Prettige innemende man!

Ik vind Jan Bommerez een prettige innemende man. Hij weet op heldere en eenvoudige wijze zijn bijzondere kennis uit te leggen. Zijn theorieën zijn interessant. Hij schroomt ook niet om open te zijn over de leerpunten die hij zelf nog regelmatig tegenkomt. Ik blijf nieuwsgierig!

Herken baar doet veel met je

Ben er heel blij mee

Duidelijk, informatief en waardevol!

Jan legt alles heel duidelijk en uitgebreid uit; de cursus bevat een schat aan informatie en oefeningen. Heel waardevol, een echte aanrader!

Diepgaand,inspirerend en snap nu de dingen veel beter en mijn lichaam veel beter

Snap nu mijn doen en laten en waarom ik dingen doe veel beter

Niet zweverige,duidelijke uitleg

De lessen zijn op een verstaanbare manier uitgelegd. Wat ik ook zeer positief vind, is dat je niet hoeft te roeren in je verleden, alsook dat hij bij niemand de schuld legt.

Echt helend en professioneel

Ik ervaar deze training als helend. Het is heel praktisch, je kunt het zelf doen onder goede begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden die therapie heeft gehad en hier nog steeds mee worstelt.

Helpend en praktisch

Praktisch in het doelgericht weken aan loslaten

Niet te geloven !!

Na jaren terug emdr theraphie te hebben gehad , kan ik mij hoed overgeven en ben ik heel content met deze therpahie ,2025 was een horror voor mij , ik kom weer helemaal terug , mijn lichaam zei atop ,zo fijn dot ,ik kom weer terug thanks heer Bommerez en team

Bijzonder eerlijk

Helder uitleg , veel kennis van het zenuwstelsel

De cursus geeft veel inzicht over hoe je zenuwstelsel werkt en over opgeslagen trauma.

De oefeningen die je dagelijks kunt toepassen zijn laagdrempelig en helend. Het is geruststellend dat je ontwikkelingstrauma als nog kunt helen en je meer flow in je leven kunt ervaren. Met deze training kun je de tijd nemen om in je eigen tempo de video's te bekijken. Sommige video's hebben meer tijd nodig om tot je door te laten werken. De video's geven steun, hoop en kracht.

Fantastisch!

Laagdrempelig, fijne oefeningen, rustige uitleg kortom voor iedereen een aanrader die stressreductie wil.

Redelijk

Het is voor mij niet zo fijn als je zelf meedoet aan een (of meerdere) meditatie(s) die je inspreekt. Je kin is dan op je borst. En omdat je al wat binnensmonds en snel (!?) praat ben je voor mij soms helemaal niet te verstaan. Zelfs met koptelefoon op niet. Je oefeningen zijn heel mooi. Maar beklijven te weinig bij mij. Weet niet goed waar dat aan ligt. Fijn dat je om feedback vraagt Jan! Groetjes van Meriam.

Geeft ruimte, licht & helderheid.

Juist in al z'n eenvoud werkt dit heel sterk. Zeer blij mee!

zeer fijn om mee aan de slag te gaan

Goede uitleg en handvatten om trauma's aan te pakken. Dacht altijd dat je aan jeugdtrauma's niet veel kon doen. Zeer goed uiteengezet.

Zoveel geleerd, en begrepen , ik ben super dankbaar aan Jan B.

Ondanks, mijn leeftijd, (75) waren er nog veel onbegrepen dingen, Ook na veel opleiding en therapie… Jan , maakt het duidelijk, herkenbaar, en leert je, dat het geen fout is, maar een gevolg van >>> wat in je jeugd is gebeurd. Zonder fouten of afwijzing, maar een logies gevolg, en ! Geeft oefeningen, waarin hij , nooit schuwt , mee te doen, Zijn ervaringen te delen , zo helder ! Langzaam, heb ik los kunnen maken, wat zolang pijn heeft gedaan. Nu, kan ik de pijn, met compassie, nog herkennen. Maar t hoeft me nu niet meer te triggeren. De eenvoud, en de mooie opbouw van de cursus, vind ik prachtig ! Ook de tijd, die je mag nemen, voor de herhalingen. Het heeft me geleerd, meer in t heden te kunnen leven, En omarmen, wat er nu is. Ik durf zeggen, dat ik een milder persoon ben geworden, nu ik zoveel meer begrijp. Een zeer boeiende cursus. Waar je gerust jong , mee kunt beginnen ! Het zal je helpen , echt ! Een DIKKE DANK JEWEL ! Truus

Fijne, motiverende training

Ik ben nu twee maanden bezig, dagelijks start ik mijn dag met een oefening. Het is een fijne routine. Ik merk nu dat ik wat sneller herstel na een inspanning. Ik wist al veel over dit onderwerp en had ook al veel ervaring met lichaamsgericht werken. De kunst bij dit soort inzichten is altijd om het te blijven toepassen. In deze trainingen komen allerlei voor mij bekende technieken samen in een praktische vorm, die ik goed volhoud. De aanmoedigende stijl van Jan in de filmpjes is erg prettig.

