Mede door de snelle levering en de kwaliteit van het geleverde, zou ik weer op deze site bestellen.

nog niet van toepassing

nog niet van toepassing

Van goede wil, prompte en adequate afhandeling van problemen, informatie-voorziening op website hoe de juiste riemlengte gekozen moet worden zal beter moeten. Prijs/kwaliteit van de geleverde riemen vind ik matig.

Mijn ervaring met Riemen en Co is zeer positief ! Een vlotte service, gekoppeld aan bereidwilligheid om de klant ter wille te zijn, zelfs als die klant in eerste instantie niet zo tevreden is.

geen problemen

geen problemen

Snelle levering en mooie riem. Helaas nu nog te groot, maar over n tijdje zal het heel mooi staan!

Snelle levering en wat ik altijd fijn vind geen verzendkosten..

Snelle levering en wat ik altijd fijn vind geen verzendkosten..

Gebruikersvriendelijke site en super dat ze ook grote maten riemen hebben. Bestelling was ook snel thuis.

oke

oke

Mijn eerste ervaring is pas van deze maand maar heel goed bevallen

Mijn eerste ervaring is pas van deze maand maar heel goed bevallen

Prima ervaring. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze.

Prima ervaring. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel keuze.

Prima, heel tevreden!

Prima, heel tevreden!

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit.

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit.

Nav had ik een snelle accurate beantwoording van de mail. Prima service snelle levering

Keurige en duidelijke site met vlotte levering

Keurige en duidelijke site met vlotte levering

Snelle service, veel keus.

Snelle service, veel keus.

Snelle service!

Prima geregeld, aanrader!!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique