Laden reviews...
224 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering en de kwaliteit van de riemen. Er zijn opmerkingen over maatvoering en retouren. Over het algemeen wordt de prijs-kwaliteit als goed ervaren en is de klantenservice vaak behulpzaam, met enkele meldingen van trage reacties.
Nur zu empfehlen!
22 June 2026
Iulia-Maria
Esslingen
Zu einem angemessenen Preis fand ich den Gürtel, den ich farblich suchte und den andere nicht bieten konnten. Die Größentabelle half bei der richtigen Bestelllänge, die Lieferung erfolgte umgehend.
Ralf
Schleswig-Holstein
Riemen besteld, volgende dag al in huis, blij met de snelle levering,
Ad
Berlicum
Geheel tevreden, uitgezonderd een mogelijkheid tot retour. Mijn drie geleverde riemen zijn eigenlijk 1 maat te groot en ik zou ze willen retourneren. Echte, de maat kleiner staat niet in de opties.
Stefan
Lummen
Sehr schnelle Lieferung. Habe schon mal einen Gürtel bestellt und bin auch dieses Mal mit der Qualität sehr zufrieden.
18 June 2026
Stefani
Lüneburg
Set van twee riemen gekocht. Snel geleverd en goede kwaliteit.
18 June 2026
Arnaud
Zeist
Im Internet bestellt, die Ware bezahlt und ein paar Tage später war der Gürtel da. Sehr gute Qualität, was will man mehr.
16 June 2026
Andreas
Fulda
Alles op tijd en perfect geleverd
15 June 2026
Joeri
Oevel
Ware für den Preis völlig Ok. Hatte aber eine retoure in der Bestellung und musste dafür knapp 7,- bezahlen um ein Rücksende Etikett zu bekommen, dies war mir bei der Bestellung nicht bewusst. Deshalb würde ich zukünftig hier nicht mehr bestellen.
12 June 2026
Ralf
Weltweit
Service: snel geleverd Riem: ziet er mooi uit, zowel modern als klassiek gedragen worden. Kwaliteit: goede, stevige, kwaliteit Gemak: geen gaatjes, dus op elke lengte verstelbaar.
9 June 2026
Max
Naaldwijk
Gute Qualität und gutes Preis/Leistungsverhältnis.
7 June 2026
Lutz
Sehnde
Riemen voldeden niet aan mijn verwachting en hadden niet de uitstraling van echt suéde/leer. Ik heb deze retour gezonden/ klantenservice was niet klantvriendelijk. Verzendverpakking erg goedkoop, bestelling leek uit China te komen.
2 June 2026
Carrie
Amsterdam
Beste Carrie,
Dank voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Jammer om te horen dat de riemen niet aan je verwachting voldeden en dat de uitstraling van het materiaal niet overeenkwam met wat je had gehoopt. Ook vinden we het vervelend dat je onze klantenservice als niet klantvriendelijk hebt ervaren, dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten.
Wat betreft de verpakking en verzending: we begrijpen je opmerking en nemen dit mee in onze verdere verbeteringen in de presentatie en verzending van onze producten.
We zouden het graag nog met je rechtzetten en samen kijken naar wat er precies is misgegaan in je ervaring. Als je dat wilt, kun je ons bereiken via [email protected] met je bestelnummer, dan pakken we het persoonlijk met je op.
Klantenservice Riemen & Co
Fantastisch produkt.
1 June 2026
Ingrid
Limburg
Mein Gürtel war als dunkelbraun beschrieben kam aber in schwarz an. Rücksendung nach Holland auf eigene Kosten stellt eine Kathastrophe dar.
Marcus
Kolbermoor
Jolanda
Horst
Hannover
28 May 2026
Sieb
Den Haag
mooi riem en snel geleverd.
27 May 2026
erik
Reuver
Bis auf den Versand, der sehr lang gedauert hat, war die Abwicklung sehr gut. Gerne wieder.
25 May 2026
Reinhold
Ffm.
Wenn sie jetzt auch noch halten, dann war das sicherlich nicht mein letzter Kauf! Klasse..
24 May 2026
Guido
Deutschland
Mooie kwaliteit riem
22 May 2026
G
Woerden
De riemen die ik bestelde werden niet zoals beloofd de volgende dag geleverd, maar pas na 4 dagen. De riemen zelf bleken veel langer dan aangegeven, 130 cm in plaats van 115 cm, waardoor ik ze nu niet kan gebruiken. Ik ga nog proberen ze retour te sturen en mijn geld terug te krijgen, want zo heb ik er niks aan.
19 May 2026
MJ
Den Haag
Beste klant,
Dank voor je bericht en dat je je ervaring met ons deelt.
Vervelend om te horen dat de levering niet volgens verwachting is verlopen en dat de riemen bovendien niet de juiste lengte bleken te hebben. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit zorgt voor teleurstelling, zeker als je de riemen daardoor niet kunt gebruiken.
We willen dit graag netjes met je oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen via [email protected] met je bestelnummer? Dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing, zoals een retour en terugbetaling.
Klantenservice Riemen & Co
Hab mir einen schwarzen Jeans-Gürtel bestellt. Die Bestimmung der benötigten Größe war einfach, die Menüführung der Webseite auch. Meine Bestellung traf nach 2Tagen, da nach 17Uhr bestellt, pünktlich bei mir ein > vorbildlich ;-)
19 May 2026
Torsten
Ober-Wöllstadt
Ik heb een riem besteld met de omschrijving 115 cm. Ik krijg dus een riem geleverd, die van begin tot eind ruim 130 cm is. Na telefonisch contact blijkt er ergens op de website te staan, dat maten bij Riemen & Co. anders zijn. Sorry, ik krijg hiervan error in mijn hoofd. 115 cm is bij mij 115 cm. Dus vind ik dit een 3,5 waard. En als je het terug wil sturen (zoals ik) of je geld terugwil, dan moet je eerst 6 euro verzenskosten betalen. Ik vind dit geen service. Ik ben klaar met Riemen & Co. Ik ga bij mij in de buurt wel een riem kopen.
17 May 2026
Edwin
Amsterdam
Goedemiddag Edwin,
We vinden het jammer dat de riemmaat niet duidelijk genoeg voor je was en dat je hierdoor niet tevreden bent met je bestelling.
We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Dan helpen we je graag verder.
Klantenservice Riemen&Co
Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit.
Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten.
Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits.
Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie.
Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather.
Groet Sharon & Han
Burgemeester Stroinkstraat 400