Heel goed tot zover en nog niet volledig afgerond

Nog niet niet afgerond maar tot nu toe...heel goed.

Super, waardevol, top !!

Al de kennis, inzichten en oefeningen die we nodig hebben, in deze online-training !!

leerzame ontdekking én ervaring

super leerrijk om de mix van emotie/beleving en fysiologie/fysionomie/anatomie op die manier aangeboden te krijgen. Krachtig gebracht, met de nodige samenvatting en herhaling! Heel sterk. Dankjewel!

Zeer verhelderend, mijn diepe dank

Na al het zoeken naar heling vond ik hier de antwoorden waar ik naar op zoek was. Er wordt zoveel wijsheid en inzicht aangeboden, ik vind het groots, je voelt dat Jan weet waar hij het over heeft.

Uniek, doorleeft en puur; het is geen cursus maar life changing . Een cadeau voor de wereld ❤️

In de zoektocht van m’n 60 levensjaren heb ik eindelijk gevonden wat helend en transformerend werkt. Ik heb eigenlijk niets met online programma’s maar dit is anders. Bij deze cursus werk je in en met het energieveld. Je voelt de verbondenheid en daarmee de veilige basis om echt aan de slag te gaan en te durven toelaten wat er gevoeld mag worden. Het is meer dan een cursus … het is een geschenk voor jezelf en aan de wereld om te Helen. Het is aan jou en mij om tijd te maken en naar binnen te gaan. Alles wat in mij geheeld mag worden is mijn bijdrage aan een mooiere wereld voor onze kinderen. Ik dank Jan vanuit m’n hart dat hij zoveel innerlijk werk heeft verricht waardoor deze doorleefde cursus tot stand in gekomen. Het voelt voor mij als Liefde in actie. Dank

Verhelderende cursus

Veel vertrouwen in Jan Bommerez.

Het is helend en levensveranderend.

De uitleg en de oefeningen in de filmpjes geven mij inzicht en de mogelijkheid om zelfstandig en in mijn eigen tempo naar mijn trauma's te kijken en deze op te lossen en of te transformeren.

Alles verenigd in één man, theorie en praktijk volgens de laatste inzichten en zeer toegankelijk.

Het voelt zeer authentiek, en de informatie die wordt geboden zit goed in elkaar. De herhalingen, de uitleg, het zelf mee oefenen maken het zeer toegankelijk en zorgen voor een gevoel van niet alleen zijn, en echt worden meegenomen. Jan komt over als zeer betrokken en bevlogen, dit is geen kunstje maar echt doorleefd. Bovendien gebruikt hij alle beschikbare kennis op dit gebied, en legt dit ook nog eens heel begrijpelijk uit voor iedereen die hierin is geïnteresseerd. De geruststellende toon, de rust, het herhalen van de oefeningen en de stof en de vaderlijke wijsheid zijn een balsem voor de ziel. Daarnaast zijn de beelden en de geluiden buitengewoon mooi en passend gekozen. Chapeau en ik ben er heel blij mee!

Heel zinvol

De cursus biedt praktische en toegepaste oefeningen + theoretisch inzicht dat daadwerkelijk en op grote schaal haar vruchten afwerpt op het dagelijks leven. Dat is wat je wil toch? Ik wel in ieder geval.

De cursus helpt mij via mijn lijf tot een beter contact te komen met mijzelf.

Jan Bommerez heeft een mooie online cursus gemaakt voor het helen van jeugdtrauma. Hij legt uit hoe ons neurale systeem werkt en hoe het onderdruk is komen te staan door jeugdtrauma. Hij doet dit in duidelijke en begrijpelijke taal. Goede uitleg en duidelijke plaatjes. Maar, denk ik, het belangrijkste deel van de cursus zijn de oefeningen. Eenvoudige oefeningen, met diepgaand effect. Je kunt er echt weken, maanden mee vooruit. Naast dat de cursus zeer zinvol is voor mij persoonlijk, ben ik ook zeer benieuwd wat er gebeurt als je de cursus van Jan combineert met mijn behandelingen als massagetherapeut.

Waardevolle cursus

Zeer waardevolle online training die een andere insteek heeft dan alle therapieën die ik reeds heb gedaan. Goed te volgen en je merkt de veranderingen die de oefeningen teweeg brengen. Dit maakt het best confronterend en pittig maar juist daarom ook werkend. Ik volg hem zoals geadviseerd in een kaag tempo met veel herhaling.

Een duidelijke, verhelderende en bevrijdende uitleg en ervaring.

De tot op heden gevolgde lessen uit de jeugdtrauma-reeks bieden me rust en veiligheid en het vertrouwen dat ik mijn leven kan helen. Het maakt ook dat ik milder en vergevingsgezinder ben t.o.v. mezelf. Toleranter ook en daardoor ook naar anderen, zonder dat iemand mijn grens overschrijdt. De strengheid is minder aanwezig, er komt meer begrip. Ik versta nu ook beter dat het een en-en verhaal is : zowel cognitief, mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel. Ik word er gewoon blijer van !

Na de cursus loslaten te hebben gevolgd was ik blij verrast toen dhr Bommerez een nieuwe cursus over trauma had gemaakt. Wederom zo'n fijne leerzame cursus. Wat weet hij er veel vanaf en wat wordt het goed uitgelegd in begrijpelijke taal. Hij neemt je aan de hand mee in de lessen. Op een rustige duidelijke manier wordt uitgelegd wat en belangrijker nog waarom je de oefeningen doet. Het verraste me hoeveel onbewuste blokkades ik tegenkwam. Gecontroleerd worden ze losgelaten. Dit is life changing en ben zo dankbaar dat je persoonlijk les kunt krijgen van zo'n vakman als Bommerez.

Korte oefeningen gecombineerd met de theorie, helder uitgelegd, bemoedigend

Stap voor stap leer ik opnieuw voelen wat er in mijn lijf bevroren vastzit. De energie voelen bewegen geeft zo'n fijn gevoel. Soms ga ik te snel en komt er teveel naar boven en moet ik afremmen. Ook hier toestaan mijn eigen tempo te mogen ontdekken, is belangrijk. Na jarenlang therapie, zowel individueel als in groep, kan ik nu pas voelen hoeveel freeze uit angst en onveiligheid er in me zit. Korte filmpjes, eenvoudige oefeningen, theorie over zenuwstelsel helder uitgelegd geven me opnieuw hoop. Dat ik niet alleen ben, steunt me in mijn gevoel van diepe eenzaamheid en geven me moed om in deze sfeer van veiligheid stap voor stap verder te gaan. Ontzettend blij en dankbaar voor deze online cursus.

Praktisch en goed

eindelijk een diepere kijk op en duidelijke uitleg over de werking van trauma op het systeem en uitwerking in het dagelijks leven. Jan kan goed uitleggen en zijn serieuze aandacht voor de lessen helpt mij er ook de tijd voor te nemen en te blijven oefenen, De afwisseling van theorie en praktijk is fijn. De training geeft mij hoop op een verbetering die ik onvoldoende ervaar. Jan praat en doceert vanuit eigen ervaring dat geeft mij vertrouwen

goed informatief met praktische oefeningen; eenvoudig en toepasselijk

Ook al is het online, het lijkt net alsof Jan mij persoonlijk begeleidt. Zijn uitleg is informatief en goed te volgen, met samenvattingen en fijne oefeningen om mee te doen. Ik ervaar elke keer meer verbinding met mezelf; rust daalt in mijn lijf terwijl ik al dacht best goed geaard te zijn. Ook worden me spanningen merkbaar die ik onbewust draag. Deze groei in gewaarwording en meer bewustzijn in mijn lichamelijke reacties wens ik iedereen toe. Dankjewel Jan voor het delen van al jou kennis en inzichten!

Duidelijk en zeer leerzaam

Het is mooi en duidelijk hoe Jan trauma uitlegt en je leert om het te transformeren.

Ik ben gestopt met zoeken naar het begrijpen van mezelf door de cursus, die biedt mij de handleiding

Het biedt mij houvast en eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Waar ik ben, hoe het met mij gaat; Maar het gaat traag, ik vorder moeizaam met het bekijken van de video, ik kreeg ook wat last van pijn aan mijn ogen. Daarnaast heb ik in dezelfde periode ook een fytotherapeutisch product ontdekt .. dat ver reikt .. tot in de ziel/hart ik ben dankbaar dat je dit hebt gemaakt, waarachtig, kort en duidelijk met de bedoeling mensen te helpen-

Overweldigend

Moeilijk onder woorden te brengen , maar er worden dingen helder , en je voelt dat het wat teweeg brengt . Ik vindt super!

Na 60 jaar zoeken eindelijk contact met mijn trauma’s

Uitgebreide mail volgt

Het helpt mij zo goed om vooruit te komen

Heel bijzondere cursus, ik voel mij beetje bij beetje mezelf weer worden en sterker worden. Jan bedankt

Een rakende compassie- en liefevolle ervaringsreis via bewustwording (inzicht en lichaamservaring)!

Herkenning, erkenning ... tot tranen geroerd ... wat je allemaal (mogelijk) al wist wordt op een compassie- en liefdevolle manier zichtbaar en invoelbaar gemaakt. De kracht van herhaling heeft mij eindelijk echte compassie en liefde kunnen doen ervaren. En dat dit inderdaad nodig is om te begrijpen (in hoofd en lichaam) waarom mijn best blijven doen geen effect heeft ... en dat juist met weinig, klein, kort, zacht (de liefdevollere termen) ... er geen overload in mijn autonome zenuwstelsel ontstaat. Daar ligt de weg naar mijn heling ... wat bevroren patronen zijn langzaam laten ontdooien. De innerlijke natuurlijke wijsheid terug in verbinding brengen met mijn hart. Jan, dank je welk voor het delen van jouw wijsheden vanuit jouw persoonlijke zoektocht. Jouw en mijn eigen wijsheid draag ik graag met compassie en liefde uit als mens in mijn eigen omgeving en als therapeut.

