Uitstekend vriendelijke mensen en goed geholpen.

Laagdrempelig, kundig en persoonsgericht.

Vlot contact kunnen krijgen en snel veel stappen kunnen zetten. Van geen basiskennis tot duidelijkheid omtrent het afsluiten van een hypotheek. Meedenkend in mijn wensen en mijn persoonlijke situatie.

Super tevreden, top mensen!

Sven heeft me super goed geholpen van het begin van het proces tot het eind! Ik kon altijd met vragen bij hem terecht of het nou onder werktijd was of in het weekend, hij is altijd bereikbaar om hulp te geven! Ook de rest van de mensen is via de mail heel erg behulpzaam.

top!

super vriendelijk, eerlijk en open personeel! heel duidelijke gesprekken gehad. de weg gewezen die wij nog niet wisten en gewoonweg top!

Super tevreden

Alles heel netjes en heel snel geregeld door Tom echt top servicd

Uitstekende dienstverlening

Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening die ik heb gekregen bij het kopen van mijn huis. Het team was communicatief sterk en reageerde altijd snel en duidelijk op al mijn vragen. Geen enkele vraag was te veel, en ik voelde me altijd goed geïnformeerd en ondersteund. De begeleiding bij het aankoopproces van mijn huis was top!! ik werd stap voor stap geholpen, waardoor alles duidelijk en overzichtelijk bleef. Ik raad dan ook iedereen aan om deze dienstverlening te gebruiken als je opzoek bent naar een huis.

Zeer tevreden over de behulpzaamheid.

Hele proces is in goede banen geleid en geen problemen gehad. Op vrijwel elke vraag binnen een uur reactie gekregen, zelfs buiten "normale" werkuren om.

Uitstekende service!

Wij zijn erg tevreden met de service van ikwileenstartershypotheek.nl. Alles werd duidelijk uitgelegd, waardoor we met vertrouwen onze eerste woning konden kopen. De communicatie verliep snel en soepel, en we voelden ons echt goed geholpen. Zeker een aanrader!

10 met een griffel!

Mijn hypotheektraject was er als alleenstaande eentje van de lange adem. Door creatief meedenken en te denken in oplossingen in plaats van in problemen heeft Tom er met zijn team voor gezorgd dat ik later dit jaar mijn nieuwbouw woning kan betrekken. Absolute aanrader!

Zeer goede service en kundig advies!

Zeer goed geholpen vanaf het begin door Luuk, bij vragen altijd direct bereikbaar. Daarnaast goede adviezen ontvangen waardoor het bij de eerste bezichtiging meteen raak was. Nogmaals dank voor de goede service!

Snel en duidelijk

Netjes en duidelijk geregeld, bij eventuele vragen altijd snel een antwoord.

Luuk is een supervriendelijke en behulpzame adviseur!

Heel tevreden, Luuk heeft ons van begin tot eind uiterst kundig geadviseerd. Hij was altijd bereikbaar, sprak alles goed door en wilde altijd helpen. Super service!

Super service en advies

Ook als niet-starter top geholpen met mijn financiële/hypotheek vraagstuk. Een complex dossier maar voor Arthur geen probleem. Naast de goede hulp kun je ook rekenen op goede service. Tijdens zijn vakantie zorgde hij dat mijn procedure geen vertraging opliep en ook na de afrekening kan ik nog bij hem terecht met vraagjes. Inmiddels heeft hij mijn hele familie al bijgestaan met financiële zaken naar ieders tevredenheid.

Vriendelijk, betrouwbaar en kundig

Mijn ervaring met Edo was top. Hij is goed bereikbaar, je kan altijd bij hem binnenlopen, hij heeft veel kennis van zaken en heeft mij veel zekerheid en hulp geboden bij de koop van mijn eerste woning!

Professioneel en duidelijk advies

Mijn ervaring met ik wil een starters hypotheek als heel prettig ervaren. Tom heeft mij in alles goed begeleid en alles duidelijk uitgelegd. De communicatie was heel goed en werd van alles goed op de hoogte gehouden.

Zeer informatieve en goede hulp

Alles werd duidelijk uitgelegd en alle opties waren heel erg helder. Als er vragen waren werden deze snel beantwoord. Het hele proces verliep heel soepel en heel snel.

Volledig ontzorgt

Tom en zijn team nemen het volledige proces uit handen en zorgen ervoor dat alles geregeld is!

Uitstekend geholpen

Bij ikwileenstartershypotheek.nl hebben we een uitstekende service ervaren tijdens ons eerste hypotheekproces. Ze hebben met veel aandacht rekening gehouden met onze persoonlijke situatie. Zeker een aanrader voor andere starters. Nogmaals bedankt!!

Ik ben uitstekend geholpen.

Mijn adviseur nam alle tijd voor me en ik ben wegwijs gemaakt in de vele mogelijkheden die er zijn. Zo hebben we de beste keuze kunnen maken. Ik was blij met ikwileenstartershypotheek.nl, want ik kon uiteindelijk een wat duurder huis kopen dan ik eerst dacht!

Karel van Egmondstraat 46

5913 CP Venlo

085 070 51 18

Over ikwileenstartershypotheek.nl

ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt. Simpelweg omdat wij jou op heldere wijze wegwijs maken in het onoverzichtelijke labyrint van financieel advies, makelaardij, woonverzekeringen, notariaat en alle belangrijke randzaken die betrekking hebben op het kopen van je eerste huis.