Eenvoudig, to the point, verhelderend en transformerend

Ik heb zelf ook moeten vaststellen hoe jeugdtrauma mijn volwassen leven bepaalde en hoe bepaalde beslissingen trauma gestuurd waren en ik geen vrije keuze had in bepaalde acties. Ik ben zelf ook autodidact met het thema en ben ondertussen zelf ook facilitator voor trauma heling via energetisch lichaamswerk ... maar omdat ik tijdens mijn sessies lichaamswerk niet altijd de tijd heb om de hele uitleg te doen, geef ik vaak de tip om de online cursus te kopen en er mee aan de slag te gaan terwijl ik hem zelf eigenlijk niet had aangekocht. Totdat ik dacht ik moet em misschien zelf ook es aankopen en bekijken :-) En ik moet zeggen, ook al wist ik het meeste al toch gaf het me nog een soort verdieping en ook de oefeningen zijn zo eenvoudig maar zo efficient. Ik geef het door aan al mijn klanten. Dank je wel om een thema waar zoveel taboe en lading op zit zo eenvoudig en simpel te maken Hartegroet Hilde

Ik kon de link niet openen en heb daarom niets meegekregen

Frustratie, maar omdat ik wegens zware persoonlijke omstandigheden mijn weg moest vinden, heb ik niet de energie kunnen om hier achteraan te gaan. Heel spijtig eigenlijk, want ik denk dat ik er Jan kennende, veel aan had kunnen hebben

Hoopvol

Mooie en andere manier om leren verbinding te krijgen

Waardevolle 'cursus', ik geniet ervan!

Mooie opbouw, herhaling er tussendoor en balans theorie en praktisch is fijn. Ik leer er veel van en krijg mooie inzichten voor mezelf maar ook naar mijn kinderen toe en mijn omgeving. Dankbaar!

Van ver gekomen

Er is beweging ontstaan in het hoofd en lichaam en daar ben ik blij mee.....

Rustig en profesioneel

Ik heb de jaarcirsussen gekocht

Een zeer complete en praktische training naar heling

Als expert en helaas ook ervaringsdeskundige had ik graag jaren eerder deze uitstekende cursus willen volgen.. dit had eerder en nog beter resultaat opgeleverd en veel moeite, pijn, geld en energie kunnen besparen. Ik kan de modules niet genoeg aanprijzen.. ik vind ze echt geweldig en ze zijn ongelofelijk compleet in zowel theorie als in praktische oefeningen. Jan is zeer kundig en bedreven en herhaalt belangrijke motto’s zoals “liever langzaam en vaak herhalen” en dat is niet overbodig om steeds te noemen. Voelen is helen, overactivatie is een onnodig risico en kan juist veel vertraging en moeilijkheden veroorzaken. Al na enkele sessies is het alleen al fijn om weer even in te tunen op zijn stem en aanmoediging om jezelf ruimte te geven voor een nieuwe manier van leven en voelen.

Uit het hoofd en in het lichaam

Mijn scepsis over een online cursus lichaamswerk was onterecht. Dankzij deze cursus zijn mijn hart en hoofd opnieuw verbonden. Ik voel mijn lichaam weer. Jan weet waar hij het over heeft en heeft de gave om zijn kennis en ervaring op een rustige en duidelijke manier over te brengen. Dankjewel.

Ik kan eindelijk steeds een beetje meer mezelf zijn!

Na heel veel ‘praat-therapie nu eindelijk een cursus waarmee ik oud zeer los kan laten. Door de oefeningen te blijven doen kan ik eindelijk mijn trauma verwerken en kom ik steeds dichter bij mezelf en kan er blijven. Ik krijg van mijn omgeving te horen: “je bent veranderd” en het is dus niet iets wat ik alleen maar ervaar. Mijn leven is definitief veranderd en ik geef er nu zelf richting aan. Wat een verademing! Dankjewel Jan!

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez