Top service. Goed en snel geregeld

Top service. Goed en snel geregeld

Zeer snelle levering en een fout van mij bij de bestelling is snel en flexibel hersteld.

Super goed ik belde dat we het snel nodig hadden en dag erna was het er

Super goed ik belde dat we het snel nodig hadden en dag erna was het er

duidelijke site en snelle levering

duidelijke site en snelle levering

Snelle levering en goede egaline die mooi vloeit

Snelle levering en goede egaline die mooi vloeit

Bestelling werd snel bezorgd, zat een doos met stukkende tegels bij, was waarschijnlijk tijdens het vervoer gebeurd ,heb ik ze gebeld werd ook vriendelijk ter woord gestaan, en heb ook uitgelegd dat we nog niet op korte termijn zouden gaan leggen, dus nog niet alles nagekeken hebben, was geen probleem zei de meneer aan de telefoon, als er nog meer stuk waren moest ik een foto sturen , dan werd het vergoed door nieuwe tegels.

Snelle levering, persoonlijk contact en service.

Snelle levering, persoonlijk contact en service.

Supersnelle levering, goede service.

Supersnelle levering, goede service.

Nette prijzen, goed advies en perfecte track en trace van de zending

Nette prijzen, goed advies en perfecte track en trace van de zending

Goeie service

Goeie service

Goed communicatie en snelle levering

Goed communicatie en snelle levering

Fantastisch!

Fantastisch!

Hele goede service, goed bereikbaar, staan open voor vragen, geven snel antwoord en levering was perfect!

Uitstekend, voor herhaling vatbaar

Uitstekend, voor herhaling vatbaar

Snelle levering, alles perfect geregeld.

Snelle levering, alles perfect geregeld.

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs.

super

super

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie, top bezorgers. Een aanrader?

Door ons teveel besteld. We werden daarover gebeld en ons werd advies gegeven. Daarmee de juiste hoeveelheid ontvangen. Teveel betaalde werd netjes teruggestort

Goede ervaring, spullen conform afspraak afgeleverd.

Goede ervaring, spullen conform afspraak afgeleverd.

goed bedrijf

goed bedrijf

Bornerbroeksestraat 457 b

7609 PK Almelo

Over De Afbouwbaas

Bij Afbouwbaas weten wij wat jij als bouwer nodig hebt om de klus goed te klaren. Echter wil niemand te veel te betalen voor goede bouwproducten. Wij van afbouwbaas vinden dat goede kwaliteit bouwproducten zeker niet te duur hoeft te zijn.