PRECIES OP 'T JUISTE MOMENT

IK ZAT MET 'N HEEL ZWAAR IETS EN BEN ER DANKZIJ JAN ERDOORHEEN GEKOMEN DANK JE WEL

heel verhelderend

duidelijk inzicht in ontstaan van jeugdtrauma en de invloed daarvan op de rest van het leven.

Jan geeft zoveel inzicht en handvatten!!

Na ongeveer 25 jaar zijn therapie heeft Jan me laten zien waarom dat niet genoeg was en/of helpend. Hij geeft zoveel inzicht. Echt heel blij mee en misschien wel levensveranderend.

Heling

Heling

Duidelijk empatisch en geruststellend

Volg nu de lessen. Geeft rust en vertrouwen. Eindelijk lessen waar ik echt iets aan heb! PS

Essentie van lichaamswerk

Heb er zeer veel aan. Geduld en tijd nemen voor de oefeningen en er openbaart zich 'een nieuw normaal.

Nog maar een paar lessen kunnen doen maar nu al zeer verhelderend en hoopvol over het resultaat

De uitleg van Jan met hierbij de getekende ondersteuning is voor mij erg verhelderend. Heb nog maar een aantal lessen gelezen en geoefend, maar ben erg hoopvol naar het eind resultaat. Eindelijk na jaren allerlei therapieën gevolgd te hebben nu een voor mij begrijpelijke uitleg over hoe mijn brein werkt. Wat een waardevolle aanvulling om uiteindelijk afscheid te kunnen nemen van mijn ooit opgelopen traumatische overtuigingen die niet goed voor mij zijn.

Inloggen erg moeilijk

De inhoud van de cursus is erg waardevol. Maar toegang krijgen elke keer tot deze cursus is een heel gezoek en gedoe, iedere keer. De eerste cursus gaf me pas toegang één week voordat die verliep. Toch de tweede cursus aangeschaft in mei. Pas een keer kunnen starten. Wat jammer

Het’ was lastig om de lessen op de iPad te krijgen.

De lessen waren kort en krachtig en het werkt Maar de lessen waren moeilijk te openen op de iPad verschillende keren kontakt gehad maar er bleven problemen de laatste 2 lessen is niet meer gelukt Heel jammer

Leerzaam

Bevrijdend

Supper.

Jan heeft me laten inzien dat alles te lezen is in mijn eigen spiegel . Van daaruit mezelf tegen gekomen . Pijnlijk ,ja hoor. Maar zo blij dat ik erdoor ben gegaan . Ontwikkelingstrauma was voor mij het meest zware dat ik tegenkwam als ongewenst kind. Bedank

Duidelijk, toegankelijk en praktisch

Op eigen tempo, iets kunnen herhalen ervaar ik als heel positief

Zeer gedegen en uitgebreid

De kleine rustige stappen zijn fijn en goed te volgen. Zeer.goede uitleg

Gewoon verhelderend!

Met de handrem erop, jezelf ontdekken, waar ooit geen tijd voor was.

Hoop geleerd

Hoop geleerd van Jan

Zo mooi onderweg zijn

Het onderweg zijn Een infuus dat binnendruppelt Heerlijk om zo de nieuwe frissere vorm te mogen vinden. Dankjewel

GEWELDIG, NET WAT IK NODIG HAD

Na het zien van een eerste Podcast van Jan met Tim van Univibes heb ik meerdere Podcast gevolgd met veel enthousiasme. Eindelijk weet ik nu sinds een tijdje dat ik ook niet normaal ben. Ik volg de twee voorgestelde reeksen op de wijze voorgesteld door Jan en voel reeds een verschil in mijn ZIJN

Het voelt goed om de oefeningen te doen

Ik ben nog volop bezig. Meestal savonds een 15 min.

Een helende reis naar binnen.

Een helende reis naar binnen. Deze lessen brengen je dichtbij jezelf. Dichterbij je innerlijke kleine ik. In mijn praktijk maak ik gebruik van zijn lessen voor mijn cliënten. Deze lessen werken helend voor iedereen. Met de gratis lessen voel je al of het iets voor je is. Het proberen meer dan waard.

❤️

Wat een liefde warmte helderheid heeft Jan. In alles heb ik gevoeld dat hij het zelf volledig doorleeft heeft en het zo duidelijk kan uitleggen en zo mijn vertrouwen heeft gewonnen waardoor ik de oefeningen ben gaan doen en me zo enorm geholpen hebben om mijn zenuwstelsel te trainen. Ik wist niet dat dat kon.

Hoe eerder hoe beter...

Alles op zijn tijd natuurlijk, maar hoe eerder dit op je pad komt, des te beter...

Zeer uitgebreide en duidelijke uitleg over hoe het lichaam werkt en heel prettig door Jan begeleid.

Er ging een wereld voor me open na een leven lang tegen dingen aanlopen die ik niet kon verklaren. Ik had de eerste keer zoiets hoe kan hij nou weten hoe ik in elkaar zit, zo confronterend. De cursus door Jan op zeer prettige en aangename manier gepresenteerd.

Erg goede cursus

Bij opvolging van Jan's adviezen en oefeningen gaan er zeker dingen gebeuren m.b.t. je zenuwstelsel. Daarbij legt Jan erg goed uit

Simpel en effectief

Heeeeel jammer dat je de cursus binnen een jaar moet doen. Wordt geadviseerd om langzaam te doen. Langzaam aan is voor iedereen anders. Ik heb zeker meer dan een jaar nodig

Positief.

Het heeft mij veel inzicht gegeven.

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez