Commande prise en compte et exp�di�e�

Commande prise en compte et exp�di�e rapidement. Parfait.

Facilit� de commande et livraison�

Facilit� de commande et livraison rapide, merci � vous pour votre professionnalisme.

Zoals steeds

Zoals steeds: snel, correct en voordelig

Hyper content

Comme chaque fois je suis tr�s satisfait de la marchandise et du service. Livr� le jour dit dans la fourchette d'une heure annonc�e par mail

Prima geregeld

Prima geregeld. Duidelijke online bestelling, levering zoals afspraak.

Rapide

Rapide, petit prix que du +

ooooo

ooooooooooo

Excellent service et tr�s bons produits

Excellent service et tr�s bons produits

envoi rapide et soign�

envoi rapide et soign� : parfait

Niets dan lof over RAD zelf maar de�

Niets dan lof over RAD zelf maar de levering door DPD is telkens weer een soep : voor de tweede keer op rij kon ik naar mijn levering fluiten, net voor het verlengde motorweekend. Of ze bellen helemaal niet of de levering wordt uitgesteld of zogezegd geleverd op een ophaalpunt, alleen : die info klopt niet. Ik stond voor niets op het ophaalpunt en kreeg na het weekend een mailtje dat het nu wel geleverd was. Inclusief het weekend een week zitten wachten dus.

Excellents conseils du vendeur

Excellents conseils du vendeur, il a pris le temps d'�couter et de me renseigner.

Top � tout point de vue

Top � tout point de vue

Beste Rad,

Beste Rad, Batterij shido LTZ14s die ik gekocht heb is top vroeger altijd startproblemen met de ktm adventure 1190 nu tik en weg afwachten of deze het � paar jaartjes zal uithouden op deze manier + 3 jaar garantie is goed meegenomen merci voor de snelle en goed aangekomen levering. Alvast dank.

Rapide et produit conforme a mes�

Rapide et produit conforme a mes attentes

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering en goede communicatie.

Top op tijd geleverd netjes verpakt en�

Top op tijd geleverd netjes verpakt en verzorgd goede handleiding en zeker de moeite waard om nog meer te bestellen

Simpel goed en snel

Simpel goed en snel

Goede info op de site

Goede info op de site. Voortreffelijke track and trace, waarbij ook vooraf wordt gemaild in welk tijdsbestek de levering zal plaatsvinden.

Excellent site

Meilleur prix trouv�, livraison tr�s rapide, colis soign�. Bravo.

Rien � redire tout a �t� livr� en temps�

Rien � redire tout a �t� livr� en temps et en heure pour la bonne moto

Niquel ???

Rapidit�..travail suivi et soigneux

LiVRAISON DANS LES DELAIS ET BIEN�

LiVRAISON DANS LES DELAIS ET BIEN EMBALLE.

Prix et delais raisonnable

Prix et delais raisonnable

Ik had het product al kunnen�

Ik had het product al kunnen bezichtigen in de winkel te Drongen. Besteld via de webshop, snel geleverd, heel tevreden, zoals gewoonlijk.

Commande livr�e conforme � ma demande.

Commande livr�e conforme � ma demande. Envoi rapide, aucun probl�me.

Landegemstraat 4

9031 Drongen