Super tr�s bien! Rien � dire merci pour le bon boulot ! Je bien re�u m'a commande
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande arriv�e en 4 jours avec un suivi par e-mail journalier. Satisfaction globale de mon achat. Patrick
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi tres rapide.. Tip top
zadeltassen besteld snel geleverd en van goede kwaliteit
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede service en snelle levering van bestelde spullen
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Meerdere keren bestellingen geplaatst en altijd tevreden. Dit keer iets minder omdat ik een GIVI koffer heb besteld waarbij ik aangaf welk sleutel-slotnummer ik graag wilde. Na tweemaal uitleg werd mij verteld dat het slot dan uitgeboord moet worden. Een kijkje op de site van GIVI leert mij dat je gewoon twee slotjes met het zelfde nummer kan bestellen. Ik heb nu twee koffers met twee verschillende sleutels, niet handig. Ik kan het gelukkig achteraf zelf nog corrigeren. Met de koffer zelf, de snelheid van leveren, e.d. uiterst tevreden
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles zoals verwacht . Product en levering.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Nieuw HJC vizier gekocht. Snelle levering zoals beloofd. Gekozen voor getinte variant om bij mooi weer te gebruiken. Helaas bleek aankoop niet voor gebruik op de openbare weg zo stond op een papiertje in de verpakking. Nergens op de site vermeld en ook op vizier zelf staat allen �day use only� vermeld. Wat is nu waarheid? Toch maar gemonteerd en zicht is prima, ook bij bewolking. Ik ben benieuwd wat nu wel en wat nu niet mag.
Beste Linda, U mag zeker met dit vizier op de openbare weg rijden, dat is toegestaan en is geen enkel probleem! 'Day use only' wil zeggen dat het vizier enkel overdag en dus niet 's nachts (in het donker) gebruikt mag worden omdat het zicht dan erg beperkt is. Ook bij bewolking in combinatie met hevige regenval is het aan te raden met een transparant vizier te rijden. Indien u nog verdere vragen hebt mag u ons gerust contacteren. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme � la commande et parfaitement emball� Livraison � la date annonc�e Bravo et merci !
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goede ontvangst en ongeschonden geleverd !!!
Bedankt voor deze 5-sterren review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering zoals ik gewoon ben van online aankopen! Jullie horen bij de grote spelers. Doe zo voort!!
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Keurig op tijd, goed verpakt het juiste product ontvangen tegen een zeer concurrerende prijs!
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik kwam onderdelen te kort heb gebeld en werd vriendelijk en correct geholpen top
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima afhandeling.
impecable, bon produit et excellent suivi
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles prima verlopen . Vg, Luc
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Support smartphone moto de qualit� tr�s moyenne. Les �lastique s mal placer pour tenir le t�l�phone.
Bonjour Daco, Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait de la qualité de votre achat. Nous allons vous envoyer un e-mail pour que nous puissions trouver une solution. Cordialement, Team RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
artikel te groot besteld, terug gestuurd om te ruilen naar een kleiner maat en was geen probleem. Het ruilen zou rond 2 weken in beslag nemen maar kreeg al na 3 dagen een terugkoppeling dat het artikel geleverd zou worden. Heel tevreden en zal hier zeker meer gaan bestellen.
D�lais et articles conforme � la commande
�pres passage en magasin les stock n �taient pas � jour sur le site.Donc du commander mais la livraison � �t� rapide. Service impeccable
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Choix et rapidit� de livraison au top !
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goed en snel geleverd
Altijd perfect
zeer snelle en correcte behandeling
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/05/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide, reste � tester les produits
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 17/05/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023