Ik heb maar 1 ervaring en die is gewoon super goed, een perfecte service en afhandeling van defecte riem.

Ik heb reeds eerder riemen besteld bij riemenco. Zij verkopen riemen in maten welke niet beschikbaar zijn bij reguliere kledingzaken.

Goed bedrijf snelle levering geen verzendkosten. Ik zou iedereen deze site aanbevelen. Groot assortiment ook voor mensen die wat forser zijn.

Erg goed. Mooie producten en snelle levering!

Erg goed. Mooie producten en snelle levering!

Prima, alleen product niet goed

Prima, alleen product niet goed

Uitstekend assortiment, goede service en snelle levering.

Uitstekend assortiment, goede service en snelle levering.

prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

goed en snel

goed en snel

zeer snel en goed !

zeer snel en goed !

Riemen en co

Riemen en co

Ze komen hun afspraak na en de levering is op tijd zoals was beloofd.

Ze komen hun afspraak na en de levering is op tijd zoals was beloofd.

van bestelling tot binnen komst in 1 woord geweldig,ik had alleen heel eigenwijs de riem te groot besteld,maar heb dit foutje verholpen door hier in het dorp extra gaatjes toe te voegen.

Alleen maar goed niet moeilijk doen als je verkeerd heb besteld niet duur en vooral alle maten op voorraad gratis verzending 1 ding de uitleg van de riemmaat zou duidelijker kunnen

na 1 bestelling moeilijk een echt gefundeerd oordeel te vellen, maar de eerste indruk is goed

In 10 minuten had ik de juiste riem uitgezocht en besteld.

In 10 minuten had ik de juiste riem uitgezocht en besteld.

goed ik had verkeerde riem maar ze gaven uitleg hoe ik hem moest inkorten of anders op hun kosten kan terug sturen

prima snelle levering goede kwaliteit

prima snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering.

Snelle levering.

Prima service, lekker snel.

Prima service, lekker snel.

overzichtelijke site en snelle levering. Zeer prettige ervaring

overzichtelijke site en snelle levering. Zeer prettige ervaring

Juiste en snelle levering.

Juiste en snelle levering.

positief

positief

Goede producten, goed afgeleverd

Goede producten, goed afgeleverd

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique