Uitermate goed

Ik krijg er rust van .

Korte lessen , rustig verteld , je kan de lessen zo vaak kijken en luisteren als je wilt. Veel herkenning

Positief

Ben nog bezig met de online cursus maar al heel wat geleerd. En ben nog meer aan het leren het komt goed

Fantastische cursus

Ontzettend goed

Heel erg waardevol; combinatie van theorie en lichaamswerk

Ik vind het een fantastische training / cursus. ik weet niet hoe ik het moet noemen. Het geeft je inzicht in hoe je zenuwstelsel je denken, gevoel en gedrag beinvloed. Ik hou van de theoretische achtergrond. Ik ben nu 6 tot 9 maanden bezig en ben tot video 12 gekomen. Het zijn meer dan 40 video's. Er wordt voortdurend gezegd dat je de lichaamsoefeningen meer dan 1 keer moet uitvoeren. en de training niet te snel moet doorlopen. Ik heb ook wel weken gehad dat ik vergat de oefeningen te doen en dan kom je ook niet verder. Discipline is wel belangrijk.

Uitgebreid, praktisch en zeer bruikbaar

De uitleg van Jan is iedere keer helder en gedegen, onderbouwd met diverse bronnen en in een prettig tempo. Fijn is dat je letterlijk handvatten krijgt, gekoppeld aan de theorie..

Tot nu tot heel fijn en leerzaam

Ik was regelmatig lekker bezig met de cursus maar kan om onduidelijke reden nu niet meer in mijn account komen op internet. Ik heb de cursus nog niet helemaal gevolgd omdat ik het rustig aan doe. Begrijp niet waarom ik hem niet verder kan kijken want ik dacht dat hij een jaar op de mail zou staan en dat is nog voorbij. Graag een reactie. Groet Mies van Veenendaal.

Zeer onder de indruk van zijn kennis.

Zelf nog niet zo veel baat bij, maar ga rustig verder.

Geweldig.

Maar ik neem de tijd ervoor en ben dan ook nog niet klaar!

Ben blij dat die cursus op mijn pad is gekomen

Zie bovenstaande.

Hele fijne cursus

Ontzettend veel waardevolle informatie en oefeningen. Alles is super duidelijk en geduldig uitgelegd door Jan. Jan kan het op een fijne manier uitleggen en heeft een fijne uitstraling en stem on maar te kijken/luisteren

Heel helder en helpend

Fijne zelfzorg, combineert allerlei meer lichaamsgerichte inzichten en oefeningen. Voor mij werkt dit prettiger en effectiever dan de ‘praattherapieen’.

toepasselijk

Ik werk met getraumatiseerd vluchtelingen, ik heb online training toegepast aan mijn clienten, en het werkt,

fantastisch

één eenvoudig manier om aan je geestelijkegezondheid te werken

Deze training is zeer waardevol een aanrader.

Ik heb veel inzichten gekregen in mijn eigen processen. De oefeningen die Jan je aanreikt is een verwondering van mooie resultaten die ik zelf heb ervaren. Ik doe deze oefeningen nor steeds heel trouw omdat mijn lichaam hier heel goed op reageert en trauma op een rustige manier op kan lossen. De ademhalingsoefeningen brengen mij heel veel rust, daardoor is mijn nachtrust veel beter geworden. Deze training heeft voor mijn heel veel opgeleverd, meer als velen therapieën die ik in het verleden heb gehad. Ik ben zeer dankbaar hiervoor en ik adviseer mensen ook om deze training aan te schaffen omdat ikzelf er heel veel baat bij heb gehad en nog steeds.

Super-interessant

Super-interessant, heel erg duidelijk en praktisch, makkelijk toepasbaar, motiverend, leerzaam, biedt positieve mogelijkheden en kansen. Een training voor IEDEREEN!

Echt helpend

Rijke verzameling van echt helpende oefeningen met onderbouwde toelichting en zorgvuldige opbouw. Zoals ook steeds wordt aangegeven in het programma is het van belang niet sneller te gaan dan je systeem aankan.

Er is een wereld voor mij open gegaan.

Mooie duidelijke lessen op een liefdevolle manier gegeven door Jan. Een aanrader voor iedereen die naar zich zelf op zoek wil gaan.

Passend en zeer informatief

Helder uitgelegd, belangrijk werk!

zeer toepasbaar

Goede balans tussen theorie - context en parktische tips - oefeningen.

Een hele bijzondere waardevolle cursus, waarbij theoretische kennis en praktische oefeningen bijdragen aan persoonlijk bewustzijn, groei en herstel.

Heel leerzaam en praktisch

De fysieke uitleg vind ik wat ingewikkeld en de praktische oefeningen, psycho-educatie en herhalingen vind ik heel goed en nuttig!

Voelt als thuiskomen

Wat een geluk dat ik de training van Jan heb ontdekt. De korte, heldere filmpjes met uitleg zijn heel fijn en ondersteunend. Alsof Jan ook echt heel nabij is en je ook echt door de oefeningen heen begeleidt alsof hij letterlijk tegenover je zit. En vooral zijn advies om niet te snel te gaan en de tijd te nemen voor alle oefeningen moet je ter harte nemen. Ik ben nu over de helft en al een tijdje bezig maar dit aangepaste tempo is ook echt belangrijk want er kan veel loskomen

zinvol

rustige duidelijke uitleg en effectieve oefeningen.

Ik stond /sta verbaast van de reacties die mijn lichaam loslaat.

De rustige manier hoe Jan de therapie uit eigen ervaring verwoord. Mijn worsteling met gevoelens die ik geleerd had te moeten onderdrukken, maar nu veilig kon laten stromen. Ik werd me bewust hoe onveilig ik me voelde met alle gevolgenvan dien. Ook de oefeningen helpen om bij mezelf te komen. Heel goede cursus. Mijn zus werd ook enthousiast van mijn verhaal dat ik deelde. Voel me dankbaar naar Jan toe. Goed nieuwjaar toegewenst. annette

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) Univibes VIBESTALK Podcast met Tim Douwsma & Jan Bommerez: "Het grootste geschenk aan de wereld is je eigen HELING" (https://youtu.be/6x27zTXIfYM) Eindbazen podcast met & Michel Vos en Jan Bommerez: "Verandering Begint Wanneer Je Stopt Met Vechten Tegen De Realiteit" (https://youtu.be/npwmYj_IF70) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://jeugdtrauma.com/online-training-kopen/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez