mooie overhemden, snelle levering

Goed product, snelle levering

• Levering

Snel en vriendelijke service!

Vandaag besteld en verzonden, kort erna afgeleverd.

Topbedrijf

Snelle betrouwbare en kwalitatief goede service en producten.

Superfijn bedrijf!

Al meerdere overhemden én andere shirts van Ledub, altijd goed!!

• Levering

Goede mooie overhemden snel geleverd

Mooie site met groot aanbod. Beloofde levertijd wordt waar gemaakt. Zeer tevreden, al jaren.

• Levering

Geweldige service en zeer goede kwaliteit

• Levering

Meteen de goede spullen en alles netjes en vlot afgehandeld

X

Doet wat het beloofd

Gewoon zeer goed

Super service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

rapide et efficace

La commande est livrée très rapidement dans un emballage de sécurité très bon qualité de vêtement eu l'occasion de faire appel à un retour et ceci est également rapide

Altijd goede ervaringen!

Ik draag al jaren leden overhemden. Altijd goed qua maat en pasvorm. Goede kwaliteit. Levering via de site is ook altijd goed.

Topkwaliteit

Zeer goede kwaliteit aan betaalbare prijzen. Ben reeds heel lang klant.

Heerlijke overhemden/Slechte (geen!) levering

Fijne en heerlijke overhemden. Mail gehad waanneer Postnl zou langskomen. Ervoor thuisgebleven Uiteindelijk geen levering en 7 km. verder moeten ophalen. Grrr.

Snel en vriendelijk opgelost

Er werkte op de website iets niet goed, waardoor ik een deel van de deal mistte. Dit gemeld. Ontving een bedankje en oplossing in enkele uren en de andere dag de complete bestelling.

Kwaliteit in alle opzichten

Luxury knit overhemden voelen heerlijkekoel en zijdeachtig aan, stralen hoogwaardigheid uit en en perfect. Bestellen via de website gaat heel eenvoudig mede dankzij de zoekfunctie en de filters. De bezorging is vlot en de overhemden komen luxe verpakt aan. Het ius alsof je een sieraad cadeau krijgt

Toffe hemden!

Super overhemden, service top

Fantastische service!!

Na bestelling binnen twee dagen de shirts binnen. Mooi verpakt. Goede kwaliteit. Alles klopt!

Ok

Uitstekende service

Ledub heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit van de hemden en polo's steken duidelijk uit boven andere merken

Kwaliteit

Ik koop al producten van Le Dub sinds dat ik in Budeldorplein woonde(2001). De kwaliteit, afwerking van de hoogwaardige producten is altijd top. Ingenieus vind ik de poloshirts als overhemd model.

Toppy

Was makkelijk te bestellen

• Levering

Heel netjes afgehandeld, maakt me blij

Een verkeerde bestelling door mij geplaatst, lekker snel geleverd en. daarna door mij geruild voor een nieuw product, maar ik was te laat. Probleem voorgelegd en, heel erg netjes, een tegoed gekregen voor de sale items die ik had teruggestuurd. Van zo'n afhandeling kunnen veel bedrijven iets leren. Ik blijf blij met Ledûb!

Geweldige shirts

Uitstekende kwaliteit en service.Vooral zo houden

Gastelseweg 74

6021 GM Budel

Over Ledub.com

Ledûb, de shirtspecialist! Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovatie maken Ledûb, een van de merkiconen van het Nederlandse modehuis Van Winkel Fashion, al 60 jaar tot een gerenommeerd merk in de mannenmode. Gepassioneerd design, gecombineerd met vakmanschap zit in het Ledûb DNA.