Groot assortiment, goed betaalbaar, uitstekende service! Een verkeerde bestelling werd gemakkelijk en snel gecorrigeerd. Een aanrader dus!

Perfecte service

Perfecte service

Prima ervaring. Dit was de tweede keer dat ik een bestelling via dit bedrijf had gedaan

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Mooie riemen, snelle service

Mooie riemen, snelle service

Prima, de verzending is erg vlot en de prijs/kwaliteitverhouding is erg goed!

Prima, de verzending is erg vlot en de prijs/kwaliteitverhouding is erg goed!

Top ? Snelle en goede levering.

Top ? Snelle en goede levering.

mooie riem , grote keuze !

mooie riem , grote keuze !

Perfect!!!

Perfect!!!

Goede ervaring, snelle levering en goede kwaliteit.

Goede ervaring, snelle levering en goede kwaliteit.

Mooi gerief snelle service

Mooi gerief snelle service

Goed.

Goed.

heeft snel en correct de bestelling afgehandeld

heeft snel en correct de bestelling afgehandeld

Niets op aan te merken!

Niets op aan te merken!

Breed assortiment riemen , up to date fashion, tegen fatsoenlijke prijzen, Heel fijn ook snelle levering. Mooi platform !

Perfecte en snelle levering!

Perfecte en snelle levering!

Zeer tevreden over het bedrijf en de producten

Zeer tevreden over het bedrijf en de producten

Goed, duidelijke site, goede bestelprocedure, redelijk snelle levering. ( Vrijdagavond besteld, Dinsdag in huis )

Duidelijke site. Snelle levering.

Duidelijke site. Snelle levering.

wat is dit een super bedrijf echt top

wat is dit een super bedrijf echt top

Super tevreden,snelle levering in 1 woord toppie gr marielle

Super tevreden,snelle levering in 1 woord toppie gr marielle

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique