Kaarten veel te duur( 250 euro voor Dortmund)

Veel te dure voetbalkaarten

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund-Stuttgart

Zinderende laatste Merseyside derby op Goodison Park

Het was geweldig om tussen de fanatieke Everton supporters deze wedstrijd te beleven. Wat een sfeer en wat een blauw geluk na de gelijkmaker ver in blessuretijd. We hebben sympathie gekregen voor de Toffees!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Everton-Liverpool

Prima plaatsen, vrij duur

Vrij dure plaatsen voor een wedstrijd in de 2de Bundesliga. Plaatsen waren, prima sheer, genoten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Koln - chalked 04

Zeer goeie ervaring

Ja gewoon goed duidelijke en simpel;)

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayren München- Bremen

Fantastisch!

Mijn ervaring met Voetbalreizen XL is zeer goed! Ik had nog nooit op deze manier kaartjes voor een voetbalwedstrijd gekocht, maar alle vragen die ik hierover had werden perfect beantwoord. Kaartjes waren op tijd binnen en we hebben een geweldige laatste Merseyside derby op Goodison Park gezien!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Everton - Liverpool

Geweldig genoten met mijn zoon bij man Utd!

Alles top geregeld: goed hotel wat centraal gelegen was, gratis upgrade van de tickets en goede snelle communicatie bij vragen vooraf. Echt super geregeld en ik voelde me volledig ontzorgt. Super weekend gehad!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man Utd Leicester City

Mooie plaatsen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Gladbach - Frankfurt

Altijd alles goed geregeld bij voetbalrezien XL

Al vaker voetbalreizen geboekt bij voetbalreizen XL. Altijd uitstekende plaatsen en goede hotels geselecteerd. Je ontvangt een brochure met alle mogelijke transfers vliegveld/hotel/stadion/bezienswaardigheden. Voorheen al naar Manchester gereisd, nu weekend Barcelona was ook top geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona - Alaves

Prima geregeld

We hadden hele mooie plekken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester united

Fantastisch geregeld en mooie ervaring

Enkel de prijs is fors overdreven Prijs *3 is veel 147€ betaald Ter plaatse 50€

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern München

Goed geregeld en alles klopte

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen tegen hoffenheim

Prime service in mailcontact. Kaarten per e ticket mooi op tijd

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Mallorca

Goed geregeld

Duidelijke communicatie, kaarten ruim op tijd in je mailbox en een mooie wedstrijd gezien!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Dortmund - Shaktar

Niks op aan te merken

Cat4 tickets gekocht, gratis upgrades naar cat3 en ruim voor de wedstrijd ontvangen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Dortmund - Shaktar Donetsk

Heel goede service

Zoals vermeld bij de bestelling kregen wij de tickets 24 uur op voorhand. Omdat mijn internetconnectie in het buitenland niet top was, had ik al eerder contact opgenomen, waarbij dat VoetbalreizenXL me heeft uitgelegd hoe ze te werk gaan, wanneer zij de tickets ontvangen en wanneer ik deze zou ontvangen, dit stelde me gerust. Als extra geste hebben ze ons toen ook geüpgraded van categorie 4 naar categorie 3. Zoals ik ook al zij ontving ik de tickets op tijd. Er was jammer genoeg wel iets mis met de tickets waardoor ik deze op mijn gsm niet kon openen, dit zorgde wel voor wat stress, maar al snel kreeg ik hulp aangeboden via mail. In hoge nood is er ook een noodnummer, waarop ze steeds beschikbaar zijn. Uiteindelijk kreeg ik andere tickets toegestuurd, die zonder probleem werkte. Hierbij hadden ze ons ook geüpgraded naar categorie 1 voor het ongemak. Een absolute top service!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - West Ham

prachtige ervaring

volgende keer wel zit plaatsen, maar mooi sfeertje in Dortmund

• Welke wedstrijd heb je bezocht? borusia Dortmund-shaktar

Super geregeld allemaal

Het ging even mis met de tickets, kreeg ze niet op mn scherm toen we naar binnen wilden. Maar 1 telefoontje naar het noodnummer en we kregen de tickets binnen 5 minuten via Whatsapp en konden alsnog naar binnen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Ipswich Town

top

erg mooie ervaring

• Welke wedstrijd heb je bezocht? dortmund- Shakhtar

Goed geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de boeking.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milan - Parma

Goed geregeld allemaal

Alles was goed geregeld en duidelijk. We hebben mooie ervaring gehad!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern leverkusen vs sparta praag

Onze voetbalreis is prima geregeld

We hadden een topweekend in Liverpool.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool-Ipswich

Een heel toffe ervaring

We hadden dichte plaatsen gekregen op het veld wat heel nice was. We konden alles perfect meevolgen, alles was goed georganiseerd en in het stadium was er een goede sfeer ik zou iedereen aanraden om dit eens te mogen doen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City- Club Brugge

Topbeleving

Eerste keer tickets besteld voor Bayer Leverkusen en alles was in orde, zowel de tickets als de duidelijke communicatie! Ik bestel zeker nog tickets! Enig minpunt is de duurdere prijs per ticket maar dat is het enige.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen - Mönchengladbach

Dit is een ongelofelijke ervaring !

Wij hebben van in begin een heel goed gevoel gehad omdat de mensen hun Best doen om mee te denken om de juiste keuzes te maken ! Ook de nazorg is professioneel!!! Bedankt voor de goede zorgen !!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man city - club Brugge

Ik heb een resentie gescheven kan nie beter !

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manschester city vs chelsea

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.