Snelle levering....en een uitstekende�

Snelle levering....en een uitstekende prijs gekregen na het formulier te hebben opgestuurd omdat mijn Givi x33 helm ergens anders goedkoper bleek. Gewoon top.

Avant d'acheter un cadenas pour mon�

Avant d'acheter un cadenas pour mon casque Jet, j'ai pris la pr�caution de demander via la messagerie du site RAD si le T de fixation n'�tait pas trop �pais pour la boucle microm�trique de mon casque Shoei J-Cruise. Il m'a �t� r�pondu que le T convenait � mon casque. A la r�ception, le T est trop �pais et ne rentre pas dans la boucle. Il m'a fallu le meuler pour r�duire son �paisseur. Un achat tr�s d�cevant.

Een snelle en correcte service

Een snelle en correcte service

Prima communicatie

Prima communicatie, netjes de aflevering aangekondigd en op de dag zelf het tijdstip van levering gecommuniceerd. Geleverde goederen (kofferrek en topkoffer) goed verpakt en compleet.

Excellent

Excellent - livraison rapide, je recommande vivement. Patrice. (Orl�ans)

RAS sur RAD

RAS sur RAD...

Rapide

Rapide, efficace, complet, belle pr�sentation.

Surpris d'etre consult� pour donner mon�

Apr�s r�ponse de votre part, effectivement le colis �tait bien au point relais mais aucun message du transporteur pour me pr�venir et le tracking s'arr�te � Amiens ?? Merci RAD pour votre r�activit� � me r�pondre et super content des produits livr�s. Message Obsol�te : Surpris d'etre consult� pour donner mon avis alors que je n'ai rien re�u � ce jour !!! (14/05/2019)

Au top ??

Produit d�entretien super efficace et livraison toujours aussi rapide. Rien � dire.

supersnelle levering...

supersnelle levering.... uitstekend.!!

Bestelling netjes op tijd geleverd.

Bestelling netjes op tijd geleverd.

Niet 99,9 maar 100% tevreden

Na vele bestellingen ontbrak er nooit een product in de bestelling. Alles was steeds netjes verpakt en kwam binnen een redelijke termijn aan. Ook erg fair is dat RAD je bestelling enkel op je kredietkaart aanrekend op de dag van verzending. Voor eventuele omruiling kon ik steeds terecht bij de vriendelijke medewerkers van RAD Herk-de-Stad. Tot ziens :-)

Snelle en zeer goede service!

Snelle en zeer goede service!

Rien � dire!!

Rien � dire!!! Commande facile sur le site et livraison dans un temps record, merci

rapide prix

rapide prix choix

Ongelofelijk snel en goed.

Ongelofelijk snel en goed. Ik ben zeer tevreden.

Snelle vriendelijke afhandeling van�

Snelle vriendelijke afhandeling van bestellingen.Top saler

Excellent

Excellent! L�envoi a �t� effectu� tr�s rapidement. Les produits ont une tr�s bonne qualit�. Merci pour tout!

Besteld,geleverd en tevreden.

Besteld,geleverd en tevreden. Meer moet dat niet zijn.

Prima (web-)winkel!

Overzichtelijke (web-) winkel, duidelijke informatie, snelle en correcte levering. Reeds enkele bestellingen gedaan en telkens dezelfde top service gehad. Aanrader!

Ze hebben mijn bestelling netjes en�

Ze hebben mijn bestelling netjes en correct afgehandeld. Minpuntje is dat het bestelde product uit een andere filiaal moest en dat kost nog al veel tijd. Maar heb mijn bestelling inmiddels binnen. Dus top.

tevreden over RAD, minder tevreden over aangekocht product

De zijstandaart verbreder van GIVI past niet perfect. Er is enig frees- en vijlwerk aan te pas gekomen om hem te doen passen. Over de levering daarentegen heel tevreden

Snel & effici�nt

Snel & effici�nt , zoals altijd !

Kwaliteit!

Super service en prijs!