Geweldig.

Heb twee doosjes zuidvruchten besteld en die werden de volgende dag keurig aan de deur afgeleverd. Goed product zoals verwacht, niks mis mee. De prijs is ook oké.

Snel & goede prijs!

Mooie prijzen en snelle levering

Snel en goede service

Snelle levering van mijn bestelling. En ja, soms kan er wel eens iets mis gaan. Maar dat is na contact keurig opgelost. Dankjewel.

snel en goed geleverd

snelle levering, keurig bezorgd

Geweldige plaat

Echt super

Goeie service en snel verzonden

Fijn bedrijf

Meerdere keren wat besteld en is altijd al netjes geleverd

Goed en goedkoop.

Snel verstuurd en zeer goede prijs.

Echt 5 sterren verdient

Snelle levering, heel goed verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen. Bedankt bak&co❤️

Snel en goed geleverd

Super snel geleverd goed verpakt. Handige website

Goede service en goede prijs

Goede service en goede prijs

goede producten tegen een scherpe prijs

TOP!

Nette en snelle service

Correcte levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede service en snelle afhandeling van mijn bestellingen

Goede service en snelle afhandeling van mijn bestellingen!

Snel verstuurd

altijd goede snelle levering

Producten altijd in orde en netjes tijdig geleverd

Goede producten

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden.

Enorm positief

Snel geleverd, goede prijs. Enkel jammer dat sommige artikelen te groot verpakt zijn voor particulier gebruik. Maar bestel eraltijd graag.

Prima site met leuke producten

Waren op zoek naar een product waar ik mee gewerkt hebt in de slagerij, gevonden op bak&co. Geweldig!

Op zich prima, miste alleen iets helaas.

Ik heb een aantal tartelette ringen besteld en heb die vlot gekregen, prima ringen, prijs goed, er werd helaas echter 1 ring te weinig geleverd (19 ipv 20). Geen groot probleem, wel jammer.

Super producten voor een mooie prijs

Echt super producten voor een normale prijs. Snel thuis bezorgd.

Betere service dan de groothandel :-)

Niels Bohrweg 101

3542 CA Utrecht

06 269 596 78

Over Bak & Co

Bak & Co, voor de échte bakliefhebbers! Wij zijn dé webshop voor de (professionele)thuisbakker, hobbypatissier, -chocolatier en -ijsbereiders. Ons assortiment bestaat uit diverse grondstoffen, bakgereedschap, alles om te decoreren en nog veel meer. Bak je blij met de webshop van Bak & Co.