Goed bedrijf en maakt waar wat het belooft

Snelle levering, goede en snelle service per mail

Snelle levering, goede en snelle service per mail

Snel besteld, snelle levering

Snel besteld, snelle levering

riem besteld maar nooit meer troep !! een elastiekje is nog sterker !!

riem besteld maar nooit meer troep !! een elastiekje is nog sterker !!

soepel, met goede producten

soepel, met goede producten

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Eerste ervaring: uitstekende en snelle service.

Eerste ervaring: uitstekende en snelle service.

Prima ervaring, mooie producten, snelle bezorging en goede service

Prima ervaring, mooie producten, snelle bezorging en goede service

Uistekend

Uistekend

Erg snelle service! Zaterdagavond een bestellig geplaatst, dinsdag ontvangen. Wegens verkeerde maat retour gestuurd voor omruiling, en vrijdag had ik de juiste maat al binnen. Echt supersnel dus.

Diensten en producten volgens verwachting

Diensten en producten volgens verwachting

zeer tevreden gauw ik de riem ontving had ik niet op gerekend voor op een eiland texel duurt het altijd iets langer

Eerste indruk is goex

Eerste indruk is goex

Mooie producten met een snelle levering

Mooie producten met een snelle levering

Begin vaste klant te worden. Uitbreiding met bretels is zeer welkom

Begin vaste klant te worden. Uitbreiding met bretels is zeer welkom

Wat een verwennerij. Tante zoekt riem voor petekind. Tante betaald en riem gaat linea recta naar Groningen. Beiden gelukkig. Dank jullie wel? ?

Alles snel geleverd kwaliteit van de riem iets minder dan gedacht maar wel de goede kleuren

Top webshop. Super geholpen door Wendy.

Top webshop. Super geholpen door Wendy.

Veel keuze, goede producten.

Veel keuze, goede producten.

Snelle levering, zeer goede service

Snelle levering, zeer goede service

mooie website , duidelijk , zeer vlotte levering en retour service

mooie website , duidelijk , zeer vlotte levering en retour service

Snelle levering, prachtige riem!

Snelle levering, prachtige riem!

Burgemeester Stroinkstraat 400

7547 RJ Enschede

Over Riemen & Co

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze riemen en iedere dag bij ieder outfit positief verrast blijven van de kwaliteit en hoe een riem bijdrage kan leveren aan je outfit. Dit doen wij door middel van mooie materialen, best-in-class advies over de juiste riemmaat en door enkel gebruik te maken van LWG gecertificeerde producenten. Onze collectie riemen bestaat uit betaalbare riemen met een klassieke, stoere en een tijdloze uitstraling voor de man die past bij zowel formele en zakelijke outfits als bij casual en eigentijdse outfits. Als echte tukkers zijn wij nuchter en houden wij van ergens voor gaan en positieve energie. Quality & size does matter! 10 years from now, I’ll still be in your pants. 100% Real Leather. Groet Han & Angelique