Zeer interessant en nuttig!

Ik ben pas halverwege de cursus maar ondervind al resultaat.

Helder en duidelijk

Diep verbonden vanuit eigen ervaring waardoor het diep resoneert.

overzichtelijk, rust, duidelijke en mooie opbouw, fijne ervaringen van rust

overzichtelijk, rust, duidelijke en mooie opbouw, fijne ervaringen van rust.

Een grote herkenning

Ik heb de training nog niet voltooid maar ik heb zoveel zaken kunnen herkennen. Ik heb begrip gekregen in mijn gedragspatronen en hierdoor kon ik ook meer begrip opbrengen voor alles wat er in mijn leven gebeurd is...hoe het leven is gelopen. Iedereen heeft met trauma te maken en het is een groot kado om hier een licht op te schijnen zodat je het leven niet meer in een 'kramp' hoeft te leven en er betekenisvoller in kunt staan.

Hele fijne training met heldere uitleg en praktische oefeningen.

Ik ben erg blij met de handvaten, oefeningen voor bewustwording en gewaarwording, maar vooral de heling door het doen van de oefeningen. Echt een aanrader voor een ieder die wil werken aan een goede zelfzorg.

Wat een Waardevolle en Helpende training

Wat een ervaring. Zo helder en duidelijk uitgelegd en wat bijzonder om te merken dat mijn zenuwstelsel eindelijk echt tot rust komt. Ik vind Jan zijn stem en toon ook heel prettig en kalmerend, net als zijn echtheid en eigen ervaring waarmee hij verteld en he het zelf laat ervaren. Ook is het soms behoorlijk confronterend en komt er zeker even weerstand. Tja.. anders geen groei. Zodra ik het daarna weer oppak, kom ik weer een stapje verder, of eigenlijk dichterbij. Heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik kijk uit naar meer.

Een aanrader

Duidelijk, helder en erg aangenaam gebracht door Jan, Geen langdradige theoretische uitleg maar korte stukken theorie afgewisseld met de nodige praktijk.

Doeltreffende eenvoud siert deze cursus.

Ik ben nog maar net begonnen maar de rustige opbouw geeft me vertrouwen en neemt me mee. Dat het schriftelijk is en in eigen tempo gevolgd kan worden, geeft me ruimte maar legt ook de verantwoordelijkheid bij me. En dat is oké. Natuurlijk wil ik naar een plek van voor het trauma maar dat is niet hoe het leven werkt. Kortom, Ik ben blijk met de begeleidende hand van Jan die niet vast pakt.

Een heel knappe en duidelijke , evenwichtige cursus .

Mijn vrouw en ik zijn bijna halverwege de cursussenreeks , maar voor zover wij nu reeds kunnen beoordelen : zeer goed onderbouwd , heel logisch en gestructureerd , voorzichtig en opbouwend qua lessenreeks . Inzichtelijk zeer duidelijk , met knap visueel uitgebouwd voorbeeldmateriaal , goed uitgelegde en begeleide praktijkoefeningen . De cursus is zeer voorzichtig opgebouwd met recht en rede , gaat zeer geleidelijk en nooit iets forcerend te werk . Zeer duidelijke uitleg met herhalingen , en Jan Bommerez als de alle vertrouwen wekkende therapeut , een soort rustgevende vaderfiguur , met sterke nadruk op veiligheid en duidelijkheid ! Wij vinden het een toonbeeld voor de ideale cursus ! Maar wij zijn nog volop bezig online met het verder volgen van de cursussen , wij zijn halfweg ! Wij zijn heel tevreden , en blij dat we de cursus gevolgd hebben . Alleen spijtig dat het ons niet gelukt is om de reductie van 50 euro in te brengen met de podcast van Jan Bommerez en Jorn Luka in The Truemanshow Show , we vonden de kortingslocatie niet , en pas toen we het volledige bedrag hadden overgeschreven viel onze frank . Buiten de gemiste kans om 50 euro te besparen vinden we het een zeer nuttige , belangrijke en buitengewoon heldere en goede cursus ! Wij zijn heel blij met het ontdekken en kennismaken van deze buitengewone cursus , en misschien dat je ons die gemiste 50 euro nog een kans zou willen geven , waarvoor hartelijk dank !

Zorgvuldig gegeven, magie om de cursus te volgen.

Ik ervaar regelmatig magie; 'eenvoudigweg'' simpele oefeningen doen en de impact die het op mij heeft is magisch. Diepe ontspanning, een natuurlijk gevoel van grenzen, blijheid, mijn lijf functioneert beter... Ik voel steeds weer een enorme dankbaarheid naar Jan Bommerez dat hij dit heeft gemaakt vanuit zijn eigen ervaringen. Hier was ik naar op zoek; niet praten maar voelen.

Een openbaring

Jan begrijpt het echt. En hij kan het duidelijk overbrengen. Verder geeft hij ontzettend veel simpele technieken om te ‘helen’. Wel heb ik ook de cursus Loslaten aangeschaft omdat ik dat een zeer waardevolle aanvulling vind. En de prijs is geweldig laag! Alles valt op zijn plek en ik laat zoveel los en ben in beweging gekomen om mijn dromen te realiseren.

Zelf aan het roer staan.

Door de uitleg wordt alles veel begrijpelijker, deze is helder en liefdevol. Door de oefeningen voelt het als het meer zelf in de hand hebben van je leven. Wat vertrouwen geeft in de toekomst. (Ik kamp met verlaten zijn als baby, pest gedrag, onzekerheid en faalangst en sinds 2017 met hyperacusis, hoorverlies en tinnitus).

welkome aanvulling

op hetgeen ik zelf al in mijn leven heb ge-elimineerd zijn de lessen een welkome aanvulling, ondersteuning en erg leerzaam. ieder die vastzit kan ik deze lessen van harte aanbevelen. Lucia

*** heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt

1) Onduidelijke en onjuiste theoretische uitleg. Het is beter direct ***** ***** etc te lezen, waar *** zijn info vandaan haalt. De uitleg over het zenuwstelsel is ronduit fout. 2) De cursus heeft geen of weinig structuur en de presentatie is slecht met al dat hoesten en de aanstellerige "ontladingen". 3) Het zou beter zijn om de oefeningen apart op te nemen want nu moet je steeds naar het hele geleuter luisteren om tot de oefening te komen die dan niet eens in zijn geheel gedaan wordt. 4) Bovendien mag je de cursus maar een jaar houden. ***** ****** (een echte wetenschapper en expert) doet dat beter. Zijn cursus kun je houden. 5) De manier waarop de "lessen" zijn ingedeeld is nonsense en gericht op het maken van zoveel mogelijk videos om het geheel robuust en het geld waard te doen lijken. 5) De website is zwaar en langzaam. Kortom: niet veel waar voor je geld. Duidelijk een snelle geldmaker voor ***. Ik heb spijt de cursus gekocht te hebben.

Waardevolle training

Nog geen dag spijt van deze online training. Jan legt in alle rust alles stap voor stap uit. Het alleen al leren begrijpen van hoe trauma zich vastzet in ons lichaam werkt helend en brengt rust. De oefeningen zijn eenvoudig en goed te doen. Het vraagt wel enige discipline om dit dagelijks te doen. Het aantal lessen is niet gering ook dat vraagt een en ander van je doorzettingsvermogen. Maar het is de moeite waard én je wordt steeds weer opnieuw aangemoedigd door Jan zelf via de online lessen. Wat mij betreft een aanrader voor eenieder die meer wil weten over ontwikkelingstrauma en/of zelf rondloopt met chronische klachten en/of stress en hier al veel voor heeft ondernomen om dit te doen afnemen of verdwijnen.

heel fijn

Ik ben er alleen nog niet toe gekomen om de hele cursus te bekijken, erg druk gehad. met vr. groeten, marianne geijen

Heel helpend!

Een geweldige cursus. Alles wordt op een heel heldere en concrete manier uitgelegd. Ook de lichaamsgerichteoefeningen zijn fantastisch. Mijn dochter, die al jaren allerlei soorten traumatherapie heeft gevolgd, heeft aan deze oefeningen superveel gehad.

Mind-Blowing Cursus die Je Zelfhelende Kracht Activeert!

Ik kan zonder twijfel zeggen dat het een life-changing ervaring is. Deze cursus heeft me niet alleen inzicht gegeven in hoe mijn zenuwstelsel werkt, maar ook praktische tools aangereikt om mijn lichaam te helpen zijn zelfhelende kracht terug te krijgen. De oefeningen die worden aangeboden zijn eenvoudig te volgen en de resultaten zijn werkelijk verbluffend. Al na enkele sessies merkte ik een verbetering in mijn algehele welzijn. Mijn stressniveau is gedaald, ik slaap beter, en ik voel me energieker en meer in balans. Wat deze cursus echt uniek maakt, is de manier waarop complexe onderwerpen op een heel toegankelijke manier worden uitgelegd, gecombineerd met krachtige oefeningen die direct toepasbaar zijn. Het is duidelijk dat er diepgaande kennis en expertise achter deze cursus zit. Danku Jan !!! Zo fijn en hartverwarmend om naar je te luisteren!! Als je op zoek bent naar een manier om je welzijn te verbeteren en je lichaam te ondersteunen in zijn natuurlijke genezingsprocessen, dan is deze cursus absoluut een aanrader. Het is een investering in jezelf waarvoor je lichaam en geest je zullen danken.

Fantastisch!

Hele fijne uitleg, korte lessen, fijne oefeningen die je overal even tussendoor kunt doen! Ook heel tof om de kennis op een begrijpelijke manier uitgelegd te krijgen!

Zeer goede cursus , eidelijk innerlijke rust en vrede , stabiel , geniet van en met mezelf .

Heel duidelijk en verhelderend uitgelegd wat een ontwikkelingstrauma met je zenuwstelsel doet.

En, bijna nog belangrijker, je kunt er iets aan doen! Dat geeft het gevoel van je eigen regie weer terugpakken! Ik leer enorm veel! Snap nu veel beter waarom ik doe en voel zoals ik doe, waar het vandaan komt. En waar ik wel en niet wat aan kan doen. Met andere woorden, wat moet ik accepteren en loslaten, en waar kan ik mee aan de slag. De inzichten geven al zoveel rust en oh's en ah's. Ik ben heel dankbaarvoor deze online training!

Relevant en super interessant!

Een beeld zegt meer als woorden en een ervaring duizend keer meer als beide. Ik groet je samen onderweg naar herstel.

Een goede cursus

Prettig om mee bezig te zijn. Wel veel minder reactie als wat Jan laat horen en zien in de cursus.

Eindelijk praktische oefeningen!

Na jaren zoeken, eindelijk verbetering in mijn gehele staat van zijn. Ik had al heel veel kennis, wat ook nodig is, en wat ik ook wel snapte. Maar deze cursus heeft echt verbetering door de oefeningen te doen. Ik ga heel langzaam door de cursus heen, maar ik heb de oefeningen in mijn dagelijkse leven geïntegreerd. Ik ben er zó blij mee en dankbaar voor dat dit op mijn pad gekomen is. Het verhaal van Jan Bommerez, zoals in de pidcasts naar voren komt, is ook héél herkenbaar. Fijn dat het in het Nederlands is ook.

Intens en inspirerend

Zeer leerzaam en 'down to earth'

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) Univibes VIBESTALK Podcast met Tim Douwsma & Jan Bommerez: "Het grootste geschenk aan de wereld is je eigen HELING" (https://youtu.be/6x27zTXIfYM) Eindbazen podcast met & Michel Vos en Jan Bommerez: "Verandering Begint Wanneer Je Stopt Met Vechten Tegen De Realiteit" (https://youtu.be/npwmYj_IF70) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://jeugdtrauma.com/online-training-kopen/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez