De volgende dag al geleverd. Mooie overhemden met een perfecte pasvorm en schappelijk geprijsd.
Het hele bestelproces verloopt prima. De overhemden waren helaas van slechtere kwaliteit dan verwacht. Dun materiaal en een slechte pasvorm.
Goede kwaliteit en snelle service
De levering is netjes verpakt en keurig afgeleverd
Prima, niks mis mee...!!.
Blij met de aankoop van de 2 blouse, maar helaas moet ik ermee naar een naai atelier. Mouwen zijn bij mij met maat 42 helaas te lang.
Goede prijs kwaliteitsverhouding
Ik heb mijn bestelling in prima staat en goed verpakt ontvangen. Ook op de levertijd was niets op aan te merken.
Jullie hennen veel keuze en leuke modellen
Ik koop hier om de mauwlengte.
betrouwbare kwaliteit, maatvoering, kleur en aflevering. Mijn overhemd garderobe in ‘één klik’
Het begon een beetje met een miscommunicatie, maar mijn problemen werden goed verholpen en ook steeds snel en correct antwoord.
Zoals altijd snelle verzorgde levering. Top kwaliteit hemden, leuke actie erbij. Verzorgd ingepakt! Ik ben fan!!
De knoopsgaten waren dermate slecht afgewerkt, dat ik helaas de complete zending heb moeten terugsturen. Zoveel ondermatse kwalitiet ben ik niet gewend van LeDub
Goedemorgen Jacques, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u deze ervaring had met uw nieuwe Ledûb overhemden. Excuses voor het ongemak! Wij zullen dit opnemen met mijn collega's van de afdeling kwaliteitscontrole om dergelijke klachten in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Ledûb
Overhemd met extra lange mouwbesteld. Niet nodig dat dan ook het hele overhemd veel langer is. Vreselijk. Ook de kwaliteit viel tegen, erg dunne stof.
Goedemorgen Arie, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het mouwlengte 7 overhemd te lang voor je was! Omdat proporties van het menselijk lichaam samenhangen, betekent dit dat een langere armspanwijdte meestal wijst op een langere totale lichaamslengte. Vandaar dat Ledûb overhemden met mouwlengte 7 een verlengde ruglengte hebben, zoals ook op de site gecommuniceerd wordt. Jammer te horen dat dit voor jou helaas niet geschikt is. Met vriendelijke groet, Team Ledûb
Mooie hemden
De kwaliteit / prijs bij Ledub is uitstekend. Net als de service. Vandaag besteld / morgen in huis in uitstekende verpakking.
Goede levering.maar leden os wel erg duur!
Mooie overzichtelijke website, met alle belangrijke informatie, zoals maat, beschikbaar. Produkt voldoet aan alle eisen mooie stof en goeie pasvorm.
heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen
Goedemorgen Leopold, Bedankt voor uw review, wat vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen! Op het moment dat wij uw pakket versturen, mailen wij een verzendbevestiging met hierin een track & trace link. Hiermee kan het pakket opgevolgd worden. De track & trace geeft aan dat het pakket een dag na het bestellen is afgeleverd op het opgegeven adres. Mocht dit niet het geval zijn, zoals u hier aangeeft, wil ik u adviseren contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Ledûb
Het overhemd voldoet aan alle verwachtingen en werd heel snel geleverd.
Maar is goed. Had al eens eerder besteld. Kleuren zijn anders dan op de foto’s in de webshop
x
Prima , top overhemd
Een mooi hemd snelle levering en goed verpakt.
Gastelseweg 74
6021 GM Budel
Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.