Super organisatie

Twee keer tickets in 4 maanden, 1 keer Liverpool en 1 keer AC Milan. Top organisatie, alles goed geregeld. Heb je een vraag dan krijg je antwoord binnen het uur. Zeker 5 sterren!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool en Milan

3 tickets naast elkaar voor Man City: Voetbalreizen XL regelt het

Zoals velen die voor het eerst een wedstrijd naar het buitenland willen bezoeken, start je op Google met je zoektocht. Er zijn genoeg aanbieders maar sommige lijken toch wat schimmig, en anderen schermen met lage prijzen waarna ze bij het afrekenen enorme toeslagen rekenen. VoetbalreizenXL is transparant, geen verborgen kosten. Daarnaast zijn ze erg goed bereikbaar als je vragen hebt, en duidelijk wat je kan verwachten. Wij kregen onze tickets 24u van tevoren, en dat was prima, want dit was duidelijk gecommuniceerd. Daarnaast heb ik 2 boekingen gedaan voor in totaal 3 tickets, en lukte het om alle 3 naast elkaar te zitten in het Etihad. Voor voetballiefhebbers die geen ervaring hebben met het kopen van tickets voor buitenlandse wedstrijden, is VoetbalreizenXL het beste antwoord op de vraag waar je je tickets moet boeken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Brighton Hove Albion

Alles strak en goed geregeld. Kaarten zijn best prijzig maar ik heb geen zin in een teleurstelling die ene keer dat ik samen met m’n zoon op pad ben. Communicatie prima, kaarten netjes in mijn mailbox dus genieten maar!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern Munchen

alles was zeer goed geregeld

Een zeer soepel en fijn geregeld reis

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Brendfort - Aston Villa

Geweldig!

Super makkelijk allemaal. Enige wat je moet doen is een leuke wedstrijd uitkiezen en de rest wordt voor je geregeld. Top.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer Leverkusen - Werder antenne

Perfecte zitplaatsen met unieke ervaring

Mooie ervaring gehad met unieke plaatsen net achter de bank van de reserve spelers

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Spurs - AZ

Geweldige ervaring!

Ik had in eerste instantie kaarten voor Tottenham - Bournemouth... Maar heb deze om kunnen ruilen naar kaarten voor de wedstrijd Crystal Palace - Ipswich Town. De wedstrijd van Tottenham - Bournemouth was ivm Europees voetbal verzet. VoetbalreizenXL heeft een uitstekende service. Ze reageren snel wanneer je een vraag hebt en hebben mij uitstekend geholpen bij het omruilen van de kaarten. Mijn dochter en ik hebben een super leuke dag gehad! Echt een heerlijk potje Engels voetbal gezien.. Deze beleving is voor herhaling vatbaar!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - Ipswich Town

Doen wat ze beloven

Wedstrijd en hotel Wolfsburg -St.Pauli geboekt. Perfecte plaatsen gekregen en een zeer goed hotel op loopafstand van het stadion. Communicatie was helder en duidelijk. Om kort te zijn, kon niet beter

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Wolfsburg - St.Pauli

De reis verliep uitstekend

De reis verliep uitstekend

• Welke wedstrijd heb je bezocht? tottenham -bournemouth

Super weekend

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester united - Arsenal

Goed geregeld!

Alles volgens afspraak verlopen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Bournemouth

Prima geregeld allemaal.

Kaarten gaan wel bijna 4x over de kop. Voor een ticket van 80 euro betaalde ik 299 euro. Daarbij is het wel goed geregeld.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern tegen bochum

Echt een super voetbal weekend!

Samen met mijn zoon naar de wedstrijd Crystal Palace - Ipswich Town geweest. Fantastische voetbal sfeer zowel in- als buiten (fanzone) het stadion dat echt midden in een woonwijk ligt. De kaartjes ontvingen we keurig op tijd en de communicatie met VoetbalreizenXL verliep zeer soepel en netjes! Ik kan het iedereen aanraden!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - Ipswich Town

Top geregeld, goede plekken in het stadiom

Was prima geregeld, kaarten ruim op tijd aanwezig. We hadden specifiek gevraagd om kaarten naast het Union Berlin vak en dit was geen probleem. Prijs was ook niks mis mee

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Eintracht Frankfurt-Union Berlin

was top geregeld

Mannen van voetbalreizen XL reageren super snel op je vragen. Zitplaatsen waren ook top.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea- Leister

Goed hotel en prima kaarten bij AC Milan. Mijn dochter en ik hebben genoten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Milan-Lazio

Super geregeld! Hele fijne plekken en snelle communicatie! Geen problemen met tickets of iets dergelijks, alles was duidelijk en compleet.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? BVB-Lille

Psg Parijs tegen lille

Was super mooie wedstrijd 4-1 voor psg Parijs

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Psg Parijs tegen lille

Perfecte zitplaatsen in het stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid

Fijne communicatie en betrouwbaar

2e keer hier een boeking gedaan. Nu voor wedstrijd tickets Newcastle - Nottingham. Geweldige wedstrijd. Over voetbalreizenxl daarin te zeggen dat communicatie goed is en gewoon betrouwbaar. Het enige is dat ik zou willen dat wedstrijdtickets minder duur zouden zijn.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Newcastle United - Nottingham Forest

Voor herhaling vatbaar!

Helemaal leuk en bedankt.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Sevilla-majorca

Prima ervaring en prima plaatsen in stadion

Eerste keer kaarten besteld voor een voetbalwedstrijd in het buitenland (Valencia). Afwachten of dat goed gaat, maar het ging goed. Netjes twee dagen van te voren de kaarten in de mail. Super leuke ervaring met mijn zoon gehad. Zou het een volgende keer weer zo doen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia - Athletico Madrid

Hele mooie ervaring, voor herhaling vatbaar

Alles was goed geregeld, hotel was goed, was een half uurtje openen de wedstrijd was geweldig mede door de 6-0 winst

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund

Het was fantastisch.

Mooie herinneringen gemaakt met mijn vader. Een fantastische wedstrijd in een magisch stadion.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Newcastle United

Top geregeld en fijne communicatie

Naar Manchester City - Newcastle United geweest. Voetbalreizen XL heeft het keurig geregeld en helder en snel gecommuniceerd. Zorgeloos. Top ervaring. Betrouwbare partij in een zeer onbetrouwbare branche.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Newcastle

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.