Snelle levering, mooie riemen van zeer goede kwaliteit!

Een aanrader Dtch.fit

Helaas te kort

Vluchtig gekeken, want ze waren helaas te kort. Riemen ogen erg dun, maar zien er voor de rest prima uit. Erg goedkoop verstuurd. Dacht eerst dat het een pakketje uit china was. Jammer voor een dergelijk bedrag. Een doosje zou al veel voor de ervaring doen.

Snelle verzorging en ruiling ( ik heb verkeerde maat besteld)! Zeer tevreden!

Die beiden Gürtel sind sehr schön und qualitativ hochwertig

Hat alles gut geklappt Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige riemen en leuke combi paketten

Prachtige riemen en leuke combi paketten in allerlei mooie kleuren om je outfit helemaal af te maken

Produkt gut, Lieferung sehr schnell.

Vielen Dank.

Snelle prima prijs-kwaliteits levering

Goede riem, prima site met info (vooral maat meten) en goede prijzen Alles snel bezorgd prima

Top prestatie

Snelle en correcte levering. Top kwaliteit

Gut, aber teure Rücksendung.

Ich habe zwei Gürtel bestellt. Einer war mir zu lang, obwohl ich ihn in einer Gürtellänge bestellt habe, die mir sonst passt. Die Rücksendekosten in Höhe von 6€ empfinde ich als etwas hoch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Falsche Artikel geliefert, Rücksendung gebührenpflichtig und dann Bezahlung nicht über Klarna, das bei Bestellung gewählte Zahlungsmittel, möglich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

einfach & schnell + gutes Produkt

einfach & schnell + gutes Produkt

snel en netjes geleverd

besteld, netjes verpakt geleverd en snel

Prima product.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle service

Al een tijd op zoek naar een riem, niet te chic, niet te ruig, juiste breedte en lengte. En hier vrij makkelijk gevonden maar je weet het pas als je m in je handen hebt. Dat was de bevestiging: alles helemaal top!

Het omruilen kostte heel wat handelingen Alles is goed gekomen

Goede kwaliteit tegen nette prijzen

Ik heb nu al meerdere mooie lederen riemen besteld bij Riemen & Co en ik ben er heel erg tevreden over. De maat klopt, en de kwaliteit is hoogstaand. Ik raad daarom iedereen aan om hier eens rond te kijken en wat riemen te kopen.

Snelle levering veel keuze

Eerder riemen besteld. Nú weer een paar, snel geleverd en volgens mij weer de oude kwaliteit

Gestückelter Gürtel

Es war für mich nicht zu ersehen das der Gürtel gestückelt und aneinander genäht ist...Schön ist leider anders. Bin davon ausgegangen das der Gürtel aus einem Stück gefertigt ist..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Beschreibung, Abwicklung, Lieferung GUT

top !!

Snelle levering, top product

Bestelling inmiddels ontvangen

Mijn bestelling uiteindelijk ontvangen. Fijn dat jullie mijn melding serieus namen en mij op de hoogte hebben gehouden. We zullen de oorzaak maar houden op de wondere wereld van pakket diensten.

Snelle correcte levering

D

Ongelooflijk en toch waar!

Ik had een riem besteld bij Riemen & Co. Bij ontvangst zach ik een beschadiging aan de leren riem. Ik liet dit weten aan Riemen & Co. Wel met foto's natuurlijk. Ik kreeg zonder enig probleem een nieuwe riem binnen de 2 dagen. Formidabel zonder discutie en hoffelijke comunicatie. Het is de 2de maal dat ik iets bestel bij Riemen & Co. Ze zien mij daar ongetwijfeld terug. Daar kun je van op aan. Dit is een veilige firma. De kwaliteit van de riem is natuurlijk zeker geen problleem. En wees maar zeker het is echt leer. Bedankt Riemen & Co

OK

degelijke riem

Snel en prima kwaliteit!!!!

Meer kan ik er niet van maken!!!!!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique