deze man heeft kennis

de theorie en zeker de oefeningen zijn zeer waardevolle kennis die eigenlijk iedereen zou moeten kennen

Verhelderend, duidelijk, praktisch toepasbaar, geeft inzicht

Het is fijn dat de informatie en de oefeningen zo goed worden uitgelegd en waarom je de oefening nodig hebt en wat deze je brengt. De stof wordt in korte lessen gegeven, wat ik als heel prettig ervaar. Tijdens het doen van de oefeningen al diverse keren reacties gehad die mij veel inzicht hebben gegeven.

Healing

Ik ben net begonnen met de cursus maar ik heb er nu al veel profeit van. - Marjolein

Heel duidelijk, geeft mezelf veel inzichten in mijn eigen patronen!

Doel voor mezelf is nu rustig en bewust deze cursus volgen. Voel tijdens de oefeningen momenten van echte ontspanning in mijn lijf en dat is echt een heel bijzonder gevoel! Vertrouwen dat dit eindelijk mij iets gaat geven!

Gemakkelijk om te blijven doen; omdat je aangespoord wordt om het langzaam te doen en ook omdat de info vaak nieuw voor me is. Dus ik ben nieuwsgierig naar de info. Het geeft rust.

Hele fijne training.

De training is heel goed te volgen. Jan legt alles duidelijk uit. De oefeningen doe ik op eigen tempo. ben nu een jaar ermee bezig en heb pas voor een klein bedrag weer een jaar erbij gedaan. Ben heel tevreden.

Up to date

Korte sessies heel fijn met veel handvaten en heldere theorie

Prachtig

Na een aantal weken begin ik te merken dat mijn container wat groter wordt. Merk dat aan het vertrouwen dat ik meer kan voelen en het vertrouwen dat ik situaties beter aan kan. Ook ben ik wat minder snel uit het lood, fijn om wat meer kalmte te voelen. Ben daar dankbaar voor. Ook merk ik dat ik ontspan, als ik weer een filmpje ga kijken, omdat het zo duidelijk zichtbaar is, waar Jan ook allemaal doorheen is gegaan. Dat voelt troostrijk. Krijg zelfs soms al warme voeten. Ook ben ik aan de slag met de primaire reflexen. Ben onder de indruk.

Heilzaam!

Vooral de fysieke oefeningen , daarbij ook de theoretische uitleg , herstellen veiligheid en verbinding en vergroten de draagkracht.

Fijne duidelijke uitleg en oefeningen

Ik waardeer enorm hoe de theorie van ‘loslaten’ concreet en toepasbaar is gemaakt met herkenbare voorbeelden en oefeningen.

Geweldig om deze kennis te mogen ontvangen!

Erg toegankelijk, zeer praktisch met goede theoretische onderbouwing.

the best there is in this branch

check maar even, heb ik al eerder uitgebreid gegeven

Geweldig liefdevolle ondersteuning voor mijzelf.

Elke dag weer verheug ik me op een moment om de oefeningen te kunnen doen. Ze geven inzicht en rust op een heel respectvolle manier naar jezelf. Daardoor voel ik me steeds heler worden Zo zou ik door iedereen benaderd willen worden.

Bijzonder waardevol

Ik ben bijzonder dankbaar voor de kennis en de inzichten die Jan op een zeer toegankelijke wijze deelt. Er is voor mij veel herkenning wat op zijn beurt zorgt voor erkenning. Daarnaast is het een openbaring om zijn informatie tot mij te kunnen nemen, te doorvoelen, en om zijn adviezen in de praktijk te kunnen toepassen. Met veel bewondering voor zijn werk en dankbaar voor het delen ervan, zeg ik graag nog een keer ‘duizend keer dank’ aan Jan!

Ik krijg mijn leven weer terug!

Bedankt Jan, voor al het werk dat je hebt gedaan voor jezelf en anderen. Ik ben nog geen 30 en kon bijna niks meer door rugklachten. Ik 15-20 pijnstillers per dag en nog ging het niet... De cursus heeft me echt langzaam maar zeker mijn leven teruggegeven. En ik ben er nog niet, maar vandaag is mijn eerste dag met 0(!) pijnstillers en ben ik klaar voor volgende stappen. Bedankt voor je warmte, kennis, steun en alle tijd en liefde die je hierin hebt gestoken!

Heel prettig

Jan is een heel mooi persoon, die alles op een rustige manier verteld en duidelijk uitleg.

Verhelderend

Jan inspireert me al vele jaren op mijn pad. Heel dankbaar voor zijn (doorleefde) wijsheid. Hij geeft me in zijn delen hoop, steun, en hele waardevolle inzichten. Hij stimuleert mij om met mijn eigen lijf, vertraging, en aanwezig blijven - stapjes te maken. Om van onveiligheid in mijzelf heel langzaam te bewegen naar meer en meer veiligheid. The journey is long. Jan essentieel hierin. Dank!!

Heldere uitleg

Jan weet complexe zaken helder uit te leggen.

Verhelderend en waardevolle inzichten ontvangen.

Gevoelsmatig veel herkenning,ook nieuwe Inzichten ontvangen. Ik zou zeggen in een wereld van dualiteit,waarin stukjes van de puzzel op zijn plek komen. Iets waarin we het dualisme van ons zijn meer en meer bewust zien en leven!

Verrijkende cursus!

Herkenning herkenning herkenning. Bemoedigend en hoopgevend. Toegankelijk door eenvoud en diepgang.

heel duidelijk en toegankelijk uitgelegd en fijne oefeningen

Ik heb in mijn leven al heel wat therapie en coaching gedaan, maar ik vind deze cursus een verademing. Heldere uitleg van theorie (die veel breder bekend zou moeten zijn) en praktische fijne oefeningen die echt effect hebben.

Verrijkend

Ik ben zelf psychotherapeut en heb eerst de training jeugdtrauma gevolgd. Ben daar reeds opnieuw mee aan de slag gegaan. Loslaten is inhoudelijk goed maar de uitnodigingen om bij de dingen stil te staan gaan iets te vlug om te kunnen integreren.

Zelden zo’n praktische handleiding meegemaakt

Training is goed opgebouwd en onderbouwd met theoretische kennis. De praktische oefeningen en prettige stem en aanpak van JB vind ik heel stimulerend. Gevolg is dat ik mijn oefeningen ( waar het allemaal om gaat) echt dagelijks doe. Het resultaat voel ik. Ik flip niet meer uit bij een onverwachte gebeurtenis maar blijf in de window of tolerance.

Heel vertrouwd contact.

Ik voel me veilig door de zorgzaamheid in deze cursus. Je voelt dat hij het zelf heeft meegemaakt en therapeuten heeft bezocht in zijn zoektocht naar verbetering van leven. En dit deelt Bedankt Jan

Begrijpelijk, liefdevol, toepasbaar.

Fijne korte lessen, zeer duidelijke uitleg, mooie oefeningen. Met heel veel liefde samengesteld, dat voel je. Jan heeft heel veel kennis, is empatisch en neemt je stap voor stap mee in deze waardevolle cursus.

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez