Superwaardevol, praktisch en helder

De uitleg geeft compassie, verdieping, begrip en geduld. Het raakt ook emotioneel. De oefeningen zijn zo helend en diepgaand. Ik heb al veel gedaan maar nu zie ik dat dat vooral op ‘acute trauma’s’ was en juist dit is een waardevolle aanvulling. Nog niet eerder had ik door hoe vormend en beschadigend de structurele laag van onveiligheid en continue miskenning en misbruik doorwerkte

Fijne en leerzame training

Ik heb tot op heden veel van de training geleerd over trauma, wat me helpt in het herstellen van een tweede burn out en geeft me veel inzicht.

Mijn ervaring met de trauma cursus on line is heel positief .

Heel positieve ervaring na paar maanden, de cursus is een houvast om door te gaan, om niet op te geven. Voor mij moeilijk om al verandering te voelen, te zien, doordat ik dagelijks prednisonmedicatie nodig heb al 12 jaren lang ivm de pijnen en ontstekingen van reuma, fybromyalgie en artrose. Deze cursus is mijn laatste hoop om verlichting van de pijnen te krijgen en hopelijk minder medicatie nodig te hebben. Ik doe mijn best en ga ervoor, heb er vertrouwen in.

Zeer interessant

Beste Jan Heel duidelijk opgesteld met toepasbare oefeningen. Ben wel nog maar halverwege omdat het niet altijd makkelijk is om de tijd te vinden om een volgende les te volgen. Maar probeer zeker dagelijks de ademoefening te doen. Ik kan nog wel niet zeggen of ik het gevoel heb dat trauma verwerkt is maar heb dan ook nog wel wat oefeningen voor de boeg. Wanneer ik stress voel pas ik het wel toe. Grt Dominique

Mooie cursus

Dit is een cursus die mij heel veel inzicht en handvatten geeft bij de problemen die ik al jaren ervaar in mn lijf. Ik leer ook om in vertraging te gaan. Ik wil altijd alles snel klaar hebben. Dat lukt niet bij deze cursus. Dat is heel goed, trauma is niet snel weg te krijgen anders was me dat al jaren geleden gelukt en dat is niet zo.

Fijn en betrokken

Jan weet waar hij het over heeft.

Informatief

Ik krijg veel nieuwe informatie waardoor ik een ander inzicht krijg en actief zelf verbeteringen kan bewerkstelligen.

Geweldig!

Wat een geweldige cursus, ik ben pas op de helft en heb nu al inzichten en begrip over mezelf, over waarom ik mezelf zo heb ervaren (grenzeloos, snel angstig etc) Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de tools om weer veiligheid te krijgen in mijn systeem. De korte filmpjes samen de tools (het doen) maakt het leuk en makkelijk om te volgen.

Heel erg helpend

Ik vind de training echt heel fijn. Hij is duidelijk, in kleine lessen opgedeeld en Jan is heel lief en duidelijk. Ik ben blij dat ik ermee gestart ben.

Veelbelovend

Staan aan het begin van de helingstherapie. Verwacht er veel van.

Zeer goede lessenserie

De cursus gaat in korte lessen, waarbij ik inzicht krijg. Jan legt goed en rustig uit, heel prettig. De oefeningen zijn goed te doen en helend. Ik neem de tijd om alles rustig stap voor stap te voelen en te verwerken.

Ongelooflijk interessant.

De cursus is niet alleen ongelooflijk interessant. Hij is ook zeer goed opgebouwd en heel hapbaar. Zowel de theorie als de oefeningen zijn zeer waardevol.

Een prachtige ervaringsgerichte cursus

behulpzaam, voor mezelf én mijn cliënten, in vertraging, geduldig!

Verhelderende en leerzame training

Mijn ervaring is zeer positief. Dit is een totaal nieuwe ervaring in mijn leven en geeft eindelijk de sleutel naar een nieuw en ontspannen leven. De training is pittig en vraagt enig doorzettingsvermogen. Ik ben mij er van bewust dat herstel nog lang op zich laat wachten maar het begin is gemaakt. Maar zoals Jan Bommerez zegt:haast je langzaam!

Zeer boeiende, praktische cursus

De cursus wordt zeer goed opgebouwd, Jan heeft een heel uitnodigende, rustige, duidelijke manier van spreken. Erg boeiend en duidelijk beeldmateriaal. Ik heb heel wat handvaten aangereikt gekregen om zowel dagdagelijkse oefeningen te doen als op moeilijke momenten rust te creëren in de chaos. Hartelijk dank voor dit geschenk!

Waardevol en hoopgevend

Ik was langzaamaan heel fijn bezig, totdat...................Jan in les 26 zei, dat als je niets voelde bij les 25 (wenkbrauwen en rondom ogen) je het nog niet goed genoeg zou hebben gedaan en dus terug moet. Oei oei, daardoor ben ik ineens erg teleurgesteld en ben nu dus al een week gestopt met de cursus. Ik ben in verwarring.

Wat een openbaring en herkenning

Ik ben erg blij dat ik gestart ben met deze online cursus. Het geeft mij zoveel inzichten en ook praktische oefeningen. Fijn dat het korte video's zijn. En waar ik normaal alles in een keer achter elkaar zou bekijken. Doe ik de lessen nu echt in delen, iets wat Jan ook aanbeveelt.

Bemoedigend en stimulerend

Fijne opbouw, rijk pakket aan zeer effectieve en bruikbare oefeningen. Wel onderbouwt voor de mond. Dank je wel Jan voor jouw delen van je levenswerk en ervaringen. Hartegroet Eliyah

Super ervaring

De cursus is een schat aan oefeningen voor een democratische prijs.

Topcursus

Voldoet helemaal aan de problematiek

Heel helder uitgelegd wat trauma is en met je doet

Heel fijn om de video’s te kijken uitleg is duidelijk. De video’s zijn niet te lang dus t is goed te volgen en de oefeningen zijn heilzaam Kortom ik ben er blij mee

GEWELDIG!

Op een duidelijke en persoonlijke manier legt Jan uit hoe ontwikkelingstrauma werkt. De oefeningen geven snel resultaat. Echt alles zit er -stap voor stap- in wat je nodig hebt om te helen! Een absolute aanrader.

Dit is echt Top

Het is de beste cursus die ik ooit ben tegengekomen over dit thema en ben er dan ook heel blij mee. dit is kwaliteit ,heel boeiend ,oprecht en duidelijk uitgelegd. Mooie opbouw alles in stapjes en een rustige stem. Deze cursus kan ik iedereen aanraden die geïnteresseerd is in deze thema’s. Veerle C.

De cursus is echt een eye-opener voor mij

Ik ben halverwege de cursus, maar merkt dat ik veel luchtiger met kleine tegenslagen omgaat.

Perfecte leermeester!!

Zo goed uitgelegd, zo goed stap voor stap meenemen om meer bewustzijn te creëren. Ik ben heel dankbaar dat ik deze training mag volgen!

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez