Sweet memories

Heel wat info was gekend, maar op de achtergrond geraakt. Deze reeks maakt mijn herinneringen terug levend. De info krijgt hierdoor een verdieping en soms zelfs een nieuw inzicht. Dankjewel

Toppp

Heel duidelijk en ik vind het heel prettig dat het korte lessen zijn. Daardoor is het goed te behappen naast een baan. Vernieuwend hoe de materie wordt gebracht, het geeft echt handvatten hoe met ervaringen om te gaan. Het geeft veel inzicht in jezelf. Bevrijdend en verrijkend.

Een verdiepende en waardevolle training met voor mij belangrijke informatie.

Erg interessant vond ik om deze training te volgen. Om met eenvoudige oefeningen je zenuwstelsel zelf te kunnen reguleren. En ik denk dan tegelijkertijd, voor wie is die niet geschikt...? Het zou een hele andere kijk op de maatschappij krijgen, denk ik als veel meer mensen inzicht krijgen in dit alles. Hoe belangrijk het menselijke zenuwstelsel is. Erg waardevol en de training zit mooi in elkaar, begrijpelijk en handige omgeving waar het bekeken kan worden. Ga vooral zo door!

Een verademing

Een diepe zucht van verlichting na de eerst paar lessen. Eindelijk iets wat resoneerde, waar ik iets mee had. Wat iets aanraakte. En wat ik zelf kon doseren.

Verhelderend

Mooi en rustig weer gegeven . Uitgebreide kennis waar je blij van wordt . Fijn om zo mogen leren. Geeft een goed vertrouwen om met mijn eigen cliënten ook zo te kunnen werken .

Confronterend en intens geeft duidelijkheid daardoor ontspanning

Ben over de helft met de cursus, neem steeds de tijd. Blij met de duidelijke informatie. Mooie leerschool. Je gaat anders naar de dingen kijken meer van een afstand, zo voelt het. Oefening goed uit te voeren. Ben nieuwsgierig wat er nog meer komt.

Prachtige cursus

Wat een mooie, inspirerende cursus. Overtreft al mijn verwachtingen

Zeer waardevol

Ik ben dankbaar voor deze waardevolle tools

Geweldige ervaring

Het is een geweldige therapie! Ik heb veel therapie gehad, ben 69 jaar, ik had deze therapie niet willen missen. De oefeningen geven me een "thuisbijmezelfgevoel". Wat Jan zegt...alleen praten is niet voldoende om te veranderen. De theorie wordt duidelijk uitgelegd door Jan, die ook gevoelens van zichzelf laat zien en vertelt over zijn ervaringen. Heel waardevol! Ik voel me bij vlagen heerlijk ontspannen, ik kan bewuster met mijn lichaam luisteren. Niet altijd hoor! Het vereist al met al veel oefenen, dat ik er beslist voor over heb, om me goed/beter te voelen.. c.q. te veranderen. Hartelijk dank Jan! Liefs!!

helemaal top!

heldere uitleg en ontzettend praktisch

bevrijdend, verlossend en aardend

Door de oefeningen zak ik meer in mijn lichaam, kan ik spanningen weghalen die opgebouwd zijn tijdens de dag en mijn lichaam weer resetten. Het geeft me een gelukzalig gevoel als ik de oefeningen dagelijks doe. Er zijn periodes waarin onrust, nervositeit en verdriet naar boven komen maar deze worden opgevangen of toch gekaderd waardoor er rust kan komen.

Deze cursus heeft me meer gebracht dan ik had verwacht!

Heel prettig, in mijn eigen tempo, laagdrempelig. Ik heb er ontzettend veel aan! Dank!!

Gevoel in de praktijk

Deze online training geeft veel waardevolle informatie over ontwikkelingstrauma qua theorie met daarbij praktische oefeningen tussendoor. Gaande weg ervaar je steeds meer ruimte in jezelf waardoor het voelen in de diepte steeds gemakkelijker wordt. Deze training is van harte aanbevolen!

Mooie duidelijke manier om inzicht te krijgen in hoe je lichaam werkt en hoe je het kan helen.

Ik vond het heel fijn om uitleg te krijgen over hoe het brein en je zenuwstelsel werkt en wat er is mis gegaan bij jeugdtrauma. Hierdoor lukte het mij beter om het te helen.Jan heeft een fijne stem en hij legt alles heel helder en in begrijpelijke taal uit. Ik heb veel aan de video’s gehad. Ik gebruik sommige oefeningen nog regelmatig.

fijn

fijne filmpjes, langzaam, maar duurzaam resultaat Alleen soms haperen de filmpjes bij het opstarten en stoppen

Transformerend & helend!

Het diepe begrip van Jan op dit onderwerp alleen al werkt transformerend. Nooit eerder heeft iemand het zo goed aan mij uitgelegd hoe mijn zenuwstelsel werkt in combinatie met trauma. Na jarenlang in therapie te zijn geweest zijn deze lichamelijke oefeningen rondom jeugdtrauma echt het ontbrekende puzzelstuk voor mijn welzijn. Tijdens de oefeningen komt veel oud verdriet los en kom ik steeds meer uit mijn dorsale/bevroren staat. Sinds de cursus voel ik mij meer verbonden, in contact met mijn lichaam en komen stukken omhoog die lang hebben vastgezeten. Dit geeft innerlijk veel ruimte, rust en heling. Ik voel mij lichter en ben de cursus voor de tweede keer aan het volgen. Daarnaast is Jan een fijn mens om naar te luisteren en werkt het inspirerend om zijn wijsheden tot je te nemen. Een absolute aanrader dus!

Er begint iets te roeren.

Ik zit nog vrij aan het begin maar er begint al iets te roeren. Prettige stem en persoon om te volgen. Misschien later nog eens vragen voor een uitgebreid verslag.

Beste investering in jezelf ooit

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben al therapeut en dit is een fantastische aanvulling op mijn kennis. Raad het al mijn cliënten ook aan. Bedankt!

Hele fijne cursus!

Ik kan deze cursus iedereen aanraden. Jan Bommerez vertelt het heel duidelijk en rustig! De lessen zijn kort en daardoor goed in te passen in je dagelijkse leven. Ook de oefeningen zijn makkelijk te doen. Eén klein minpuntje vind ik, is dat de cursus maar 1 jaar beschikbaar is. Dat is bij de meeste andere cursussen onbeperkt.

Heel waardevol, werkbaar en stap voor stap duidelijk uitgelegd.

Erg leerzaam

100 % ervaringsdeskundigheid!

Door heel de cursus heen proef je ervaring en liefde voor de mens in zijn waarheid. Verrijkend en helend zijn de woorden en oefeningen. Hartelijk dank om dit in deze vorm met velen te delen!

Indrukwekkend!

Een prachtige aanvulling op de therapie die ik al mag volgen en die me al veel gebracht heeft. (GGNet) De herkenning van wat ik tegenkom in de cursus emotioneert me vaak en ik rouw om een niet geleefd leven. Maar er is ook hoop en vertrouwen. Hard werken en de adviezen opvolgen zowel van "mijn"hulpverleners als van Jan.( sluit naadloos aan) De oefeningen en wat ik leer over het zenuwstelsel zijn nieuw voor mij. Een openbaring. Fascinerend! Kleine stapjes.( soms achteruit) Heel veel herhalen. Ik ben bij les 16 en grijp vaak terug op de vorige lessen. Traag gaan is de boodschap ........en ....het klopt!! Dankjewel Jan!

Zeer toegankelijk

De training van Jan is zeer toegankelijk, plezierig om naar Jan te luisteren, met makkelijke en effectieve oefeningen. Heel effectief om het stressniveau te verlagen maar ook om je zelf beter te begrijpen.

Heldere uitleg, goede oefeningen

Ik ben pas bij les 10 na 3 maanden. Langzaam is de taal van het zenuwstelsel en Jan Bommerez raad aan niet te snel te gaan, dus ik denk dat ik goed bezig ben :-) Zeker de moeite waard en tot zover al veel aan gehad en ik ben nog niet eens op de helft.

Heel goed onderbouwd

De theorie was heel goed onderbouwd, helder en duidelijk met veel zorg samengesteld. Ik begrijp nu dingen die daarvoor nog een blinde vlek waren. Ik voelde mij ook gezien door de herkenning die ik ervoer. De oefeningen vond ik soms wat ingewikkeld en vergen veel vertrouwen aangezien het zeker geen quick fix is, waardoor ik het moeilijk vond om ze te blijven volhouden. Toch spijt het mij niet dat ik het programma aanschafte. Het is zijn geld waard, en heeft me zeker wat bijgebracht.

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez