tr�s rapide et professionnelle je le recommande
Heureux d'entendre ça, Dany! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Efficace et rapide, super service
Super! Merci beaucoup pour cette belle remarque! :-) Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfect, reeds dag na bestelling geleverd
Super! Blij dit te vernemen Tom! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapide et efficace..
Super! Merci pour votre agréable remarque! :-) Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede communicatie tussen klanten service, alsnog snele levering
Super!! Bedankt voor deze positieve beoordeling! We wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u snel terug te zien bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Remblokken besteld. Scherpe prijs, ruime betaalmogelijkheden, goed verpakt. Verwachte levertijd naar NL op de site was 1 dag, de praktijk was 2 dagen, mij snel genoeg. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. DPD gaf op de afleverdag rond 9 uur 's ochtends de verwachte aflevertijd per mail aan met een marge van 1 uur. Ik ga hier zeker weer bestellen.
Wat een mooie beoordeling!! Bedankt hiervoor! Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD! Graag tot een volgende keer! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s rapidement livr� Produit avec bon rapport qualit� prix
Super! Merci beaucoup Nono! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super contente du produit, une rapidit� pour l'exp�dition. Super bien emballer. Rien � redire que du +++++++ Merci � vous pour vos conseille.
Excellent magasin personnel au top et sympathique conseil super bien et grands choix magasin super grand prix assez bien je recommandes
Heureux d'entendre ça, Leone! Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Original reply on Trustpilot at 04/07/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Rien � dire ,exemple:: essais au magasin, la taille des jambes n est pas la bonne, je paies et le LENDEMAIN livr� � 11h35 par dpd...wath else...
Ça nous fait plaisir, Jean Bertrand! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Re�u les bottes apr�s deux jours! Excellent produit et prix!
Super! Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
PRESTATIONS TRES CORRECTES
Merci pour votre agréable remarque! Nous espérons vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Besteld en de dag erna al geleverd. Kleur van de broek is gelijk op de foto. Ben zeer tevreden.
We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met uw bestelling! We wensen u veel plezier toe met uw bestelling en hopen u binnenkort terug te zien! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide. Prix correct et livraison rapide. Bravo.
Super! Merci beaucoup!! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede prijs, snel in huis
Super! Blij dit te lezen! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produits conforme � la commande. Exp�di�e et livr�e rapidement.
Super!! Heureux d'entendre ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De onderdelen werden niet geleverd op de dag dat er was voorgesteld wel pas de volgende dag
Beste meneer Huyghebaert, Het spijt ons te vernemen dat de levering door DPD niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit en begrijpen we dat het onaangenaam is te moeten wachten op uw pakket. Uit de trackinginformatie zie ik dat uw pakket voor een eerste maal uitgeleverd werd op 27/06/2019, maar dat ze het pakket niet bij u hebben kunnen leveren. Om die reden hebben ze het pakket de volgende dag geleverd. Hoewel wij weinig controle hebben over de werkwijze van DPD tijdens het leveren van de pakketten, proberen we toch dagelijks, naast onze eigen service, ook die van onze transporteur te verbeteren. We zijn blij te zien dat uw pakket intussen geleverd werd. We wensen ons nogmaals te excuseren voor het ongemak en hopen u alsnog snel terug te zien bij RAD. Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Un site fiable, respect des d�lais annonc�s. Rien � redire.
Super! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Réponse originale à Trustpilot le 04/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel geleverd netjes op de hoogte gehouden van de levering prima pproduct
Super! Bedankt voor deze positieve review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 01/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Envoie rapide bon produits, toujours un plaisir
Merci pour la confiance en RAD, Laurent! :-) Réponse originale à Trustpilot le 01/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
rapide et conforme
Merci beaucoup Thierry! Réponse originale à Trustpilot le 01/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Gewoon perfect
Bedankt voor de vijf sterren, Michiel! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Hopelijk zien we jou binnenkort terug! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 01/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bien achaland�, touts les prix, service sympa.
Ça nous fait plaisir, Alex! Merci beaucoup et beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 01/07/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
correcte levering, altijd mooi vooraf gegaan door de nodige meldingen per mail.
Super! We zijn blij dat u tevreden bent over de service bij RAD! We hopen u snel terug te zien bij RAD! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
alles ok vielen Dank
Bedankt voor deze positieve review Thomas! :-) Original reply on Trustpilot at 04/07/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023