Bestelling gewoon niet ontvangen
Hallo Wilma, Onze excuses voor het niet afleveren van jouw pakket. Ik heb even in de T&T code gekeken en zie dat er inderdaad iets niet goed gaat. Ik neem even contact met je op via de mail om tot een oplossing te komen. Met hartelijke groet, Team Riemen & Co
Heb taupe en beige type Bobby gekocht. Het zijn mooie riemen, kleuren wijken iets af van foto’s op de website, in het echt is taupe iets donkerder en beige juist iets lichter dan de foto’s op de website. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Na kleine opstart problemen, met een slecht reagerende klantenservice, hebben ze de problemen snel verholpen en heb ik een kwalitatief zeer mooie riem ontvangen. Er werd alles aan gedaan om mijn eerdere problemen op te lossen. Ga er zeker nog een keer bestellen!
Hallo Sjoerd, Allereerst onze oprechte excuses. Via de T&T link zien wij inderdaad dat het pakket blijkbaar zoek is geraakt. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met je opgenomen zie ik en een nieuwe zending aan laten maken. Ik neem nog even contact op met je via de mail om er zeker van te zijn dat alles naar behoren wordt opgelost. Met hartelijke groet, Team Riemen & Co
Originele beoordeling
Op 26 juni heb ik mijn bestelling gedaan, op 28 juni aangemeld bij DHL. Daarna is er niks meer verandert in de situatie. Vervolgens al meerdere keren geprobeerd om contact op te nemen en blijf je soms tot een half uur te eerste in de wachtrij. Als je dan wel iemand aan de lijn krijgt, zet die je meer dan een kwartier in de wacht. Ook via de site krijg je geen reactie
Alles top
Het was er sneller als het zei dat het er was en mooie riem met goede kwaliteit
Komt hun slogan van tijdig leveren helemaal niet na. Kontakt customer service , geen reactie. Mooi dat de koop snel gaat, maar als het tijdig leveren niet klopt dat heb je alleen maar frustratie en geen riem. Zal nooit meer hier kopen….
Hallo Arjan, Excuses dat je bestelling te laat geleverd is. Ik heb even in de T&T code gekeken en zie dat er inderdaad vertraging is geweest bij de postbezorging. Wij zijn hier inderdaad wel verantwoordelijk voor maar kunnen hier helaas niks aan doen. Soms is het wat drukker en loopt de bezorging vertraging op. Onze excuses hiervoor. Ik neem nog even contact me je op via de mail omdat je aangeeft dat je geen reactie eerder van onze klantenservice hierover ontvangen hebt. Hele fijne avond gewenst, Met hartelijke groet, Team Gürtelmeister
Kopen is makkelijk. Maar de spullen op tijd versturen en daar een verantwoordelijkheid in nemen is lastig. Na meermaals contact gehad te hebben met *** en daarbij meerdere verzoeken tot terugbetaling van mijn order nog steeds geen reactie. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen.
Hallo, Wat vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen van ons. Excuses hiervoor. Ik heb je zojuist een mail gestuurd om te overleggen waar het is misgegaan en om contact met je te zoeken omdat wij geen mailverkeer met jou kunnen vinden in onze mailbox van [email protected]. Ik zie je reactie graag tegemoet en wens je een hele fijne dag, Met hartelijke groet, Team Riemen & Co
Keine Beanstandung
Die Bestellung wurde sehr schnell geliefert. Die Produkte entsprechen exakt der Beschreibung. Alles hat gepasst.
Top Qualität und super schnelle Lieferung
Vlotte levering
Der Gürtel ist für meinen Mann und außerdem hat er ihn erst seit ein paar Tagen. Deshalb kann ich dazu nichts sagen.
Ein Armband von 4 war defekt. Das Gummiband war nicht in Ordnung. Es wurde ganz schnell und unkompliziert ausgetauscht. Dafür ein großes Lob.
Nette afhandeling na eerst geen korting te hebben gekregen! En de riemen waren keurig verpakt en van goede kwaliteit
Hallo Thea, Wat jammer dat je onze service als slechte service ervaart. Onze excuses hiervoor. Ik stuur je een mail om af te stemmen wat er niet goed is gegaan in jouw geval. Wij vinden klantenservice namelijk erg belangrijk. Een hele fijne dag nog gewenst, Met hartelijke groet, Team Riemen & Co
Slechte service!
Bin Zufrieden mit Lieferung und Produkt
De service en de kwaliteit is zeer goed. Alles netjes geleverd volgens afspraak. De riemen zijn van mooie kwaliteit. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Schnelle Lieferung und toller Gürtel in guter Qualität
Ik begrijp werkelijk niet dat ik zélf de retourkosten moet betalen terwijl ik exact dezelfde producten opnieuw wil ontvangen. Er is dus geen sprake van annulering of ontevredenheid over het product, maar simpelweg een gewenste omruiling. In plaats van met mij mee te denken of een oplossing aan te bieden, wordt er vastgehouden aan het standaard retourbeleid. Blijkbaar verkoopt dit bedrijf liever niets dan klantgericht te handelen. Erg jammer, dit is geen service waar je op kunt bouwen.
Hallo Kees, Met onze riemen en de multipack die jij oa besteld hebt, verkopen wij kwalitatief goede producten tegen zeer eerlijke prijzen. Onze riemen zijn van hoogwaardig leer en worden geproduceerd in Nederland. Wij hebben de keuze gemaakt om de prijzen laag te houden doch dit betekent wel dat er aan de andere kant niet veel ruimte is om gratis retourneren of ruilen toe te staan. Bij onze producten en ook op een speciale pagina (https://www.riemenenco.nl/hoe-bepaal-ik-mijn-riemmaat) wordt uitgebreid ingegaan op hoe je je riemmaat bepaald om ervoor te zorgen dat klanten de juiste riemmaat bestellen. In het geval een riem geruild wordt waarbij verzendkosten in rekening worden gebracht doordat de orderwaarde minder is dan € 40, nemen wij de verzendkosten van de retourzending voor onze rekening. Dat is ons beleid. Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webshop en ik wens je nog een hele fijne dag, Met hartelijke groet, Team Riemen & Co
Top product!
Immer noch kein Rücksendeschein erhalten
Guten Morgen Frank, vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir haben in unserer letzten E-Mail an Sie klargestellt, dass Sie den richtigen Gürtel erhalten haben und dass Sie Ihre eigene Rückgabe auf unserer Website registrieren können. Haben Sie diese E-Mail ordnungsgemäß erhalten? Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören. Mit freundlichen Grüßen, Gürtel & Co
Der Bestellungs- und Bezahlungs-Prozess sind einfach. Die Auswahl ist vielfältig, aber leider konnte ich keinen Gürtel mit einer Länge von 90 cm auf der Webseite finden. Die Gürtellängen beginnen, mit 75 cm und springen in 10 cm Schritten bis auf 115 cm. Zum Glück konnte meine Änderungsschneiderei d den Gürtel professionell um 5 cm kürzen. Obwohl die Preise sehr attraktiv sind, verteuert sichder Gürtel um 10-15 € wenn er auf die richtige Länge gekürzt werden muss. Ich finde es schade, und gegebenenfalls könnte diese konstruktive Kritik die Eigentümer dazu veranlassen, die Gürtel in den handelsüblichem Größen anzubieten.
Hallo, vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung. Es stimmt, dass unsere Gürtelgrößen in 10-cm-Schritten variieren. Alle unsere Gürtel haben standardmäßig 7 statt 5 Löcher, wodurch ein Großteil des Problems, dass der Gürtel nicht passt, behoben wird. Darüber hinaus bieten wir auch eine Reihe von kürzbaren Gürteln an. Es ist schade, dass Ihnen die 2 zusätzlichen Löcher nicht weitergeholfen haben. Nochmals vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir werden dieses Feedback in unserer Akte speichern. Mit freundlichen Grüßen Gürtelmeister
Vom Bestellen über die Lieferung bis zur Nutzung des Produkts vollkommen zufrieden. Jederzeit wieder.
Keurig verzorgd
Hallo Peter, Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt en nog vervelender dat je vervolgens geen reactie van ons ontvangt. Ik neem even contact met je op via de mail om dit probleem op te lossen want ik zie dat je pakket inderdaad nog niet geleverd is volgens DHL en we kunnen ook geen mail vinden in onze mailbox. Met hartelijke groet, Team Riemen & Co
Originele beoordeling
Heb de bestelling betaald en nooit ontvangen. Gemaild niets meer gehoord
Burgemeester Stroinkstraat 400
7547 RJ Enschede
Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique