Commande prise en compte et exp�di�e rapidement. Parfait.
Super!! Merci Patrick! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Facilit� de commande et livraison rapide, merci � vous pour votre professionnalisme.
Zoals steeds: snel, correct en voordelig
Super! Blij dit te vernemen! Veel plezier met uw aankoop toegewenst! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Comme chaque fois je suis tr�s satisfait de la marchandise et du service. Livr� le jour dit dans la fourchette d'une heure annonc�e par mail
Super!! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima geregeld. Duidelijke online bestelling, levering zoals afspraak.
Fijn om te vernemen, Hans! Veel plezier met uw aankoop toegewenst en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapide, petit prix que du +
Super! Merci, Antoine! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
ooooooooooo
Bedankt voor de 5 sterren, Marc! Hopelijk tot binnenkort bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Excellent service et tr�s bons produits
Super! Heureux d'entendre ça, Francis! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
envoi rapide et soign� : parfait
Super! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Niets dan lof over RAD zelf maar de levering door DPD is telkens weer een soep : voor de tweede keer op rij kon ik naar mijn levering fluiten, net voor het verlengde motorweekend. Of ze bellen helemaal niet of de levering wordt uitgesteld of zogezegd geleverd op een ophaalpunt, alleen : die info klopt niet. Ik stond voor niets op het ophaalpunt en kreeg na het weekend een mailtje dat het nu wel geleverd was. Inclusief het weekend een week zitten wachten dus.
Beste Bart, Het spijt ons te moeten vernemen dat uw pakket niet naar behoren werd geleverd door DPD. Wij betreuren dit voorval en begrijpen uiteraard uw ongenoegen. Helaas hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks zowel onze eigen service alsook die van onze transporteur te verbeteren zodat dit vermeden kan worden. We wensen u alsnog veel plezier toe met uw aankoop en hopen u binnenkort terug te zien bij RAD! Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Excellents conseils du vendeur, il a pris le temps d'�couter et de me renseigner.
Top � tout point de vue
Super! Merci, Martin! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Beste Rad, Batterij shido LTZ14s die ik gekocht heb is top vroeger altijd startproblemen met de ktm adventure 1190 nu tik en weg afwachten of deze het � paar jaartjes zal uithouden op deze manier + 3 jaar garantie is goed meegenomen merci voor de snelle en goed aangekomen levering. Alvast dank.
Bedankt voor uw positieve reactie, Boudewijn! Veel plezier met uw aankoop toegewenst! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapide et produit conforme a mes attentes
Super! Heureux d'entendre ça, Michel! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering en goede communicatie.
Leuk om te lezen, Bram! Hartelijk bedankt voor deze review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Top op tijd geleverd netjes verpakt en verzorgd goede handleiding en zeker de moeite waard om nog meer te bestellen
Wat een mooie review, bedankt hiervoor! Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Simpel goed en snel
Super! Blij dit te vernemen, Timothy! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede info op de site. Voortreffelijke track and trace, waarbij ook vooraf wordt gemaild in welk tijdsbestek de levering zal plaatsvinden.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Meilleur prix trouv�, livraison tr�s rapide, colis soign�. Bravo.
Rien � redire tout a �t� livr� en temps et en heure pour la bonne moto
Heureux d’entendre ça, Jonathan! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapidit�..travail suivi et soigneux
Super Sylvie! Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
LiVRAISON DANS LES DELAIS ET BIEN EMBALLE.
Merci pour votre agréable remarque!! Beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prix et delais raisonnable
Super! Merci, Jean! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik had het product al kunnen bezichtigen in de winkel te Drongen. Besteld via de webshop, snel geleverd, heel tevreden, zoals gewoonlijk.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Pascal! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande livr�e conforme � ma demande. Envoi rapide, aucun probl�me.
Super! Heureux d’entendre ça, Yvan! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023