Al 22 maanden doe kk trouw de oefening met de nervus vagus en kom daarmee voelbaar steeds een beeyje meer in contact met mezelf. Ook andere lichaamsloefeningen hebben een vertassend resultaat!

Hoopvol

Ik ben nog niet klaar, maar heb nu wel al het gevoel dat het mij helpt. Ik ben meer ontspannen, rustiger. Ik merk dat mijn hele systeem rustiger is. Ik ben echt heel benieuwd hoe het is als ik klaar ben met de cursus. Ik trek er 1 jaar voor uit. Rustig aan.

Ik merk dat ik langzaam steeds meer kan loslaten wat me niet meer dient

Voor mij is het vooral veel herhalen van de oefeningen. Geduld uitoefenen, maar ik ervaar duidelijke vooruitgang. Daar ben ik heel blij mee.

leerzaam en helend

rustige en zichtbare uitleg, met eenvoudig uitvoerbare oefeningen , middels korte videos. prettig om in je eigen tempo, de lessen te kunnen volgen. ik leer nu beter de tijd te nemen, terug te blikken, naar mijn eigen communicatie met anderen. door te durven erkennen, wat er werkelijk in mij omhoog komt, als reactie naar hen, wat vechten- vluchten- en bevriezen betreft. waardoor de mogelijkheid is geschapen, -middels de kennis van deze cursus - mijzelf te herstellen waar mogelijk. omdat ik nu volwassen en veilig ben.

Fijn dat het zo helpend is en je op eigen tempo kan volgen.

Elke video is een nieuwe ontdekking/ beleving die helpend is voor je ontwikkeling mbt trauma. Een echte aanrader wat mij betreft.

Eye opening

De simpele oefeningen, waarbij ik toch steeds meer of minder emotie voel vind ik heerlijk om te doen. Wel merk ik dat, ondanks jaren van zelfonderzoek en bewustwording, ook met deze aanvullende training, ik wel een ander mens nodig heb om de harde noot in mezelf te helpen kraken.

Het werkt

Blokkades verdwijnen

De oplossing naar heling die ik heb gezocht, dankbaar.

Ik ben blij dat ik nu de oplossing heb gevonden om mijn innerlijke wonden te Helen. Door de dagelijkse oefeningen te doen merk ik dat ik me krachtiger en meer gecentreerd voel. En ik voel meer liefde voor mezelf en vertrouwen dat ik nu echt zal Helen en los kan laten wat ik al zolang in mijn lichaam meedraag. Ik voel me dankbaar.

De opbouw en uitleg is duidelijk, de oefeningen zijn fijn en Jan is een zeer wijze leraar!

Ik heb de cursus aangeschaft door een podcast van Thijs Lindhout en een tijd voor me uitgeschoven totdat een vriendin hem ook wilde kopen en ik aangaf hem te hebben en samen wilde doen. Goede stok achter de deur, elke week een vast tijdstip en fijn om samen te reflecteren wat het met ons doet zoals in een klas je met klasgenoten kunt doen. We zijn op de helft en het heeft ons al veel gebracht. Dankjewel Jan. We zijn jou erg dankbaar!

prachtige tool om je proces te ondersteunen

Jan heeft doorleefde kennis en legt goed uit hoe het lichaam beïnvloed wordt door trauma. Daarnaast biedt hij passende en laagdrempelige oefeningen om ermee aan de slag te gaan.

Het is wonderbaarlijk

Ik heb altijd veel aandacht besteed aan gezondheid in al zijn aspecten. Maar dat mijn zenuwstelsel zo goed reageert op de oefeningen, zeker op mijn leeftijd van 72 jaar,is echt een verrassing !Ik heb het gevoel dat het op weg is om te genezen, en daar ben ik enorm blij mee.

......

......

Stap voor stap kom je verder in je gevoel, uitgelegd en voorzichtig genoeg

mooi

Eigen tempo en op eigen tijdstip te doen

Heel veel geleerd over het zenuwstelsel en welke belangrijke invloed het heeft op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De oefeningen zijn zeer goed toepasbaar in dagelijks leven. Veel aan gehad!

De training die ik mijn leven lang heb gezocht om mezelf op de rit van een gelukkig leven te krijgen

Als je ervoor wilt gaan, dan kun je hiermee kans maken op een gelukkig leven. Dat vraagt toewijding, tijd en interesse in jouw eigen lichaam. Als je bereid bent dat te investeren, dan zul je beloond worden.

heel duidelijk uitgelegd

in mijn moment van crisis probeer ik door de oefeningen een beetje tot rust te komen en leer zo ook bij over het zenuwstelsel

Mooi rustig opgebouwd . Helen door terug te voelen.

Dieper voelend.

De online training Jeugdtrauma heb ik als heel gedegen ervaren met prettige begeleiding van Jan.

De training heeft een prettige opbouw en Jan begeleidt op een hele fijne manier. Hij moedigt je aan en geeft vertrouwen. Ik ben verbaasd over de effecten die relatief eenvoudige oefeningen hebben.

Zeer leerzaam en ruimt op

Verfrissend en ruimtegevend

Helder en duidelijke informatie

Heldere en duidelijke informatie

Bevrijdend

Dankzij de cursus heb ik moed en de veiligheid gevonden om in mezelf -in plaats van buiten mij- te onderzoeken wat ik als onprettig of onveilig ervaar. Door letterlijk in mijn lichaam te voelen waar de spanning zich laat zien en daar ruimte aan te geven, bevrijd ik oude gevoelens van onveiligheid en verdriet. Stap voor stap. Ik wordt steeds zachter en voel steeds meer liefde en mededogen voor mezelf. Hierdoor voelt het ook steeds veiliger om mijn hart open te stellen en de liefde binnen te laten. Het is een prachtig proces.

Helder en helpend.

Het is heel fijn als je eindelijk een programma vindt, waarvan je ervaart dat het over jou en om jou gaat. Het is vooral heel fijn dat je op meerdere vlakken vooruitgang en bewustwording ervaart, zowel op het vlak van de mind, spiritueel en ook lichamelijk. Jan bedankt voor deze mooie cursus. Hartelijke groetjes Caroline de Boer

Veilig en vrij

Het werkt echt!

Wat een goede investering is deze cursus geweest! De uitleg is zeer nauwkeurig en de oefeningen zijn goed uit te voeren en gelijk ook erg effectief. De begeleiding van Jan is ook echt heel prettig. Een aanrader!

Ik ben erg tevreden over deze online cursus. De oefeningen zijn kort, duidelijk en praktisch, wat het makkelijk maakt om ermee aan de slag te gaan, zelfs met een drukke agenda. Het materiaal is helder uitgelegd en voelt erg toegankelijk. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds zou het zeker aanbevelen aan anderen die met jeugdtrauma aan de slag willen gaan. Een waardevolle cursus!

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) Univibes VIBESTALK Podcast met Tim Douwsma & Jan Bommerez: "Het grootste geschenk aan de wereld is je eigen HELING" (https://youtu.be/6x27zTXIfYM) Eindbazen podcast met & Michel Vos en Jan Bommerez: "Verandering Begint Wanneer Je Stopt Met Vechten Tegen De Realiteit" (https://youtu.be/npwmYj_IF70) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://jeugdtrauma.com/online-training-kopen/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez