Een prima ervaring met een snelle levering.

Een prima ervaring met een snelle levering.

Waardeloos!

Waardeloos!

Riem besteld bij Riemen en Co. Overleg gehad met Marc over de maat. Na levering bleek de riem voor het mooie eigenlijk te klein. Gemaild met Marc (tot na 22:00 uur 's avonds kreeg ik nog antwoord...) en gekomen tot een oplossing. Een op maat gemaakte riem en de andere riem kosteloos retour. De riem was 15 euro. De service onbetaalbaar. We gaan direct Riem en Co via Facebook delen.

Riemen en co nummer 1 in europa !

Riemen en co nummer 1 in europa !

Fantastische koop ervaring geweest!

Fantastische koop ervaring geweest!

Goed en snel

Goed en snel

gewoon....... weet niet wat er bedoeld wordt

gewoon....... weet niet wat er bedoeld wordt

Prima webshop

Prima webshop

Riem gekocht. Goe en snel geleverd.

Riem gekocht. Goe en snel geleverd.

Op de site is alles duidelijk aangegeven

Op de site is alles duidelijk aangegeven

Goede keuze en snelle levering

Goede keuze en snelle levering

Zeer snelle afhandeling. Riem werd per brievenbuspakket bezorgd, thuisblijven niet nodig. Geen zorgen dus! Product ziet er mooi uit, geur van echt leer! Kan nog niks zeggen over de kwaliteit maar eerste indruk is top.

Prima.

Prima.

ok

ok

Positief

Positief

Eerste keer contact. Eenvoudig en goed verlopen.

Eerste keer contact. Eenvoudig en goed verlopen.

Snelle prima service, fijne website

Snelle prima service, fijne website

Hele mooie riem, juist hoe ik het mooi vond op de site. prijs kwaliteit lijkt me heel goed. en de grootte past perfect.

Uitstekende service en mooie riemen!

Uitstekende service en mooie riemen!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique