Duidelijke training met mooie oefeningen

Duidelijke training met mooie oefeningen, maar erg jammer dat je deze training elk jaar verlengen moet!!! ( wil je er nog gebruik van kunnen maken )

voor als je aan de slag wilt.....

een hele goede cursus voor wie met zichzelf aan de slag wil. Zit goed in elkaar, heldere toelichtingen, goede oefeningen. Helemaal top!

Tot nu toe blij met de cursus

Ik ben nog maar net begonnen, maar ben blij met de nieuwe inzichten die ik krijg en leer toepassen. Hopelijk komt het niet nog een derde keer tot een burn out nu ik deze vaardigheden allemaal leer.

Inspirerend!

De online cursus is zeer goed, inspirerend en leerzaam. Ik gebruik hem regelmatig in mijn werk met cliënten

Fantastische cursus!

Dit is de beste cursus die ik in mij leven gevolgd heb Ik ben 76 jaar en heb 35 jaarpraktijk energetische geneeskunde. Voor mijzelf heb ik er enorm veel aan en geef ook weer door aan anderen.Zijn manier van les geven sluit helemaal aan bij mij Met zachte therapie bereik je het meestJan heeft een prettige stem en legt goed duidelijk uit! Aanrader!

Blij mee!

Eerder wat podcasts met Jan geluisterd en vanuit geïnspireerd geraakt om training jeugdtrama aan te kopen. Duidelijke uitleg met korte filmpjes en uitleg. NB ik ben nog niet zo lang geleden begonnen. Ik merkte dat ik altijd als een malle door trainingen heen wil. Zo van dan is er hopelijk snel resultaat. Maar Jan benadrukt juist om het rustig aan te doen. Tot rust brengen van het zenuwstelsel Fijn dat hij dit meerdere keren benoemd.

geduld

ik merk wel dat er veranderingen ontstaan. het is de discipline en geduld waar het op aan komt. ik heb als cranio sacraal therapeut veel met trauma gewerkt. de ontwikkelingstrauma was voor mij niet zo bekend, maar zoals nu blijkt zeer cruciaal.

Zeer inspirerend

Door de korte filmpjes waar veel informatie en tegelijkertijd ook praktische oefeningen aan bod komen is het goed te begrijpen en uitvoerbaar.

FANTASTISCH

Ik word naar de cursus 'gezogen'. Het is ongelofelijk boeiend. Het fijne is ook dat je er iets aan kunt doen.

Heel fijne combinatie van theorie en oefenen.

Echt een aanrader om meer in contact te komen met je lijf. Stap voor stap, in je eigen tempo kunnen integreren door steeds te kunnen herhalen van de uitleg en de oefeningen. Ik doe het samen met een maatje, die de cursus ook heeft aangeschaft. Dit helpt bij de integratie en bij de motivatie om door te gaan.

Een eyeopener

Duidelijke omschrijving hoe Jan het uitlegt. ook de oefeningen worden duidelijk uitgelegd. Wat ik zelf als een pluspunt ervaar is dat er eerst nog terug wordt geblikt wat er de laatste les was besproken. Mijn oprechte complimenten.

Geweldig , zoveel uitleg, en begrip voor trauma delen.

Trauma heling, en begrip, heeft de cursus van Jan B mij gebracht. Ik ben zekerder, begripvoller geworden. De oefeningen, die Jan geeft, en mee doet, zetten ook mij tot stappen zetten aan. En dan .. rustig op mijn tempo .. op mijn momenten. Heerlijk ! Omdat ik al zoveel, op een prettige manier heb mogen leren, Ben ik ook nieuws gierig naar de cursus “loslaten” En daar ga ik nu mee starten . Jan, ga zo door, en bedankt, dat je zoveel mensen op weg helpt.

Rijke inhoud, heel inzichtelijk en rustig gebracht. Fan!

Wat een rijke cursus. Ik heb hem nu voor een tweede keer met een jaar verlengd, omdat ik voor trage, gestage heling ga. Ik heb al heel veel aha-momenten beleefd tijdens het beluisteren van de lessen. Het doet deugd dingen eindelijk vanuit rust bij de wortel te kunnen aanpakken. Dank je, Jan, voor de warme en heldere manier waarop je dit complexe thema brengt. Ik ben fan!

Erg goede ervaring door veel oefenen

De trauma training vond ik best moeilijk maar nu bijna klaar en pluk regelmatig de vruchten. Momenteel bezig met de cursus loslaten en dat gaat erg fijn! Het is een aanrader om eerst de cursus loslaten en dan de trauma training te doen, maar dat kan natuurlijk per persoon verschillend zijn.

Zeer prettige, deskundige en doorleefde uitleg van Jan. Voor iedereen aan te raden!

Net na mijn verplichte pensioen belandde ik in een soort burn-out. Ik voelde me niet meer nodig, "afgedankt" en ernstig vermoeid. Wat nu met mijn leven aan te vangen? Langzaam ben ik opgekrabbeld en aan de cursus Jeugdtrauma van Jan begonnen. Langzaam werd me duidelijk dat ik helemaal opnieuw moest leren voelen. Het zat op slot. Daarom ben ik overgeschakeld naar de cursus Leren Loslaten. Ik merk dat ik langzaam sterker wordt, dieper kan ademen en veel beter slaap. Veel gebeurtenissen uit mijn leven worden zachter en kan ik meer loslaten blijkbaar. Ik weet dat ik moet blijven oefenen! De theorie wordt zeer duidelijk uitgelegd waarbij Jan zijn eigen ervaringen en onderzoek op een fijne manier overbrengt. Het is heel prettig om de rustige stem van Jan te horen met de duidelijke uitleg, en daarbij de oefeningen te doen. Ik ga de cursus Jeugdtrauma binnenkort weer oppakken! Deze cursussen zijn voor iedereen belangrijk! Jan, ontzettend bedankt voor al je studie en je prettige, persoonlijke aanpak! Hartegroeten van Anne uit Doetinchem.

Jan is een ervaren en toegewijde gids.

Hij helpt mij met zijn oefeningen om op mijn zintuigen te vertrouwen om te doorvoelen wat er speelt. Hij leert mij, met geduld en compassie, het boze en/of verdrietige kind in mij op te sporen en oude wonden te verzorgen en te helen. Herstellen, los laten vraagt veel tijd en geduld. Jan benoemt onderweg vele wetenschappers die hem geÏnspireerd hebben en dat maakt mijn reis zinvol en rijk. Vanuit mijn hart bedank ik jou Jan en wens jou veel liefde en een mooie reis.

Jan is mijn held

Ik wil Jan echt uit de grond van mijn hart bedanken voor deze prachtige online cursussen. Ik ben er veel mee bezig, ga niet zo snel, doe veel herhaling en luister regelmatig ook naar zijn podcasts. Maar ik ben bijna 50 jaar en ik heb het gevoel dat ik nu pas mijzelf leer kennen. Ik vind het zo bizar dat ik na zoveel zoektochten en zoveel therapieën zo goed als geen stap verder ben gekomen en nu ik Jan heb ontdekt is er al zoveel veranderd. Mijn psycholoog heeft me trouwens op Jan gewezen, ook zo fijn! Doordat ik alles begin te snappen hoe het werkt, waar het vandaan komt helpt het mij om verder te komen en ook om minder kritisch naar mezelf te zijn. Het is allemaal nog niet zo gek, alle lichamelijke en geestelijke klachten. Ik krijg meer rust over mezelf, meer zelfvertrouwen, ik vind het heerlijk om deze nieuwe versie van mezelf te ontdekken die er natuurlijk altijd al was, maar die er misschien nooit mocht zijn. Ik heb handvaten gekregen om met moeilijke situaties uit het verleden maar ook in het heden om te gaan en los te laten. Mijn partner is ook enthousiast, wij waren zo ver van mekaar uit verbinding geraakt en de cursus brengt ons weer dichter naar mekaar. Ik gun het echt iedereen om in aanraking te komen met de cursussen. Ik ben in ieder geval erg dankbaar en ook dat ik mijn kinderen hiermee kan helpen doordat ik beter kan reguleren. Bedankt Jan!

Tevreden, merk dat ik gaandeweg sterker, rustiger en evenwichtiger wordt

Nu een kwart van de cursus gevolgd.

schatkist

Ik heb me al jaren in deze themas verdiept en toch leer ik nog van Jan. Overzichtelijk en in de juiste volgorde en altijd die fijne warme aanwezigheid van Jan die je door het proces heel helpt :)

Ontzettend goede informatie maar omdat gezegd wordt niet te snel een volgende les te doen stop ik

Inmiddels al 4 jaar bezig met de cursus en nog niet verder dan les 14 ofzo, klad erin, steeds weer verlengen omdat ik toch denk dat het De cursus is voor mij!!!

Onmisbare training

Onmisbare training voor iedereen

Professioneel en effectief blijvend resultaat!

De cursus van Jan Bommerez is zo opgebouwd dat hij vertrouwen schept. De effecten zijn direct voelbaar en bouwen zich snel op naar een grote nieuwsgierigheid en motivatie. Het resultaat is verbluffend! Beetje bij beetje lost het lichaam de eeuwenoude spanning. Bevrijdend voor het lichaam en ondersteuning voor de geest. Voor mij heeft het mijn gezondheid gered. Dankjewel Jan voor het geloof, het geduld en de professionaliteit waarmee je die training bruikbaar hebt gemaakt.

Eindelijk zicht op een oplossing.

Dankzij de cursus van Jan merk ik eindelijk verbetering in het activeren en het reguleren van mijn gevoel. Er is zicht op heling, en dat stemt me hoopvol.

Hele fijne trainingen!

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez