Alles perfect geregeld

Makkelijk te boeken! Alles super snel geregeld. Perfect hotel.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fc koln - union Berlin

Geweldige ervaring

Ik ben samen met mijn zoontje naar de wedstrijd van Manchester City tegen Sunderland geweest. we hadden geweldige plaatsen en het was een super leuke ervaring!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Sunderland

Fantastisch weekend Milaan!

Wat een geweldige ervaring en wat een ongekende sfeer gedurende de wedstijd van AC Milan. Je komt woorden te kort om te omschrijven hoe wij deze wedstijd hebben beleefd!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Ac Milan - Lazio Rome

Kaarten geblokkeerd bij toegang. Zeer slechte afhandeling

Met mijn zoon naar de wedstrijd Newcastle- Tottenham Hotspur. Wij zijn ruim op tijd bij het stadion en gaan na wat in de fanshop te zijn geweest richting de plaatsen. Ongeveer 30 minuten voor aanvang. Er staat een lange rij. Bij het naar binnen gaan zijn beide kaarten geblokkeerd en krijgen te horen dat we naar de ticket office moeten. Hier staat ook een rij (zeer lang). Wij besluiten contact op te nemen met het nood nummer, het is ondertussen 10 minuten voor tijd. Vanwege de vele mensen slecht bereik tot geen. Wanneer wij iemand van VoetbalreizenXL aan de lijn krijgen geeft hij aan dit nog NOOIT mee te hebben gemaakt...wij pech. Hij geeft aan om in de rij te blijven staan. Lang verhaal kort; ik krijg van newcastle te horen dat we gescamd zijn.. ik kan de kaarten wel terug kopen. Aan voetbalreizen heb ik 2x 185 euro betaald, daar komt nu nog nog 140 euro boven op. Prima, we kunnen wel naar binnen. (Zelf geregeld) Er wordt mij verteld dat er een passende oplossing zal worden genomen. Ik heb mij zelden zo verbaast over de aangeboden oplossing.. VoetbalreizenXL beroept zich op zijn voorwaarden en geeft mij de schuld dat ik te laat naar het stadion zou gegaan, gebeld zou hebben of iets dergelijks. Dit staat in de voorwaarden? Er staat wees op tijd bij het stadion, niet dat ik mijn kaarten moet controleren... sterker nog wanneer ik eerder had gebeld hadden zij nieuwe kaarten voor mij geregeld. Wie zegt dat deze het dan toevallig wel hadden gedaan? En waar staan de maximum en minimum tijden, waarom geeft newcastle aan dat het geen betrouwbaar bedrijf is? Hier wordt niet op gereageerd. Telkens legt dit bedrijf het bij mij als boeker neer.. als ik dit dan hadden zij dat. Mijn visie: Nog nooit gebeurd? Waarom staat het dan wel op internet? Waarom weten jullie dan zo goed hoe ik wel had moeten handelen? Eind van het liedje mag ik volgens VoetbalreizenXL zeer dankbaar zijn dat ik de extra gemaakte kosten van 140 euro terug krijg. De 370 euro wordt hierbij ongemoeid gelaten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Newcastle- Tottenham Hotspur

Prima plaatsen, toegang goed geregeld. Gelukkig geen regen, we zaten zo ver vooraan dat we het wel goed konden zien maar net niet meer overdekt.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AA Gent

Top wedstrijd

Toen wij binnenkwamen rook het naar Bier, worst, urine en vers gemaaid gras… Het zonnetje scheen en we zaten lekker dicht op het veld…

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal tegen man utd

Prima geregeld!

Last minute geboekt maar toch alle benodigde info en tickets mooi op tijd ontvangen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund-Leverkusen

Alles top geregeld

Wij hebben een waanzinnig weekend in Londen gehad. Twee mooie wedstrijden gezien, allebei de dagen mooie plekken en vanuit de organisatie was er steeds goed contact als we een vraag hadden. Dank jullie wel voor alles, we gaan de volgende keer graag weer via jullie naar een mooie wedstrijd in het buitenland.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham-Fulham en Chelsea-Arsenal

Altijd goed!