Transformerend!!

Al diverse online trainingen gevolgd rond het thema persoonlijke ontwikkeling maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. Jan weet in begrijpelijke taal uit te leggen wat er in ons zenuwstelsel gebeurd bij bepaalde ervaringen of gevoelens. In combinatie met praktische oefeningen die hijzelf begeleid is dit een kloppend geheel. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Keep up the awesome work Jan!

Neem.de tijd....doe de oefeningen...het werkt echt !!!!

Na " leren loslaten " is dit de perfecte aanvulling om echt " in mijn lijf te komen !!! Het werkt echt !!! Zoals Jan zegt....herhalen herhalen en niet te snel !!! En dát doe ik ook...tikken ...ogen en blokademhaling.Ik kan het overal doen en ik voel me waarachtig " IN MIJN LIJF KOMEN" ....Mijn container wordt ruimer ( zo'n leuk woord) Dat doet me zó goed, omdat ik niet meer zo gericht ben op de ander en mezelf voorbij loop.Nee zeggen !!! Bv.zonder schuld gevoel ;-) ik ga rustig door...kom mijn pijnpunten tegen ,die ik zó kan loslaten met alles wat erbij hoort,emoties ,krampen,gapen en heel veel huilen...maar ik krijg ruimte !!!! ...door de volledige uitleg van Jan ,voor mij zó een meerwaarde weet ik hoe alles samenwerkt.Sluitzin .....dankbaar dat het op mijn pad kwam en dankbaar voor ál de inzet van Jan !!!!

Een mooi programma vol informatie en oefeningen waar je echt iets aan hebt.

Met dit uitgebreide pakket heb je een enorme gereedschapskist in handen. In ruim 40 korte lessen met daarin telkens een korte terugblik kun je in alle rust werken aan het omgaan met trauma, het sterken van jezelf en het helen van jezelf. De informatie is best veel, maar zeker nodig. En het is ook absoluut niet de bedoeling om de lessen vlot achter elkaar door te werken. Dit programma vraagt tijd, en eigenlijk best veel tijd als je het goed wilt doen. Omdat ik zelf erg graag een naslagwerk heb, heb ik voor mezelf van elke les aantekeningen gemaakt, zodat ik op mijn gemak alles kan teruglezen, doorbladeren, de samenhang kan zien enz. Best een klus. Een werkboek met de oefeningen incl. korte toelichting zou ik dan ook een mooie aanvulling op dit programma vinden. Je hoeft dan niet direct de betreffende les opnieuw te bekijken. Ik vind het een zeer waardevol programma, het heeft weer voor nieuwe inzichten gezorgd en ik heb er een schat aan mooie, werkzame oefeningen mee gekregen, dus dank je wel!!

Rozenburglaan 11

9727 DL Groningen

050 311 30 72

Over Jan Bommerez

Omdat honderden uren traumatherapie over de jaren toch niet voor genoeg verbetering zorgden in zijn eigen leven is hij het onderwerp zelf uitgebreid gaan bestuderen. Hij ontdekte zo de kapitale rol van ontwikkelingstrauma voor de toegenomen traumagevoeligheid later in het leven en ook hoe daar nauwelijks aandacht aan gegeven wordt. Nochtans hebben minstens 60% van alle mensen ermee te maken. Door jarenlange studie en door te experimenteren met diverse methodes heeft hij een aantal zelfhelingsmethoden verzameld die hij nu ook met anderen deelt. Jan is al sinds 2000 een bestseller auteur. Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’. Jan is te gast geweest in onder andere de volgende podcasts: Hoe jeugdtrauma’s onrust geven en hoe je ze heelt | met Jan Bommerez & Michael Pilarczyk (https://www.youtube.com/watch?v=Phs6WBRDWw0) Leven in de ventrale staat - Thijs Lindhout & Jan Bommerez (https://www.youtube.com/watch?v=P2lEk-X_VAE) Jan Bommerez over trauma, transitie, flow en heling | KUKURU (https://www.youtube.com/watch?v=q3vAaCnozD0) OERsterk Podcast met Richard de Leth & Jan Bommerez: "Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is" (https://youtu.be/Zm5WO925pDA) The Trueman Show Podcast met Jorn Luka & Jan Bommerez: "Jouw transformatie transformeert de wereld" (https://youtu.be/KblzTzIGHks) Ook een boek over ontwikkelingstrauma staat nog in de planning. Als je meer wilt weten over wat je er zelf kunt aan doen, ga naar https://janbommerez.com/ voor de volledig nieuwe online training. Ik wens je toe dat je door eigen ervaring mag ontdekken hoe je leven kan gereorganiseerd worden voor meer welzijn en geluk. Jan Bommerez