Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten de duidelijke communicatie en de goede bereikbaarheid. Het proces wordt als snel en soepel beschreven. Enkele reviews wijzen op onzekerheden rondom de totale financieringskosten en de transparantie voorafgaand aan het tekenen. Al met al wordt de dienstverlening als betrouwbaar en efficiënt ervaren.
Fijn contact, duidelijk en snel geregeld
10 July 2026
Cas de Boer
Medemblik
My first experience with this company has been great. Inmediately reaction to a lease request , explanations on my questions provided and timely follow up. All in a good support .
1 July 2026
MARIA
Dordrecht
Thank you, Maria, for your kind review and recommendation.
We're pleased to hear that your first experience with FinancialLeaseZZP was a positive one. Providing quick responses, clear explanations, and keeping our customers informed throughout the process is exactly what we strive for.
Thank you for placing your trust in us. We wish you many safe and enjoyable kilometres in your new vehicle, and we're always here if you need any assistance in the future.
Laurens
Ik heb meerdere contactpersonen aangesproken, maar. ik vond 1FS de meest prettige partij in samenwerking. Communicatie verloopt vlot, bereikbaarheid is goed. Let wel op dat het autobedrijf waar je koopt ook zaken doet met financieringsmaatschappijen. Ik had een nieuw autobedrijf die nog opgevoerd moest worden bij de bank. Dit zorgde ervoor dat alles ca 10 dagen langer duurde dan vooraf gedacht. Wees ook bewust van de looptijd en rente. Je kunt weliswaar eerder aflossen, maar dit levert eigenlijk nooit financieel voordeel op. Je betaalt immers de afgesproken rente over de looptijd altijd. Een andere tussenpersoon wees mij hierop. Tot slot is de offerte niet heel duidelijk over de totale rentekosten. Met andere woorden, wat de financiering in zijn geheel kost. Volgens mij zijn tussenpersonen hier wel toe verplicht. Ik kreeg het financieringsoverzicht echter pas te zien toen ik het contract moest tekenen, niet bij de eerdere offertes. Overigens heb ik deze werkwijze ook bij andere intermediairs gezien.
17 June 2026
Beste Frank,
Bedankt voor deze uitgebreide en eerlijke review, daar leren we echt van. Fijn om te horen dat je de communicatie en bereikbaarheid bij 1FS als prettig hebt ervaren, dat is precies waar we voor staan.
Je opmerking over de doorlooptijd klopt helaas: als een autobedrijf nog niet bekend is bij de financieringsmaatschappij, moet dat eerst aangemeld en goedgekeurd worden, en dat kost soms extra tijd. Vervelend dat dit in jouw geval voor vertraging zorgde.
Je punt over de transparantie van de offerte nemen we ook serieus. Het is terecht dat je verwacht alle kosten al bij de offerte inzichtelijk te krijgen. We gaan kijken hoe we dit in onze offertes duidelijker kunnen maken.
Nogmaals bedankt voor je heldere terugkoppeling, hier worden we beter van.
Laurens
Wat ben ik toch goed geholpen met een nieuwe aanvraag voor een auto ik kreeg va te voren te horen 99% dat het niet kon en toen ik door verwezen was naar admir en die mij het vertrouwen gaf dat het goed kwam ben ik met hem in zee gegaan en ja hoor naar 2 dagen kreeg ik de bevestiging dat alles rond en akkoord was admir super bedankt voor het regelen
19 February 2026
Peter
Beste Peter,
Wat een mooi compliment, dank je wel! Knap dat Admir je net dat beetje extra vertrouwen kon geven nadat je eerst tegen een "nee" was aangelopen. Fijn dat het uiteindelijk binnen 2 dagen rond kwam, dat is precies waar we naar streven: snel schakelen en niet te snel opgeven als er een mogelijkheid is.
We geven je compliment door aan Admir, die zal hier blij van worden!
Veel plezier met je nieuwe auto en bedankt voor de aanbeveling.
Team 1FS
Ze denken mee en zijn zeer toegankelijk. Vriendelijk oplosdingsgericht
21 November 2025
Adriana Bijl
Beste Adriana,
Hartelijk dank voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat je onze klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak zo hebt ervaren. Meedenken met onze klanten en toegankelijk zijn vinden wij essentieel, dus je waardering betekent veel voor ons.
We zijn blij dat je ons aanbeveelt en wensen je heel veel rijplezier toe!
