Leuke webshop

Leuke webshop

cognackleurige pantalonriem 3,5 cm breed gekocht

cognackleurige pantalonriem 3,5 cm breed gekocht

Eerste ervaring met dit bedrijf. Bestelling werd vlot verzonden, maar het duurde toch 2 dagen voor de bestelling in huis was. Beetje trage PTT dus. Verder goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Nu diverse ceintuurs besteld ook o.a voor bij bruidskostuum. Perfect! Goede kwaliteit / prijsverhouding. Snelle verzending etc.

Voor de 1e keer een riem besteld

Supergoede service!

Supergoede service!

Alles ging prima.

Alles ging prima.

Snelle levering. Prima duidelijke site.

Snelle levering. Prima duidelijke site.

Super snelle, voor mijn idee goedkope (geen verzendkst) verzending!

Super snelle, voor mijn idee goedkope (geen verzendkst) verzending!

Eerste kennismaking,prima.

Eerste kennismaking,prima.

Het bestelde item werd in uitstekende staat geleverd

Het bestelde item werd in uitstekende staat geleverd

Heb 1x een riem gekocht bij dit bedrijf en ik vindt het wel een goede service.

Heb 1x een riem gekocht bij dit bedrijf en ik vindt het wel een goede service.

Erg goed, snel

Erg goed, snel

Goede kwaliteit riem voor een goede prijs. Verzonden zoals beloofd. Jammer dat PostNL er wat langer over deed.

Prima en snel geleverd!

Prima en snel geleverd!

Mooie riem snel geleverd.

Mooie riem snel geleverd.

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Is zeker een aanrader, snel en correcte levering

Is zeker een aanrader, snel en correcte levering

Eerste ervaring, goed verlopen.

Eerste ervaring, goed verlopen.

Voor de eerste maal , prima

Voor de eerste maal , prima

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique