Goed product, snelle levering Prima service na incomplete bestelling

Goed product, snelle levering Prima service na incomplete bestelling

Prima service...gewoon doorgaan zo :)

Prima service...gewoon doorgaan zo :)

Goede informatie, telefonisch goed bereikbaar, snelle en goede levering.

Goede informatie, telefonisch goed bereikbaar, snelle en goede levering.

vlotte levering,uitstekende website

vlotte levering,uitstekende website

Top product top levering

Top product top levering

Zeer positief. je wordt er zeer plezierig geholpen.

Zeer positief. je wordt er zeer plezierig geholpen.

Snelle levering netjes verzorgd

Snelle levering netjes verzorgd

alles verliep vlotjes

alles verliep vlotjes

Helemaal top! Geweldige service en supersnelle levering.

Helemaal top! Geweldige service en supersnelle levering.

Snelle en uitstekende service!

Snelle en uitstekende service!

Ik heb een te grote riem ontvangen. Op mailtjes die ik stuurde om dit op te lossen werd 1 x gereageerd. Na het doorgevens van de juiste maat en de vraag hoe e.e.a. verder afgehandeld kon worden, werd vervolgens niet meer gereageerd. Ik heb e.e.a. tegen meerkosten vervolgens door de schoenmaker laten aanpassen.

Goede levering van kwaliteit die ik verwachte

Goede levering van kwaliteit die ik verwachte

Prima wijze van verpakken.

Prima wijze van verpakken.

Ik heb een riem gekocht en netjes om kunnen ruilen toen de maat onjuist bleek er zijn.

Ervaring zeer goed.

Ervaring zeer goed.

Voor de eerste keer besteld. Geen ervaring met klantvriendelijkheid, reactie en after sales

Die waren goed.

Die waren goed.

Zeer goed supersnelle levering doen wat ze beloven

Zeer goed supersnelle levering doen wat ze beloven

Super snel geleverd en super service

Super snel geleverd en super service

Riem voor mijn zoon besteld. Later grotere riem besteld, met vraag over hoe retourzending te doen van te kleine riem. Snelle reactie via e-mail + download voor retourzendingformulier.

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique