Prima geregeld kaartjes netjes op tijd

Na bestelling prima berichtje ik had de kaartjes ruim op tijd

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Hertha bsc

Uitstekende service

Nadat onze tickets niet werkte, kwam Voetbalreizen XL met een snelle oplossing. Daarbij werd een gratis upgrade aangeboden naar fantastische plaatsen in het stadion. Uitstekende service!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Wolverhampton Wonderers

We hebben geweldig genoten, het was top!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Wolferhampton Wanderers

Mooi stadion, goed te bereiken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Westham tegen Tottenham

Alles goed geregeld zoals we gewend zijn

We maken al enkele jaren gebruik van de diensten van VoetbalreizenXL en ervaren de dienstverlening als betrouwbaar en goed.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Mönchengladbach - Hoffenheim

VoetbalreizenXL heeft mijn verwachtingen overtroffen – ik ben echt tevreden over de service en organisatie.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Napoli-Torino

Goed geregeld!

Naar west-ham-united-southampton geweest. Super goed geregeld vanuit voetbalreizen xl. Zeker een aanrader wij gaan zeker vaker via hun boeken !!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? West ham united-southampton

Gewoon goed geregeld!

Tijdig de online tickets ontvangen. Galles prima gegaan in het stadion en super plaatsen op lange zijde tegen de fanatieke aanhang op curva nord. Alles naar wens gegaan, behalve dan de uitslag 0-1.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Inter-ASRoma

Fantastisch!

We hadden als 2 gezinnen (apart) de halve finale CL wedstrijd Barcelona - Internationale geboekt. Zaten met 8 personen naast elkaar en hebben de wedstrijd van het seizoen gezien. Alles perfect geregeld door VoetbalreizenXL. Top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona - Internationale

Prima geregeld, uitstekende communicatie

Halve finale Barcelona tegen Inter geweest. Super plaatsen, correct geregeld en goed op de hoogte gehouden tijdens het kopen en de levering van de kaarten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona - Inter Milan

Ales was prima geregeld.

Alles was conform informatie geregeld. Ik heb dus ook geen adviezen om iets te verbeteren.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fortuna Düsseldorf - Nürnberg

Goed geregeld

Na het eerste contact werd alles vlot geregeld middels offerte en na akkoord kreeg ik snel het hotel door en met een gratis upgrade naar 4 sterren. Uiteindelijk was ik niet zo blij met de ligging vh hotel maar dit werd snel opgelost met een 4 sterren hotel wat meer op loopafstand vh oude centrum van Dusseldorf.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dusseldorf tegen nurnberg

Helemaal top!

Service goed en de communicatie super. We hadden goede plekken en zaten met z’n achten naast elkaar. En we hadden het geluk dat we ook nog een wereld wedstrijd hebben meegemaakt .

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona Inter Milaan

Mijn 1e ervaring goed verlopen!

Enkel de zitplaats viel wat tegen ondanks de prijs: €99 voor een zitplaats in de hoek is toch wat teveel...

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Brugge - Union

Geweldige Engelse voetbalsfeer!

Met mijn zoon naar Crystal Palace - Bournemouth geweest. Eigenlijk zouden we naar Fulham - Chelsea gaan, maar die wedstrijd werd op het laatste moment verplaatst naar zondag (de dag van onze terugreis naar Nederland). Fantastische service van VoetbalreizenXL dat we de kaartjes konden ruilen voor Crystal Palace - Bournemouth, een wedstrijd die wél op zaterdag gespeeld werd! Ondanks de 0-0 een geweldige ervaring. Heerlijke Engelse voetbalsfeer in het leuke, kleine stadion van Crystal Palace!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - Bournemouth

Alles op tijd geregeld

Kaarten voor een wedstrijd Crystal Palace besteld en alles goed en op tijd geregeld.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal Palace - Bournemouth

Goed geregeld

Zeker de plaatsen zo dicht bij veld , top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham -Chelsea

Tweede jaar dat we met voetbalreizenXL naar de voetbal in Manchester gaan. Kaartjes netjes op tijd binnen en we werden snel op de hoogte gebracht dat de wedstrijd een dag verplaatst was. Ze dachten gelijk mee en brachten verschillende opties aan. Thx voetbalreizenXL.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Wolverhampton

Alles perfect geregeld!!

Alles was goed geregeld. Ook nog eens een upgrade naar een mooier hotel en nog eens betere kaartjes! Het weekend samen met mijn dochter kon daardoor niet beter!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milan- Atalanta Bergamo

Dik voor elkaar!

Mooie zitplaatsen en heerlijk hotel, aanrader.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Wolverhampton Wanderes

Magnifieke sfeer in Bilbao

prachtig stadion San Mames en mooie fanatieke supporters. Ik had een prachtige plek gekregen vlak bij de middellijn. Geweldige avond gehad,

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Athletic Club - Las Palmas

Geweldig!

Top wedstrijd, top sfeer. Weer was goed, lekker bier en heerlijk eten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? 1. FC Köln- Preussen Münster

Barcelona - Celta de Vigo

Wat een wedstrijd! Prima plekken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? FC Barcelona - Celta de Vigo

Fantastich

Op de gelbewand bij Dortmund-gladbach..

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Dortmund-gladbach

Een schot in de kruising!

Goede service. Prima hotel in centrum van Milaan, dichtbij metro richting San Siro. Prachtige zitplaatsen en genoten van een leuke Italiaanse wedstrijd met gelukkig een aantal mooie goals. Al met al een onvergetelijke ervaring samen met mijn zoon naar Internationale!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Inter Milaan vs Calgliari

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.