Goede ervaring!

Na mijn bestelling werd het product zeer snel geleverd. Mooi materiaal en goede pasvorm. Ik ga meer bestellen!

Vlot geleverd

Heldere website en voorspoedige afhandeling

Teleurstellend

De site is niet duidelijk en de keuze beperkt als het gaat om hemden met extra lange mouwen.

Fijne shirts, netjes geleverd

• Levering

Had 3 overhemden besteld bij u op de site maar deze bleken een maatje te klein, terug gestuurd en nieuwe besteld maar dan een maatje groter.

Verkeerd besteld

Ik heb 2 overhemden online besteld. Ben bekend met Ledub en heb meerdere producten. Laatste keer 2 overhemden besteld maar 1 overhemd gekregen en 1 t-shirtachtig overhemd waarbij de knoopjes niet tot onder doorlopen. Heb de bestelling na gekeken en de fout lag wel bij mijzelf. Had het kunnen lezen. Door de foto’s dacht ik dat het een overhemd was. Bij binnenkomst heeft mijn vrouw de Shirts ontdaan van de label en meteen gestreken, waardoor ik ze niet kon terugsturen. Graag duidelijkere foto’s en duidelijkere teksten waaruit blijkt wat je besteld. Verder wel tevreden over de geleverde kwaliteit.

• Levering

Product was top, reactie over give away wat minder

Ik vond het niet nodig dat ik twee maal de give away kreeg. Ik vind dat te belastend voor het milieu. Daarna werd ik er nog op aangesproken dat ik het had moeten overleggen met de klanten service. Maar is het mijn verantwoordelijkheid? ik krijg een cadeau, maar heb er dus ook gedoe van Ik vind dat zonde van mijn tijd

Mooie degelijke hemden

Actie omvat twee hemden plus gratis cool ag. Coolbag was tijdelijk niet beschikbaar maar werd alsnog nagestuurd. Dankjewel!

• Levering

Mooie kwaliteit. Snelle en correcte levering. Stevig verpakt. Op de website gelokt met korting maar niet duidelijk waarop en wanneer en hoe. Daarom een vier en geen vijf.

• Levering

Snelle Levering, duidelijke site en mooi geschenk

naar aanleiding van de nieuwsbrief online besteld. Shirt werden binnen 2 dagen geleverd. het geschenk, cooltas, kun je aanklikken bij uitchecken en werd meegeleverd. Kleding was netjes verpakt

• Levering

Goede aanbieding met leuke attentie

2 mooie overhemden in de actie besteld en een leuke attentie gekregen. Levering vanuit Ledüb ging prima, maar bezorgen via PostNL, dit verdiende geen schoonheidsprijs.

Snel geleverd; goede kwaliteit

Shirts prima kwaliteit; snel geleverd

• Levering

Top hemden voor een top prijs!

Gewoon goed. Prima kwaliteit en pasvorm.

• Levering

Fijne website, mooie producten.

Fijne, duidelijke website waar alles makkelijk te vinden is. Mooie producten van hoge kwaliteit. Maatvoering is goed. Goede communicatie en verzending en verpakking is altijd top.

The place to be

Bij Ledub 3 polo’s besteld en de volgende dag gekregen. Had zelf foutje gemaakt door slim fit ipv modern fit te bestellen. Was een beetje onduidelijk voor me tijdens bestelproces. Contact via e-mail met ledub opgenomen en uitgebreid door hun geïnformeerd wat te doen. Perfecte en serieuze club.

perfect

lekker stofje niet te warm en niet te koud

• Levering

Mooi overhemd; snelle levering, goede prijs.

Prettig

Doen wat ze beweren bij het bestellen

prima kwaliteit

goede kwaliteit hemden

• Levering

Goede shirts en prima bezorging!

Goede website, goede producten en prima bezorging.

• Levering

Correcte levering van een optimaal product!

Al jaren koop ik Ledub overhemden omdat deze mij erg goed zitten en lang mee gaan. Nu had ik twee overhemden besteld en ze voldoen wederom compleet aan de verwachtingen.

• Levering

Makkelijke website, goede producten en scherpe aanbieding met coolbag. Alleen had ik vergeten de coolbag in winkelmandje erbij te stoppen. Dus niet geleverd. Even contact met servicedesk en dag later bezorgd. Dus een dikke 10 van mij. Ik raad Ledûb aan.

Snel en goed.

Een snelle levering en een goed product.

• Levering

Mooie overhemden met een goede pasvorm

x

• Kwaliteit N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Kwaliteit van het product en snelheid van bezorgen Top

Klantenservice nog nooit nodig gehad!, Kwaliteit en snelheid ook Top

Gastelseweg 74

6021 GM Budel

Over Ledub.com

Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.