Team Financial Lease ZZP
Laurens
Nadat ik een prachtig aanbod kreeg van de dealer om mijn auto (ook gefinancierd via Auto Financier Nederland) had ik binnen een uur een geactualiseerd aanbod voor de financiering van mijn nieuwe auto. Van aanvraag tot afhandeling was alles binnen 1 week geregeld en kon ik gaan genieten van mijn nieuwe auto. Ik kan alleen maar zeggen wat een Topservice. Bedankt!
18 August 2025
Ronald Mirck
Kapelle
Beste Ronald,
Geweldig om te horen dat alles zo vlot is verlopen! Binnen een uur een nieuw aanbod en binnen een week de weg op met je nieuwe auto – dát is precies de service die we elke ondernemer gunnen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. Heel veel veilige en succesvolle kilometers gewenst!
Team FinancialLeaseZZP
Binnen no time heb ik de auto gevonden die aan mijn wensen voldeed en was ie van mij!
30 July 2025
Marelien Geus
Groningen
Beste Marelien,
Wat leuk om te lezen dat je zo snel jouw perfecte auto hebt gevonden! Dank voor je vertrouwen en je fijne woorden. We wensen je heel veel plezierige en veilige kilometers toe.
Team FinancialLeaseZZP
Super snelle service en vakkundig geholpen. Zeer Prettige partij om zaken mee te doen.
24 April 2025
Nick
Enschede
Al bijna 5 jaar klant bij Auto Financier Nederland en mijn 4de auto. Ze denken met je mee, helpen je waar nodig. Ik kan ze alleen maar aanraden
25 February 2025
Gideon
Dronten
Beste Gideon,
Hartelijk dank voor deze review. Met veel plezier hebben we je weer geholpen. Heel veel plezier met jou fantastische Tesla model Model Y.
Als ik weer iets voor je kan betekenen, dan hoor ik graag van je,
FinancialLeaseZZP.nl
lPrettig contact, professionele benadering van de klant, zaak snel opgelost. Ik raad aan.
21 November 2024
Radoslaw
Beste Radoslaw,
Super om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat alles vlot is verlopen. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst!
Team FinancialLeaseZZP
Korte lijntjes, duidelijk en transparant. Wederom voor herhaling vatbaar.
9 October 2024
Mitch de Bever
Rotterdam
Beste Mitch,
Bedankt dat je voor Financial Lease ZZP hebt gekozen en de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. Wij wensen je veel rijplezier met jouw prachtige gele bolide.
Team FinancialLeaseZZP
Snel en fijn contact. Afhandeling gaat ook supersnel. Een auto op het oog gehad en binnen een week was alles geregeld en stonden we op de weg met de nieuwe auto. Snel contact en goede uitleg bij vragen.
13 September 2024
Jim
Oostknollendam
Beste Jim,
Hartelijk dank voor je vertrouwen in FinancialLeaseZZP.nl en je super mooie review. Wij wensen j heel veel plezier met jouw Ford Transit Custom.
Team FinancialLeaseZZP
Zeer snel en vriendelijk.
26 August 2024
Nick Eliesen
Lichtenvoorde
Beste Nick,
Bedankt voor het gebruik maken van FinancialLeaseZZP! Top dat je voor ons hebt gekozen. Wij wensen je erg veel fijne en veilige kilometers toe met je nieuwe aanwinst!
Team FinancialLease ZZP
Ik heb het geprobeerd bij verschillende leasemaatschappijen om een tweede auto te leasen, helaas werd mijn aanvraag geweigerd. Door professionele hulp van Financial Lease ZZP heb ik nog een Mercedes kunnen leasen, het visitekaartje van mijn bedrijf, en dankzij hun en Hiltermann bank heeft mijn bedrijf de kans gekregen zich nog verder te ontwikkelen. Hartelijk bedankt!
11 August 2024
Małgorzata
Moerdijk
Beste Małgorzata,
Heel erg bedankt voor je mooie woorden, het prettige contact via WhatsApp en de mooie foto's van de aflevering. De C43 AMG staat je heel erg goed.
Veel Plezier en succes gewenst, hoor graag van je als ik iets voor je kan betekenen.
Laurens Keijzer
Na het eerste contact via de website is alles snel en keurig verwerkt. Niet alleen voor mij, alles is perfect afgehandeld met de leverancier.
3 July 2024
Rene
Rosmalen
Hartelijk dank Rene,
Allereerst voor het vertrouwen in ons maar zeker ook dat je jouw ervaring deelt in deze mooie review.
Heel veel plezier met de Mercedes A-Klasse, stuur je ons nog een mooie foto van jouw pracht auto?
Als we in de toekomst iet voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden.
