Goed advies

Goed advies

Naast een vlotte levering was Afbouwbaas telefonisch zeer behulpzaam en kwam met de juiste instructies hoe egaline te mengen en te verwerken. Het eindresultaat was een gladde vloer, gereed voor ons vinyl!

Snelle levering,super!!!

Snelle levering,super!!!

Goede levering met aandacht voor alternatief als het bestelde niet meer in voorraad is.

Mijn bestelling werd heel snel in behandeling genomen. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Vanwege de lockdown duurde de levering wat langer.

Behalve de review verzoeken, helemaal top!

Behalve de review verzoeken, helemaal top!

Na een fijne communicatie een prima product mogen ontvangen.

Na een fijne communicatie een prima product mogen ontvangen.

Overzichtelijke site, bestelling snel bezorgd.

Overzichtelijke site, bestelling snel bezorgd.

super goed

super goed

Goed makkelijk en snel geregeld

Goed makkelijk en snel geregeld

Uitstekende service

Uitstekende service

Goed, goeie bezorging

Goed, goeie bezorging

Hoi, alles keurig verpakt en volgens afspraak geregeld . Verder niks over te zeggen .... prima.

Goed te woord gestaan over e-mail en snelle bezorging, producten waren ook prima

??????

??????

vlot en goed geholpen, zelfs een dag eerder geleverd.

vlot en goed geholpen, zelfs een dag eerder geleverd.

Telefonisch info gehad,prima geholpen en goed bereikbaar.

Telefonisch info gehad,prima geholpen en goed bereikbaar.

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestelde bij dit bedrijf, ik ben tevreden, de bestelling is goed verpakt en wordt niet nat in de regen. Ik raad het iedereen aan

Goed ??

Goed ??

Bornerbroeksestraat 457 b

7609 PK Almelo

Over De Afbouwbaas

Bij Afbouwbaas weten wij wat jij als bouwer nodig hebt om de klus goed te klaren. Echter wil niemand te veel te betalen voor goede bouwproducten. Wij van afbouwbaas vinden dat goede kwaliteit bouwproducten zeker niet te duur hoeft te zijn.