Bon rapport qualit� prix et bon service d'envois . Jamais eu de soucis et toujours satisfait. Merci a l'�quipe RAD
Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat :-) ! Réponse originale à Trustpilot le 27/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pour ma premi�re commande chez RAD tout c'est bien pass�. Bonne r�ception dans les d�lais et la marchandise correspond � ce que je voulais. Tr�s bien
Super! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. Nous espérons vous revoir bientôt :-) ! Réponse originale à Trustpilot le 27/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima service, scherpe prijzen en duidelijke communicatie
Super! bedankt, Kasper! Veel plezier met uw aankoop! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Top. Alles goed kunnen volgen. En alles correct. Echt een aanrader om daar iets te bestellen.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Duidelijke beschrijving van producten, goede producten, snelle levering met trace and track die bijna 100% real time! Ik kon de deur open doen voor de postbode kon bellen :).. Ik heb al 8 jaar klant en zal ook zo blijven.
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Product voor een mooie prijs aangeboden. Levertijd kwam exact overeen met wat op de site stond vermeld. Product netjes geleverd. Dik tevreden
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima! Snel! 45 percent off price echt'e sales. Good quality
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede informatie, duidelijke communicatie en snelle levering.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
plus rapide que certains sites ,bravo
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 24/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
?????????????????? Ben heel tevreden van mijn pakket
Zeer snelle levering,een goede kwaliteit van onderdelen en accessoires.Zeer aan te bevelen is de S100 totaalreiniger een, uitstekende product wat werkelijk doet wat het belooft .
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle service en geen gedoe met verkeerde spullen
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme, d�lais respect�s, prix correct
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison ultra rapide commander dimanche soir livr� mercredi matin. produit bien emball� je recommande les yeux ferm�s.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer goede service
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlug geleverd zoals altijd ondervonden
Toppy perfect op tijd!
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer tevrede en vlugge levering.
Het product is 100% zoals omschreven en overtreft alle verwachtingen. Super service en binnen 1 dag in Nederland. Top bedrijf, raad jullie zeker aan bij vrienden.
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima prijs, snelle levering naar Nederland, keurig verpakt en juiste documentatie! TOP
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
vriendelijk, informerend
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
No problemo !
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Réponse originale à Trustpilot le 24/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Uitstekend, op de afgesproken tijd geleverd
Een bestelling van een geel zonnevizier voor een Neotec2... EN op voorraad EN binnen twee dagen in huis. Super!
Beste Lars, Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfect een Sena 30K besteld zondag besteld en dinsdag al in huis. Ik was beste wel een beetje gespannen gezien het toch een redelijk bedrag was, maar jullie hebben het waar gemaakt. Top als ik nog een was zoek zal ik jullie zeker niet overslaan. Het vertrouwen is er in elk geval.
Beste Paul, Bedankt voor uw vertrouwen in RAD! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent van onze service en we willen u alvast veel plezier wensen met uw Sena! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023