duidelijke informatie, correcte prijs, product wordt geleverd conform de gemaakte afspraak. stevige beschermende verpakking.
Parfait. Livraison au bureau en 1 jour ouvrable. Rapide et efficace.
Pakket is na 1 week nog altijd niet afgeleverd. Volgens track&trace wel aangeboden bij DPD, maar ligt nog altijd op het depot. Misschien niet iets waar RAD direct iets aan kan doen, behalve controleren of een zending ook echt afgeleverd is voordat men om een review vraagt.
Beste meneer Vos, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat de levering door DPD niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen we dat het onaangenaam is te moeten wachten op uw pakket. Uit de trackinginformatie zie ik dat uw pakket niet geleverd kon worden door DPD. Hoewel wij zelf jammer genoeg weinig controle hebben over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten, mag u ons steeds contacteren wanneer u uit de trackinginformatie constateert dat uw pakket te lang wegblijft. In dit geval nemen wij voor u contact op met DPD om meer informatie te vragen, zodoende uw pakket toch zo snel mogelijk bij u terecht komt. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. We zijn blij te zien dat uw pakket intussen geleverd werd. We wensen ons nogmaals te excuseren voor het ongemak en hopen u alsnog snel terug te zien bij RAD. Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Topservice!!! Vriendelijk en behulpzaam
Heerlijk duidelijk, snelle levering en omdat je zelf extra informatie kan geven over bijvoorbeeld een plaats waar ze het pakket achter kunnen laten. Hoef je tenminste niet extra lang te wachten als je de bezorger onverhoopt gemist hebt. Dus aanrader waar mij betreft
Wat een leuke beoordeling meneer Spijkers! Bedankt hiervoor! We zijn blij dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD en we hopen u snel terug te zien bij een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle en goede service, schoenen besteld en dag daarna al geleverd.
Super! Dat vernemen we graag, Frank! :-) Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s satisfait Merci
Heureux d'entendre ça, Jean-Louis! :-) Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zalige motor jas voor de warme dagen . Zou hem aan iedereen aanbevelen een super jas
Bedankt voor deze leuke review, Ivo! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Toppie motor koffer, ziet er goed uit, snel geleverd. Leuke site en makkelijk alles te vinden. R.v.O Netherlands
Bedankt voor deze leuke beoordeling Ruud! We zijn blij dat u tevreden bent over RAD! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Le bon produit qui est arriv� plus vite que pr�vu.
Super! Merci Nicolas! :) Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede service en snel
Bedankt voor deze positieve beoordeling, David! Veel plezier met uw bestelling toegewenst! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Reliable partner for motorists!
Merci pour la confiance en RAD, Robert! :-) Nous espérons vous revoir bientôt! Original reply on Trustpilot at 26/06/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Commande et livraison conformes � mes attentes !! Livraison super rapide et colis bien prot�g� Je repasserai une nouvelle commande sans aucun soucis !! Merci ??????
Quelle belle remarque, Yvon! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Merci pour la confiance en RAD et nous espérons vous revoir bientôt! :-) Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super article, livraison au top. Juste l'�cran trop fragile ( d�j� ray� )
Bonjour M. Gallouin, Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de nos service. Nous sommes donc désolés d'apprendre que votre article a déjà été endommagé. Veuillez contacter notre service clientèle et envoyer un email à [email protected] ? De cette façon, nous pouvons vous offrir un service après-vente comme il se doit. Cordialement, Le team RAD Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer goede afhandeling.
Bedankt voor deze fijne review, Ronald! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bon produit � un bon prix. Seul probl�me la livraison Chronopost qui comme souvent ne respecte pas les livraisons. Colis livr� en point relais alors qu�elle �tait pr�vue � domicile.
Bonjour M. Jean-Philippe, Merci pour votre remarque et pour votre achat chez RAD. Nous sommes désolés d'apprendre que la livraison de votre commande ne s'est pas déroulée comme prévu. Bien sûr, nous regrettons cet incident et nous comprenons qu'il est désagréable de recevoir votre colis de cette façon. Malheureusement, nous avons peu de contrôle sur la méthode de travail de DPD dans la livraison des colis. Nous essayons d'améliorer notre service quotidien, mais aussi celui de notre transporteur. Encore une fois, nos excuses pour le dérangement. Nous espérons vous revoir bientôt chez RAD. Cordialement, Team-RAD Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Services et conseils de pro. Tr�s content de mon achat.
Merci, Yves! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
perfecte service !
Bedankt, Els! :-) Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
TRES SATISFAIT DU PRIX ET DU DELAI DE LIVRAISON
Heureux d'entendre ça, François! :-) Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel en goed geleverd
Blij dit te vernemen, Martin! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
services et contact sans probl�mes, � recommander. :-)
Merci pour la confiance en RAD! :-) Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
stipte en correcte service
Bedankt voor de 5 sterren, Luu! Veel plezier toegewenst met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super! Bedankt voor deze positieve review, Adriana! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede informatieve site, snelle levering, goede prijs.
Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in RAD, Rienk! Veel plezier toegewenst met uw bestelling en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/06/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
rapide bien emball� sans soucis a recommander
Super! Merci, Pierre! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! :-) Réponse originale à Trustpilot le 26/06/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023