Zeer goede service, duidelijk over bezorging. Prijs kwaliteit is goed. 2 pakken tegels waren verkeerde niet dezelfde tegel, na sluitingstijd voicemail ingesproken, kreeg meteen een reactie via app, foto doorgestuurd. Geen probleem, de volgende dag werden de pakken goede tegels opgestuurd en die waren dag erna al bezorgd. Zeer netjes opgelost.

Goede ervaring, duidelijk overzichtelijke website. Toen eenmaal bleek dat de goederen niet op tijd geleverd zouden worden, ben ik super geholpen door dit bedrijf! Zij hebben goed hun best gedaan om het toch voor elkaar te krijgen. Daarvoor hartelijk dank!

Prima. goed product, correcte aflevering

Prima. goed product, correcte aflevering

Prettig, snel, correct

Prettig, snel, correct

Snelle levering en goede materiaal

Snelle levering en goede materiaal

Snelle service voor een eerlijke prijs

Snelle service voor een eerlijke prijs

Goede snelle levering en waren erg duidelijk in advies en communicatie over levering.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goed en compleet alles netjes op tijd geleverd

Goed en compleet alles netjes op tijd geleverd

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Egaline besteld top product mooie vloeiing en vandaag besteld morgen geleverd zal zeker dit bedrijf aanbevelen

Prima geregeld. Makkelijk ook met afhalen.

Prima geregeld. Makkelijk ook met afhalen.

Zeer tevreden, goed geholpen via chat.

Zeer tevreden, goed geholpen via chat.

Erg gaaf! Het feit dat ik een leverdatum kan kiezen is erg fijn.

Erg gaaf! Het feit dat ik een leverdatum kan kiezen is erg fijn.

Prima service, goed contact

Prima service, goed contact

Uitstekend deskundig advies vooraf. Snelle reactie op de gestelde vragen en snelle levering

Makkelijk bestellen, goed geleverd

Makkelijk bestellen, goed geleverd

Goed geholpen aan het juiste gereedschap om de vloer te egaliseren.

Goed geholpen aan het juiste gereedschap om de vloer te egaliseren.

Afspraken worden netjes nagekomen

Goed ervaring

Bornerbroeksestraat 457 b

7609 PK Almelo

Over De Afbouwbaas

Bij Afbouwbaas weten wij wat jij als bouwer nodig hebt om de klus goed te klaren. Echter wil niemand te veel te betalen voor goede bouwproducten. Wij van afbouwbaas vinden dat goede kwaliteit bouwproducten zeker niet te duur hoeft te zijn.