Bon rapport qualit� prix et bon service�

Bon rapport qualit� prix et bon service d'envois . Jamais eu de soucis et toujours satisfait. Merci a l'�quipe RAD

Pour ma premi�re commande chez RAD tout�

Pour ma premi�re commande chez RAD tout c'est bien pass�. Bonne r�ception dans les d�lais et la marchandise correspond � ce que je voulais. Tr�s bien

Aanrader!

Prima service, scherpe prijzen en duidelijke communicatie

Led + stoplicht motor

Top. Alles goed kunnen volgen. En alles correct. Echt een aanrader om daar iets te bestellen.

Duidelijk, degelijk, snelle en stipte levering

Duidelijke beschrijving van producten, goede producten, snelle levering met trace and track die bijna 100% real time! Ik kon de deur open doen voor de postbode kon bellen :).. Ik heb al 8 jaar klant en zal ook zo blijven.

Product voor een mooie prijs aangeboden. Levertijd kwam exact overeen met wat op de site stond vermeld. Product netjes geleverd. Dik tevreden

Prima! Snel! 45 percent off price echt'e sales. Good quality

Fijn bedrijf.

Goede informatie, duidelijke communicatie en snelle levering.

plus rapide que certains sites ,bravo

plus rapide que certains sites ,bravo

Kwaliteit

?????????????????? Ben heel tevreden van mijn pakket

Zeer snelle levering,een goede�

Zeer snelle levering,een goede kwaliteit van onderdelen en accessoires.Zeer aan te bevelen is de S100 totaalreiniger een, uitstekende product wat werkelijk doet wat het belooft .

Snelle service en geen gedoe met�

Snelle service en geen gedoe met verkeerde spullen

Produit conforme

Produit conforme, d�lais respect�s, prix correct

Livraison ultra rapide commander�

Livraison ultra rapide commander dimanche soir livr� mercredi matin. produit bien emball� je recommande les yeux ferm�s.

Zeer goede service

Zeer goede service

Vlug geleverd zoals altijd ondervonden

Vlug geleverd zoals altijd ondervonden

Toppy

Toppy perfect op tijd!

Zeer tevrede en vlugge levering.

Zeer tevrede en vlugge levering.

Het product is 100% zoals omschreven en�

Het product is 100% zoals omschreven en overtreft alle verwachtingen. Super service en binnen 1 dag in Nederland. Top bedrijf, raad jullie zeker aan bij vrienden.

Tiptop in orde

Prima prijs, snelle levering naar Nederland, keurig verpakt en juiste documentatie! TOP

vriendelijk

vriendelijk, informerend

No problemo !

No problemo !

Uitstekend, op de afgesproken tijd geleverd

Een bestelling van een geel zonnevizier�

Een bestelling van een geel zonnevizier voor een Neotec2... EN op voorraad EN binnen twee dagen in huis. Super!

Sena 30k Dual perfect geleverd

Perfect een Sena 30K besteld zondag besteld en dinsdag al in huis. Ik was beste wel een beetje gespannen gezien het toch een redelijk bedrag was, maar jullie hebben het waar gemaakt. Top als ik nog een was zoek zal ik jullie zeker niet overslaan. Het vertrouwen is er in elk geval.

Landegemstraat 4

9031 Drongen