De mensen van Voetbalreizen XL stellen mij nooit teleur. De kaart was wederom op tijd en de plek in het stadion was prima. Echt weer genoten van een Premier League voetbalwedstrijd. Dank!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Sunderland

¡increíble!

Champions League wedstrijd Atletico Madrid versus Internazionale Milaan bezocht via VoetbalreizenXL. Prima geregeld. Hotel was zeer centraal gelegen in Madrid. Wel jammer dat de eerste nacht sprake was van een gedeeld bed waar bij de boeking besproken was aparte bedden. Opgelost in hotel dus klein detail. Verder top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Internazionale Milaan

Topdag

Topdag

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke 04

Fantastisch weekend

Via voetbalreizenxl.nl in een weekend drie Premier League wedstrijden bezocht. Het waren drie unieke belevenissen binnen 24 uur. Bij alle drie de wedstrijden mooie plaatsen gekregen en genoten van de unieke beleving en sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? West Ham United - Burnley Chelsea ' Wolverhampton Wanderers Brentford - Newcastle United

Geweldige ervaring!

Alles was top top in orde en goed georganiseerd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AS Roma - Udinese

Top ervaring.

We hebben een match in Leverkusen bijgewoond. De organisatie van de tickets was vlekkeloos.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen

Top amusement

Heerlijk sportief weekend

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletic Bilbao - Oviedo

Echt een top weekend, een super ervaring.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester united-brighton

Je krijgt wat toegezegd wordt, erg fijn

Ik had 3 kaarten, er konden maar 2 plaatsen naast elkaar gegarandeerd worden, maar de 3e plek zat 1 rij verder en er direct naast, dus heel dicht bij elkaar en dat was heel fijn met kinderen erbij! Heb nu al meerder keren met veel plezier en tevredenheid kaarten bij jullie gekocht. Complimenten!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke Darmstadt

Hele prettige ervaring......

Boeking snel geregeld en bevestigd gekregen. Zoals beloofd op tijd de e tickets ontvangen en uiteraard een leuke pot in Gelsenkirchen kunnen bekijken met mijn zoon en kleinzoon.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke 04 - Darmstadt 98

Top ervaring maar met prijskaartje

Bestelproces, informatie rond de wedstrijd en levering van de tickets verloopt zeer vlot. Plaatsen in het stadion waren ook zeer goed. Minpuntje is wel dat de markup op de ticketprijs redelijk stevig is.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? 1. FC Köln - Bayern Munich

Goede service en prima informatie voorziening!

Top geregeld! Kaarten kwamen ruim op tijd en de servicelijn Was goed berijdbaar voor vragen!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham-Aston villa

Enorm tevreden van deze organisatie.

Goede opvolging via mail en makkelijk contacteerbaar. Alle 5 de tickets netjes op tijd ontvangen en zonder enige problemen. Geweldige plekken op te wedstrijd te volgen. Ik weet waar wij vanaf nu onze tickets voor onze jaarlijkse trip zullen bestellen!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea - Sunderland

Betrouwbaar en prima service

Een heerlijk weekend in Londen werd helemaal compleet met bezoek aan Selhurst Park voor Crystal Palace vs Bournemouth. De kaarten geregeld via VoetbalreizenXL, zo gepiept en op tijd de e-tickets ontvangen. Uitstekende plaatsen in het stadion, dichtbij de harde kern. Genoten!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - Bournemouth

Genieten

Geweldige plekken aan lange zijde bij Crystal Palace - Bournemouth. Heerlijke Engelse voetbalsfeer tussen de lokale supporters.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - Bournemouth

Goed geregeld

Het is allemaal goed geregeld. Plekken naast elkaar en daar ging het ons vooral om.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Aston Villa

Vertrouwd, beloofd wat ze zeggen

Kaartjes voor Crystal Palace besteld, het blijft altijd spannend als je de kaarten pas een dag voor de wedstrijd gaat ontvangen, terwijl je dan al in Londen bent. Je wordt de hele tijd geupdate door voetbalreizen en je ontvangt de kaarten uiteindelijk op de afgesproken momenten, vertrouwd. Volgende keer zou ik het weer zo doen!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.