Met vriendelijke Groet,
Laurens Keijzer
Ik vond het een goede service en snel en duidelijk en ook altijd te woord gestaan als er vragen zijn, enige min punt is, dat 1 van de meedewerker wel iets minder bot mag reageren als er er iets wat vaker gebeld wordt en gevraagd wordt naar iets wat wij niet weten bijvoorbeeld. Ik bedoel daarvoor zijn jullie er zodat het goed en duidelijk verloopt. Verder was goed en hopelijk dan iets mee gedaan hiermee, bedankt
7 May 2024
A.H.
Heerlen
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je bericht. We nemen jouw opmerking graag ter harte. De maand mei was voor ons een erg drukke periode en waren we wat onderbezet. Hierdoor hebben we in deze periode niet het kwaliteitsniveau kunnen bieden dat wij nastreven.
Inmiddels hebben we gelukkig alles weer onder controle.
Fijn te vernemen dat je het desondanks hebt ervaren als een goede, snelle en duidelijke service.
Team FinancialLeaseZZP
Voor de zoveelste keer wederom helemaal happy en binnen een dag geregeld.
18 April 2024
Hubert
Gouda
Beste Hubert,
Bedankt dat je wederom gebruik hebt gemaakt van onze dienstverlening. 1 keer een topprestatie neerzetten is te doen, twee keer wordt vaak al lastiger, maar keer op keer onze relaties overtreffen in de verwachtingen is wat wij graag nastreven.
Fijn om te lezen dat dit ook deze keer weer gelukt is. Tot de volgende aanvraag!
top
Beveelt niet aan
5 March 2024
Marcus van Engelen
Standdaarbuiten
23 January 2024
Ayhan Ulutuz
Amsterdam
Zeer nette verkoper welke altijd snel en eerlijk antwoord geeft op alle vragen. De verkoper heeft een auto uitgezocht met alle opties welke wij wensten. Tijdens het gereed maken van de auto voor de levering, werden we bijna dagelijks op de hoogte gehouden over de voortgang. Dit is het type verkoper waar ik graag nog eens zaken mee doe.
21 December 2023
Kanjana Toommong
WIJK BIJ DUURSTEDE
Goed geholpen door Laurens! Prettig contact en goede ondersteuning!
13 December 2023
Wendy
Hengelo
4 December 2023
Ricardo
Apeldoorn
Zeer tevreden over hoe de mannen mij geholpen hebben
30 November 2023
H
Amsterdam
Alles ging netjes en ik ben helemaal tevreden
27 November 2023
S
Landgraaf
goed contact en altijd snel terug gebeld of gemaild alles goed geregeld en ook bij wijzigingen een correcte retour antwoord.
27 November 2023
Gerrit Veenendaal
Leusden
Wij zijn trots op de ervaringen van onze klanten!
Elke dag werken de leaseadviseurs van Financial Lease ZZP aan het beste Financial Lease voorstel voor onze klanten. Onze missie is om jou te voorzien van het beste advies en het voordeligste lease voorstel voor jouw volgende bedrijfswagen. Of het nu om een personenauto of bedrijfswagen gaat.
Bij Financial Lease ZZP begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat jouw Financial Lease auto op werkdagen vaak al binnen 24 uur geregeld is. Snelheid en efficiëntie staan bij ons centraal, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.
Onze soepele acceptatievoorwaarden maken het gemakkelijk voor jou om een lease te krijgen die bij jouw situatie past. Zelfs als je geen aanbetaling kunt doen, zijn er vaak nog steeds mogelijkheden voor jou. Wij denken met je mee en bieden oplossingen op maat, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw onderneming.
We geloven in persoonlijk advies. Onze ervaren adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing. Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren in het vak zit, wij zorgen voor een helder en passend leasevoorstel dat aansluit op jouw behoeften. We hebben hier veel ervaring mee en helpen je graag.
Bij FinancialLeaseZZP draait alles om jou en jouw onderneming. Daarom delen we graag de positieve ervaringen van andere zzp'ers die je voorgingen. Hun verhalen bevestigen onze toewijding aan simpel, snel en helder leasen. Wij zijn er trots op dat we al zoveel ondernemers hebben kunnen helpen met hun financial lease auto.
Twijfel je nog? Lees dan de reviews van onze klanten en ontdek hoe Financial Lease ZZP ook voor jou het verschil kan maken. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en een leaseoplossing die precies bij jouw wensen past.
Financial Lease ZZP, simpel, snel en helder leasen!
Josink Maatweg 43
7545 PS Enschede