te lezen! :-) bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
RAD komt zijn afspraken m.b.t. leveringstijden na. Daarover geen klagen. De verpakking van een topkoffer liet te wensen over. Hierdoor bestond de kans dat er beschadigingen ontstonden. RAD wordt geadviseerd na te denken over een andere koeriersdienst. De service laat ook te wensen over. Als je niet snel genoeg aan de deur verschijnt worden je spullen voor de deur achtergelaten. De koerier loog bovendien over het aantal keren dat hij gebeld had. Kortom geen service.
Beste, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat de levering door DPD niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen we dat het onaangenaam is uw pakket zo te moeten ontvangen. Hoewel wij weinig controle hebben over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten, proberen wij dagelijks onze eigen service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. In zulke gevallen mag u zeker en vast ook de klantendienst contacteren, zodat zij het nodige kunnen doen om dit aan DPD te melden. Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Eerlijke verkoop en kennis van de producten met een goede service op het online aspect ??
Super! Bedankt voor deze positieve feedback, Etienne! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Client de Nivelles, toujours de tr�s bon conseil avec de tr�s bon prix. Quand un article n'est pas de stock au magasin, pas de probl�me il sera livr� gratuitement � la maison qq jours apr�s seulement et ce peut importe le montant de celui-ci. vraiment top!
Heureux d'entendre ca! Ça nous fait plaisir! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering en goed verpakt product!