Perfect een Sena 30K besteld zondag besteld en dinsdag al in huis. Ik was beste wel een beetje gespannen gezien het toch een redelijk bedrag was, maar jullie hebben het waar gemaakt. Top als ik nog een was zoek zal ik jullie zeker niet overslaan. Het vertrouwen is er in elk geval.
Beste Paul, Bedankt voor uw vertrouwen in RAD! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent van onze service en we willen u alvast veel plezier wensen met uw Sena! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Pour la livraison, tout est nickel et m�me rapide. Pour l�article, avec le manque d�informations sur le site, celui n�est pas bon. Je passerai samedi dans un magasin pour l��change.
Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Réponse originale à Trustpilot le 24/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals steeds TOP, goede prijzen, vlugge levering......
Beste Erwin, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
HEEL GOED SERVICE
Beste, Bedankt voor uw 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super in orde. Goed op tijd.
Beste Pascal, We zijn blij te lezen dat u tevreden bent! Geniet van uw aankopen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle en correcte levering
Beste Viviane, Daar doen we het voor, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Au top comme toujours
Bonjour Nancy, Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 23/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering, correcte prijs
Beste Marc, Bedankt voor uw positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
tr�s bien et rapide
Goed verpakt, en snelle levering. Top service????
Beste Karl, Bedankt voor uw vijf sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Product als omschreven. Nette afhandeling, snel leveren
Snel, correct en de laagste prijzen.
Beste, Bedankt voor deze mooie woorden! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
J'aurais pu cocher la 5�me �toile, mais comme personne n'est parfait ! (...) Bonne, voire tr�s bonne qualit� du mat�riel et livraison rapide au domicile. Attention n�anmoins � la soci�t� de livraison DPD, certains ''commis'' ne sont pas fiables. (Tres mauvaise exp�rience lors d'un pr�c�dent achat !!! ) � surveiller de tr�s pr�s !!!
Bonjour Alain, Nous vous remercions de votre rétroaction! Nous travaillons en étroite collaboration avec notre transporteur afin d'offrir un bon service à nos clients, tant lors de la commande que lors de la livraison. Cordialement, Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 23/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heel fijn product en zeer mee werkende bediening in shop Brugge erg dank hier voor ook bij niet bij levering zoals belooft echt een aanrader om de shop te bezoeken
Beste Ronny, We zijn blij te horen dat u tevreden bent van onze service! Ik geef dit zeker door aan mijn collega's te Brugge :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme, livr� rapidement. Impeccable
Samedi supersnelle levering. Top!
Beste Nico, Blij te horen dat u tevreden bent! Hopelijk tot binnenkort! Original reply on Trustpilot at 23/05/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Beste score omdat de service en stiptheid gewoon steeds goed is, dank u RAD Team !
Beste Guy, Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
collis recu rapidement,bien emballer , livreur sympa
Bonjour, Heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 23/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Helm gekocht, Voldoet aan de verwachtingen en de levering ging enorm vlot ondanks deze niet in de "depot" beschikbaar was. Dikke pluim kunnen veel dealers iets van leren!
Beste Tom, Bedankt voor uw aankoop bij ons! Tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede service , snel geleverd ! Alles perfect in orde !
Beste Yannick, Bedankt voor uw vijf sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima producten en altijd snel geleverd. Zowel in winkel als online goeie service.
Beste Guido, Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service, daar doen we het namelijk voor! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service impeccable !!
Tot tweemaal toe misgelopen met de levering.
Beste Gilbert, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met hoe de levering van uw pakketje gelopen is. Wij begrijpen dat dit niet fijn is en willen u dan ook vragen of u ons een mailtje wil sturen zodat wij contact kunnen opnemen met DPD in verband met dit voorval. Toch bedankt dat u de moeite genomen hebt om ons deze feedback te geven. We proberen namelijk dagelijks onze service en die van onze transporteur te verbeteren, en dat kan enkel door de meningen van onze klanten te horen. Met vriendelijke groeten, RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering voor een goede prijs en bij het uitpakken een goede uitleg hoe ze bedrijfsklaar te maken.
Beste Louis, Bedankt dat u de tijd genomen hebt om deze mooie beoordeling te schrijven! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Une fois de plus, le produit envoy� le jour m�me de ma commande et re�u dans le centre de la France seulement 36h apr�s est tout a fait conforme a mon attente. Grand merci et f�licitations � toute l'�quipe de RAD dont le respect du client est une priorit� Bravo
Bonjour, Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Merci! Réponse originale à Trustpilot le 23/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023