Livraison rapide

Snelle en correcte levering

parfait !!!

parfait !!! rapidit�!!!

goede service

Geen problemen ondervonden en zeer snel geleverd in een deftige doos met luchtkussens in ????

Professioneel team !!!!

Professioneel team !!!! Had een redelijke prijzige motorvest gezien op de site die niet in de winkel op voorraad was en ze hebben deze zonder aankoopverplichting in 2 verschillende maten naar de winkel gestuurd zodoende ik ze kon passen.De vest zat me niet zo goed en heb ze niet gekocht. Doordat ze geen probleem hadden met het niet kopen van de vest en ze zo vriendelijk bleven ben ik met hun naar een andere motorvest gaan zoeken en heb ik deze ook gevonden. Echt professioneel en goede begeleiding Rad Brugge you're The Best.

Facile

Facile, rapide, bon mat�riel et bon prix...

Ca a �t� parfait du d�but a la fin

Ca a �t� parfait du d�but a la fin, sauf au point relais,ou je suis tomb� sur un monsieur pas tr�s sympa,qui n avait pas envie de r�pondre a mes questions,un peu bourru le monsieur(jobkene,herve)a l avenir je choisirai un autre point relais???

picobello !

Picobello , alles in orde !

Snelle afhandeling en het pakket vlug�

Snelle afhandeling en het pakket vlug op mijn adres. Zeer tevreden Bedankt RAD _Team.

goede repons en goede levering .Ik zal�

goede repons en goede levering .Ik zal nog bij jullie bestellen of langs komen

Parfait

Parfait: contact, d�lais...tr�s s�rieux. Guy.

Rapport qualit�/prix - D�lai

Rapport qualit�/prix ; d�lai de livraison tr�s court malgr� que ce soit en France m�tropolitaine.

Livraison rapide et soignee

Livraison rapide et soignee

Mat�riel de qualti� et livr� tr�s�

Mat�riel de qualti� et livr� tr�s rapidement

Tr�s bien !

Tr�s bien ! Exp�dition le jour de la commande. R�ception 3 jours apr�s. Une exp�dition soign�e. Je recommande :)

A recommander

Prix correct, livraison rapide et article conforme � la descrition

In ��n woord, super

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede prijs!

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering!

Super.netjes optijd

Super.netjes optijd

Valbeugels

Valbeugels besteld 29 mei en 3 juni geleverd met feestdag en weekend er tussen , zo stond het ook op de site . Een van de weinigen die hun belofte nakomt en de prijs van de beugels top , scheelt � 170 met motorport.

Super mooie prijzen

Super mooie prijzen, snelle service. Echt een aanrader!

Rapide

Rapide, efficace, je continuerai � faire des achats en ligne chez RAD

Super! Bezorging prima product in orde! Heb vanuit Nl iets besteld en deze kwam zelfs sneller aan!l in 2 dagen

Goede snelle levering met goede�

Goede snelle levering met goede informatie.

Landegemstraat 4

9031 Drongen