geweldig

bestelling op tijd geleverd en goed verpakt gewoon geweldig

Heerlijke produkten

Grote collectie bakbenodigheden, mooie produkten, makkelijk te bereiden, heerlijk eindresultaat, ruimtereizen in eetbare decoraties, goede service en snel geleverd

Veel verpakkingsmateriaal

Bestelling, betaling en verzending gingen prima. Helaas wordt er erg veel verpakkingsmateriaal gebruikt, voor vijf kleine zakken callebaut vermicelli van 1 kg een grote kartonnen doos afgevuld met enorme hoeveelheid vulmateriaal die in restafval moet worden afgevoerd

Netjes afgeleverd en goed verpakt

Netjes en goed verpakt

Snelle levering keurig verpakt product als beschreven

Al langer was ik op zoek naar een grof gekartelde worst mesje zo als van de Hulst worst. Eindelijk gevonden bij Bak&co. Tevens ook zeer geschikt om fruit te schillen. Snelle levering en een Top product. Bak&co bedankt !!!!Hou uw site in de gaten denk dat ik nog eens wat ga bestellen in de toekomst . Met vriendelijke groeten Arjan.

Vlotte en snelle levering

Geen gecompliceerde bestelling die snel en vlot geleverd werd.

Snel verzonden

Gewoon goed

Goed product

Goede maat beslagkom. Snel geleverd. Tevreden

Slechte verpakking.

Ik kreeg de doos thuis afgeleverd met de melding dat hij opnieuw was dichtgeplakt door de vervoerder. Gelukkig zat alles er nog in. Verbeterpunt 1: Een veel te slappe kartonnen doos. Bovendien gevuld met kunststof schuimpjes ipv bv recyclebaar kartonnen strips (verbeterpunt 2). Verder vond ik op de site veel soorten chocolade uitverkocht. De prijs vond ik wel scherp.

Veel keuze en snelle levering.

Op zoek naar Callebaut producten hier terecht gekomen. Veel keuze. Voor de tweede keer besteld en alles in orde. Goede prijs.

Prima zaken doen.

Snelle levering, en prima producten.

Ik heb voor het eerste een bestelling verplaatst en ben tevreden met ze

graag wel een fatsoenlijke factuur

Vers

Het pakket werd op tijd geleverd. Goede communicatie met e-mail en goede prijs. Ik ben tevreden.

Excellent!

Good price and fast delivery!

Prima service en snel geleverd

bestelling snel en compleet in huis

callebaut altijd lekker!

Lekkere producten & Snelle verzending

Lekkere producten & Snelle verzending

Was op zoek naar een grote degelijke koksgarde, en niet voor het gebruik in de keuken maar om gips aan te maken voor het gieten van o.a. mijn ornamenten als meesterstukadoor!

zoals verwacht.

Doen wat ze beloven, snel in huis.

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending, ik ben heel tevreden.

Prima webshop

Mooie bigarreaux, normale prijzen en zeer snel de volgende dag in huis.

Snel geleverd voor en niet de duurste

Niels Bohrweg 101

3542 CA Utrecht

06 269 596 78

Over Bak & Co

Bak & Co, voor de échte bakliefhebbers! Wij zijn dé webshop voor de (professionele)thuisbakker, hobbypatissier, -chocolatier en -ijsbereiders. Ons assortiment bestaat uit diverse grondstoffen, bakgereedschap, alles om te decoreren en nog veel meer. Bak je blij met de webshop van Bak & Co.