mooie overhemden, snelle levering
top
Vandaag besteld en verzonden, kort erna afgeleverd.
Snelle betrouwbare en kwalitatief goede service en producten.
Al meerdere overhemden én andere shirts van Ledub, altijd goed!!
Mooie site met groot aanbod. Beloofde levertijd wordt waar gemaakt. Zeer tevreden, al jaren.
Goedemorgen Hugo, Wat een geweldig compliment, bedankt! Fijn om te horen dat ons grote aanbod en de snelle levering bevallen. Maar bovenal: ontzettend bedankt dat je al jarenlang een trouwe klant bij ons bent. Daar zijn we heel trots op! Veel plezier met je nieuwste overhemden en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Ledûb
Geweldige service en zeer goede kwaliteit
Goedemorgen Hans, Bedankt voor de positieve review. Daar zijn we heel blij mee! Fijn om te horen dat de kwaliteit van onze overhemden in de smaak valt. Wij streven ernaar om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Ledûb
X
Goedemorgen Ron, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het hele bestelproces soepel is verlopen. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Ledûb
Gewoon zeer goed
Goedemorgen Daan, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je het bestellen bij ons zo prettig hebt ervaren. We wensen je ontzettend veel plezier met je nieuwe Ledûb aankopen. Met vriendelijke groet, eam Ledûb
Super service
Goedemiddag Joelle, Bedankt nog voor je review! Fijn dat je alles goed verlopen is destijds. Hopelijk tot een volgende keer bij Ledûb.com. Met vriendelijke groeten, Team Ledûb
La commande est livrée très rapidement dans un emballage de sécurité très bon qualité de vêtement eu l'occasion de faire appel à un retour et ceci est également rapide
Bonjour Necin, Un grand merci pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que votre commande est arrivée rapidement, bien emballée, et que la qualité des vêtements vous donne entière satisfaction. Même si nous préférons bien sûr que tout soit parfait du premier coup, nous sommes heureux que notre service de retour ait été simple et rapide pour vous. C'est exactement le niveau de service que nous tenons à vous offrir !En espérant vous revoir bientôt sur Ledûb.com. Cordialement, Team Ledûb
Ik draag al jaren leden overhemden. Altijd goed qua maat en pasvorm. Goede kwaliteit. Levering via de site is ook altijd goed.
Zeer goede kwaliteit aan betaalbare prijzen. Ben reeds heel lang klant.
Goedemiddag Frank, Bedankt voor je review! Van deze review worden we heel blij! Fijn om te horen dat u al jaren fan bent van Ledûb. Hopelijk kunnen we u nog jaren blij maken met onze overhemden. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Ledûb
Fijne en heerlijke overhemden. Mail gehad waanneer Postnl zou langskomen. Ervoor thuisgebleven Uiteindelijk geen levering en 7 km. verder moeten ophalen. Grrr.
Er werkte op de website iets niet goed, waardoor ik een deel van de deal mistte. Dit gemeld. Ontving een bedankje en oplossing in enkele uren en de andere dag de complete bestelling.
Luxury knit overhemden voelen heerlijkekoel en zijdeachtig aan, stralen hoogwaardigheid uit en en perfect. Bestellen via de website gaat heel eenvoudig mede dankzij de zoekfunctie en de filters. De bezorging is vlot en de overhemden komen luxe verpakt aan. Het ius alsof je een sieraad cadeau krijgt
Super overhemden, service top
Goedemiddag John, Bedankt voor de 10! Daar zijn we heel erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Ledûb
Na bestelling binnen twee dagen de shirts binnen. Mooi verpakt. Goede kwaliteit. Alles klopt!
Ledub heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit van de hemden en polo's steken duidelijk uit boven andere merken
Ik koop al producten van Le Dub sinds dat ik in Budeldorplein woonde(2001). De kwaliteit, afwerking van de hoogwaardige producten is altijd top. Ingenieus vind ik de poloshirts als overhemd model.
Was makkelijk te bestellen
Een verkeerde bestelling door mij geplaatst, lekker snel geleverd en. daarna door mij geruild voor een nieuw product, maar ik was te laat. Probleem voorgelegd en, heel erg netjes, een tegoed gekregen voor de sale items die ik had teruggestuurd. Van zo'n afhandeling kunnen veel bedrijven iets leren. Ik blijf blij met Ledûb!
Uitstekende kwaliteit en service.Vooral zo houden
Gastelseweg 74
6021 GM Budel
Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.