Duidelijk en op ervaring gericht

Verhelderend , inzichtgevende uitleg, diep gevoelde ontspanning na de oefeningen. Eye openers ondanks al het werk wat ik tot nu toe ervaren heb . Jan is empatisch, begripvol en ervaringsdeskundige . Dat scheelt. Ingewikkelde en langdurige problematiek worden teruggebracht naar begrijpelijke en behapbare proporties waar je zelf iets mee kunt.

Mijn welzijn is verbeterd door deze oefeningen

Sinds ik de opgegeven oefeningen doe iedere dag ,voel ik me meer ontspannen

Nog niet begonnen aan de cursus

Hallo, Ik ben nog niet aan de cursus begonnen. Heb op 30 april ll. een herbeleving meegemaakt van een chock trauma 2 jaar gelden 2023 waarbij mijn echtgenoot Jef Van Hoye zich in een restaurant heeft verslikt met het overgaan als gevolg. Ik ben nog niet in staat om de cursus on-line te volgen. Ik word wel persoonlijk begeleid door verschillende lieve therapeuten. De cursus komt later nog wel aan bod. Lieve groet! Lea

Gegarandeerd veelbelovend

Ben nog maar in het begin van de cursus, bij les 7, en ik voel al het effect !

Meer controle over mijn gevoel.

Een goede opbouw van de lessen en ik ervaar het als fijn dat ik zelf de tijd kan bepalen om de volgende les te starten. Door het uitvoeren van de oefeningen heb ik het gevoel dat ik zelf iets kan veranderen aan het trauma waar ik al jaren mee rond liep. Ik ervaar zeker veranderingen en dat voelt voor mij heel positief. Na het volgen van de eerste 15 lessen ben ik blij dat ik deze training ben gestart het kan niet anders dat de volgende lessen ook waardevol voor mij gaan zijn.

Een wereldreis door jezelf

Waag de stap, doe de praktische en duidelijk uitgelegde oefeningen. Neem de tijd en werk aan jezelf.

Zeer behulpzaam

Heel fijn, heel duidelijk, heel helend!

Voor mij werkt deze cursus heel goed. Ik heb al veel gedaan om mij beter te voelen, veel therapieën en cursussen. Ik weet waar mijn trauma over gaat, maar de grootse heling zit in het kalmeren van het zenuwstelsel. Het begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt en de oefeningen toepassen is echt een hele waardevolle toevoeging! Ik gun dit ieder mens!

Duidelijk

Ik heb er heel veel aan. De boeken de online trainingen. Top voor mij

Zeer verhelderend

Zeer uitgebreide informatie met goede oefeningen

Heel veel inzicht gekregen in traumaverwerrking

Ik heb veel inzicht gekregen in traumaverwerking. De zorgvuldige en deskundige begeleiding van Jan heeft me geholpen om te kunnen omgaan met triggers en het verwerken van de reacties die vrijkomen. Ik ben nu in een periode dat ik mijn zenuwstelsel kan reguleren. Ik ervaar geen paniek meer als er reacties van vecht, vlucht en freeze is. Ik kan er mee om gaan en naar handelen. Daardoor is er meer kwaliteit in mijn leven waar ik heel dankbaar voor ben.

Helder, leerzaam en liefdevol

Deze online training ervaar ik als leerzaam en verdiepend. Fijn om het in je eigen tempo te kunnen doen.

Fantastisch op alle gebied.

Voor mij betekende het volgen van de online training zeer veel. Ik had net een behandeling van 12 dagen achter de rug voor PTSS. Daardoor was er veel geheeld, maar ook opengemaakt. Ik kwam in een uitgeblust gevoel terecht bij mezelf en had rust nodig. Deze rust heb ik gevonden op een Grieks eiland Ikaria. Daar ben ik gestart met de training. Naast de PTSS was er ook veel erkenning nodig ivm jeugdtrauma en die erkenning kreeg ik via de dagelijkse 'ontmoeting' met Jan B. Hij heeft een zorgzame, aanwezige stem wat al voor een basisontspanning zorgt :-) . Ik ben zelf SE-therapeut en raad aan al mijn cliënten aan om ook deze training te doen. Het zorgt voor een continuïteit en het gevoel dat je je eigen proces ook echt wel in eigen handen hebt.

Inzichten en handvatten

Ben Jan erg dankbaar voor als zijn werk, zeker een aanrader

Geeft in duidelijke taal de beschrijving van het zenuwstelsel

Eindelijk antwoord op mijn vraag waar de trilling in mijn lijf vandaan komt die je van buitenaf niet ziet. Ook met de oefeningen gelijk resultaat in mijn nek. En de uitleg van wat de gebeurtenis van het trauma met het lichaam doet. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen , omdat het in de reguliere geneeskunde nog niet echt behandeld wordt.

Dankbaar dat ik eindelijk inzicht krijg op wat ik heb gemist.

Tot nu toe zijn de dingen mij duidelijker geworden,geeft mij meer rust,vind de uitleg van Jan zeer interessant,ik begrijp mijn gedrag zoals ik heb geleefd,zeg maar gerust overleven,ik ben niet zo jong meer 80 jaar,hoop dat ik aan het eind van de cursus trots op mij zelf mag zijn dat ik eraan begonnen ben, Dank daarvoor Jan.

Moeilijk bereikbaar

Moeilijk in te loggen. Zodra je de filmpjes stop zet verdwijnen ze en moet je opnieuw gaan zoeken. Voor mij dus onhandig. Ook geen App dus je moet naar de website en gaan zoeken. Ik ben na les 10 afgehaakt puur omdat de content moeilijk te bereiken was. Dus er mag zeker geklust worden aan de website bereikbaarheid. Verder goede uitleg en zo rustig uitgelegd dat ik t ga vergeten….. “oja, ik zal weer een poging wagen nu…..”

Duidelijk, eenvoudig, verzorgend, beschermend en wodt met passie gegeven.. thanksss

Duidelijk, eenvoudig, verzorgend, beschermend en wordt met passie gegeven..thanksss Jan.

Verduidelijkend practisch

Goede informatie, bruikbare oefeningen

horizonverbredend

cursus van herkenning en erkenning.....fascinerende levensreis

Duidelijk en leerzaam

"Hoewel ik een uitgebreide opleiding genoot in Lichamelijke Opvoeding, Kinesitherapie, Fitnesscoaching, Osteopathie, Nes-Health en het Enneagram, heeft de cursus 'Jeugdtrauma' mijn perspectief compleet veranderd. Het heeft me de middelen gegeven om mezelf én mijn patiënten effectiever te ondersteunen, en heeft mijn drang naar verdere exploratie en evolutie alleen maar versterkt."

hele mooie methodes

een aantal oefeningen gedaan. Ik heb nu een tijdje stilstand. Fijne is, dat je altijd weer terug kan en methodes opnieuw kan doen/ danwel verder gaan, afhankelijk hoe je er op reageert

Rustig uitgelegd. Duidelijk en praktisch. Wetenschappelijk goed onderbouwd.

Het gevoel dat ik er iets kan aan doen, geeft me meer rust. Je moet wel de cursus over een lange periode toepassen.

Super goede training

Ik heb al veel gedaan op het gebied van zelf ontwikkeling, maar deze training is de missing link voor mij. Heel praktisch en toepasbaar, en met precies de juiste hoeveelheid uiteg er bij. Ik doe een aantal oefeningen nu ook samen met mijn cliënten in de psychiatrie tijdens de yoga les en ook zij hebben er veel aan.

Steeds de cursussen verlengd omdat het onmisbaar in mijn leven is.

Steeds log ik weer even in. dan maak ik een nieuw stapje of ga in de herhaling. Heerlijk deze steun. Maakt mijn leven zoveel beter.

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) Univibes VIBESTALK Podcast met Tim Douwsma & Jan Bommerez: "Het grootste geschenk aan de wereld is je eigen HELING" (https://youtu.be/6x27zTXIfYM) Eindbazen podcast met & Michel Vos en Jan Bommerez: "Verandering Begint Wanneer Je Stopt Met Vechten Tegen De Realiteit" (https://youtu.be/npwmYj_IF70) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez