Mooi riemen, goede prijs.

Nu meerdere riemen gekocht. Kwaliteit is top. Geen meuk, maar Nederlandse kwaliteit.

Prachtige combinatieset van riem & armband

Ik bestelde een set van Riem & Armband en ben er erg blij mee. Mooie riem met leuke bijpassende armbandenset.

Prachtige riemen voor mooie prijs.

Mooie riem van echt leer gekocht. Indrukwekkend snel geleverd. Zeer tevreden.

Fehlerhaftes Gürtel Leder

Und keine Reaktion von Riemen und Co

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Heel degelijk materiaal

Zeer mooie lederen riem in zeer mooi leder en perfecte afwerking.

snelle levering, mooie riem

Scherpe prijs, snelle levering

Mooie productreeks, scherpe prijzen en snelle levering zonder problemen.

Hat gepasst.

Verkaufsprozess funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Produkte wie bestellt in guter Qualität. Versanddauer und Sendungsverfolgung verbesserungswuerdig

Perfecte webshop

Kwaliteitsproduct, vlot verstuurd, niet duur.

Altijd een mooi product

Beste Gürtel

Ich habe nach schlichten Volledergürteln gesucht. Hier bin ich fündig geworden. Auch der Längenberater hat gut geholfen. Top!

Schnelle Lieferung , Produkt sehr gut

Gute Auswahl, Lieferung schnell. Produkt wie beschrieben

Sehr zufrieden.

Ich bin sehr zufrieden mit diesem Produkt. Durch die flexiblität des Gürtels ist der Tragekomfort unbemerbar gestiegen und quasi das einschnürgefühl ist entfallen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed product en uitstekende klantenservice

Mijn eerdere beoordeling moet ik volledig herzien en dat doe ik met plezier. Dat de maat van beide riemen niet klopte kan ik alleen mijzelf kwalijk nemen. Ik had in een aantal riemen van mijzelf gekeken voor de maat terwijl ik domweg de instructies op de website had moeten volgen. Daarnaast was de kleur van een van de riemen niet wat ik had verwacht. De klantenservice van Riemen & Co heeft echter meteen contact met mij opgenomen en dit alles fantastisch en snel opgelost. Ik ben inmiddels in bezit van twee prachtige en hoog kwalitatieve riemen in de juiste maat. Daarnaast is een van de riemen vervangen door een riem in een wel gewenste kleur. Dit alles uitermate vriendelijk en zonder bijkomende en/of transport kosten. Terwijl dat laatste van mij niet eens had gehoeven. Waarvoor alsnog mijn hartelijke dank.

Grandioos

Goede riemen, goede en snelle levering

Value for money

Uitstekende riemen voor een hele scherpe prijs. Erg blij mee.

Retourenprozess funktioniert nicht

Der Retourenprozess funktioniert nicht, die Webseite bricht immer wieder ab. Nun warte ich auf Reaktion vom Support. CAVE: Rücksendungen müssen offensichtlich mit knapp 7,00 € vom Kunden übernommen werden. Das war mir nicht klar. Dann hätte ich nicht dort bestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

alles was prima

is een goedde site

Goede riemen maar slechte levering

De riemen verdienen een quotering van 5 sterren, maar... Post.nl heeft NIET aan huis geleverd maar 2 dagen na de voorziene leveringsdag rechtstreeks in een afhaalpunt op 5 km van mijn huis geleverd. Ik heb 2 dagen thuis gewacht op de levering, er werd NIET aangebeld. M.v.g.

Goeie riemen, prima!

Duidelijke site, vlot geleverd

Sehr schöne Gürtel

Ich habe die Gürtel inzwischen erhalten und finde sie sehr gut. Es gab zunächst ein Problem mit der Lieferung, aber das wurde dann geklärt. Gerne wieder.

Die Gürtel ind Top!

Ich habe 2 Ledergürtel bestellt, beide sind super verarbeitet, die Lieferung war rasant und der Preis für die Qualität angemessen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Riemen komen nauwkeurig overeen met de omschrijving

Had uitgerekend dat een riem volgens de maatstaven van Riemen & Co 90cm lang zou moeten zijn. Moest dus kiezen tussen een riem van 85cm of een van 95cm. Koos voor 95cm en gebruik dus nu het zesde van de zeven gaatjes. Bij een riem van 90cm zou het precies het middelste zijn geweest.

ok

zufrieden, gute Hotline

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

06 533 70 169

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique