Efficace, très bon suivi, bon conseils.

Efficace, très bon suivi, bon conseils.

tevreden

zeer tevreden van de kwaliteit en afwerking . enkel de vooropgestelde levertermijn werd niet gerespecteerd hetgeen voor ons een spijtige zaak was

not good

positive quick response negative difficult to work with very average quality of goods

• Would you recommend us? No

Service de qualité

Chez Mondial Gift, nous avons toujours un interlocuteur prêt à répondre et qui donne satisfaction dans l'execution de la commande. La qualité des objets vendus est excellente et dure dans le temps. Merci!

Super expérience

Nous avons reçu les produits demandés et qui correspondent parfaitement à notre demane

Rapide et efficace

Rapide et efficace

parfait

tout a été parfaitement exécuté : procédé, démo, livraison

correct en goed

mail gestuurd voor offerte, heel snel een offerte bekomen. snel en correct alles geregeld.

Telkens een topervaring!

Altijd snel, correct en klantvriendelijk. Héél tevreden!

Snel antwoord, goede opvolging en goede levering

Bij aanvraag hadden we snel antwoord, we werden goed geholpen en hebben een goede opvolging gehad. Valt voor de rest niet veel meer over aan te merken.

Very NIce

Very Nice

Bonne réactivité suite à une commande urgente

Bonne expérience

Top, volgende keer zeker weer bij Mondial Gifts bestellen

Van A-Z goede ervaring gemaakt en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier iets bestel. :)

Vlotte communicatie, degelijke kwaliteit flessen.

Er werd vanaf het eerste moment meegedacht met onze behoeften. Op elke vraag tot verdere info, werd met veel geduld gereageerd. Zeer correcte en fijne samenwerking!

Top comme toujours

Rapide et efficace. De plus, les tarifs sont compétitifs. Une équipe à l'écoute et flexible. Merci encore

top service; correcte afspraken en goede prijssetting van de producten

Positief

Produit conforme et délai respecté

Produit conforme et délai respecté Bon suivi du commercial

service impeccable

N/A

fijn bedrijf

fijne en duidelijke communicatie ,alles liep volgens afspraak goed product

Zeer aangename business partner.

Betrouwbare informatie, partner denkt mee over oplossingen, snelle reply's en goede opvolging.

goede ervaring

Snelle levering maar wel hoge kostprijs.

Un service pro

Chaque année nous avons le plaisir de commande nos kdo chez vous, nous sommes ravis du service et de la faciliter pour personnaliser notre commande.

nous sommes toujours très satisfait du service avant et après vente

en collaboration depuis des années. Qualité, rapidité et toujours à la recherche du meilleur rapport qualité prix.

65 Assesteenweg

Ternat 1740