Product goed maar verzendingsafwikkeling slecht

Het product (na een aanpassing die ik van te voren wist te moeten maken) is goed geweest.

alles perfect gegaan

!!

Overzichtelijk

Overzichtelijke webshop Heel duidelijk met voorbeelden Goeie prijs-kwaliteit verhouding

voortreffelijk

had een klein onderdeel waarvan ik precies de juiste maat moest hebben.Binnen 1 dag antwoord.

Uitstekende service

Steeds uitstekende service.

Jullie hebben super professioneel onze bestelling uitgevoerd. Tot in de puntjes.

Chapeau. Alles is prima verlopen. Heel goed bezig !!! Dank voor de super service. Mooi nieuw deksel. Het geheel ziet er heel mooi uit.

goede service

goede service

Zeer goede service

Namen zelf het initiatief toen ze merkten dat ik het verkeerde product besteld had. Denken goed mee welk product het meest geschikt is. De communicatie via de mail is beleefd en respectvol. Zeer tevreden over het eindresultaat. Ik beveel deze zaak van harte aan. Zij zijn echter niet goed telefonisch te bereiken. Communicatie verloopt via de mail.

Uitermate correct en scherp geprijsd

Bij navraag wanneer mijn bestelling werd geleverd kreeg ik per omgaande uitsluitsel.

duidelijke webshop

snel het onderdeel kinnen vinden dat ik zocht.

Prima en netjes geregeld

Nadat eerste levering door GLS niet afgeleverd is contact opgenomen en na controle netjes afgehandeld. De goederen nogmaals te Verstuurd en deze zending wel ontvangen/afgeleverd op juiste adres. Nette service!!

Vlot

Vlotte service

Helemaal TOP!

Snel, servicegericht, goede communicatie

Prima en correcte levering

Goede aflevering

Er wordt meegedacht om het juiste onderdeel te vinden en het is gelukt. Zonder jullie hulp zou ik het niet gevonden hebben. Bedankt

Prompte Lieferung

Gute Ware, gerne wieder

duidelijke product omschrijving en snelle levering

duidelijke product omschrijving, zodat bestellen geen probleem was. en verbaast over de snelle levering,

Gute Qualität geliefert.

Artikel wie beschrieben.

Niet goed , duur

70 euro voor 10 rubbertjes, en dan past het ook niet

tevreden

uitstekend en snel geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Verkeerde douche strips besteld en zonder moeite kunnen ruiken!!!!

Slecht

Niet op tijd verstuurd en geen bericht dat er geen voorraad was,hierdoor langer mieten wachten pas na mijn verzoek werdt er oas gereageerd

Correct en goed geholpen uit een groot assortiment

Zoeken naar een nieuwe afdichting voor onze douche leverde nergens iets op tot ik Berenpop herinnerde. Daar werd ik geholpen door te verwijzen naar een buitenlandse connectie. Levering keurig en snel via Berenpop met zelfs een volledig installatie schema. Perfect.

Alles wie bestellt und problemlose Abwicklung

Sehr großes Sortiment

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en fexibel. Mijn probleem werd tot volle tevredenheid opgelost.

het Rondeel 10

6219 PG Maastricht

Over Berenpop Webshops

Berenpop Webshops is sinds 2003 actief op internet. Via consumentgerichte webshops verkopen we sanitair en sanitaire onderdelen die via post of pakketdiensten te versturen zijn. We bedienen u graag via o.a. www.berenpop.com www.comfortsanitair.nl www.douchestrippen.com www.douchestrippen.nl www.sanitairstunter.nl www.wcbrillen.com www.xanitair.nl Voor complete badkamers, of delen daarvan, kunt u sinds 1977 terecht in onze showroom in Maastricht.