Heel goed geregeld, fantastisch weekend gehad

Ondanks dat de wedstrijd van onze keuze niet voor ons was weggelegd (geen kaartjes op laatste moment) heeft VoetbalreizenXL snel gezorgd voor een goede vervanging met tegemoetkoming van extra reis- en hotelkosten. Prima geregeld en we hadden een heel goed weekend!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Aston Villa v Fulham FC

Kaarten te duur voor de plekken die we kregen.

We hebben een wedstrijd bezocht van Inter Milan. We hebben van het stadion en sfeer erg genoten. We hadden categorie 1 plekken gekocht voor €300 ps. De plekken die we kregen toegewezen waren redelijk, maar ook niet meer dan dat. We zaten iets uit de hoek. De communicatie verliep verder prima.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Inter Milan - Lazio

Het was geweldig.

Mooie plaatsen en goede service

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Real Betis

Super ervaring!

Samen met mijn zoon geweest bij Schalke04. Goed contact via de mail gehad en de mannen van Voetbal Reizen reageren snel en duidelijk. 2 weken voor de tijd krijg je de tickets en net voor de wedstrijd nog wat algemene info waar je op moet letten als je een Buitenlandse Voetbalreis maakt. De wedstrijd belevenis is intens en ondanks een 2e Bundesliga wedstrijd zit er nog 62.000 man en de fanatieke kern gaat 90 min los voor hun club. Ook de horeca was er voldoende (wel een beetje lang wachten maar ach ja ) en typisch rust en geduld en beleefdheid is er bij de Duitsers. Dortmund zijn we ook al een aantal x geweest maar Schalke is zeker niet minder.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke 04

Prima georganiseerd

Goed hotel en prima plek in stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Wolfburg

VoetbalreizenXL is een betrouwbare partner als je kaartjes wilt kopen.

We hebben nu meerdere keren kaartjes gekocht bij VoetbalreizenXL en telkens bewijzen ze dat ze 100% betrouwbaar zijn. Ze informeren je goed en tijdig met de juiste informatie over de kaartjes. Ik raad ze iedereen aan.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Sevilla-Las Palmas en Sevilla-Real Madrid

alles perfect geregeld, duidelijke communicatie

Via de mail was de communicatie vlot en goed. Ook de info over de te bezoeken stad was uitgebreid en goed. Het geboekte hotel en de plaatsen bij het voetbal waren dik in orde.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? manchester city

Super geregeld en mooie plek in het stadion

Samen met mijn zoon (20) de wedstrijd van Valencia tegen Getafe bijgewoond. Er werd gewonnen met 3-0 en onder een lekker zonnetje, was het genieten. Wij konden de wedstrijd goed volgen, op de mooie plek welke we toebedeeld hadden gekregen in het stadion. Wederom was alles goed en duidelijk geregeld, bedankt !

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia-Getafe

Helaas konden we niet op de onderste ring zitten wat we hadden aangevraagd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fortuna Düsseldorf

Geweldig genoten

Zeer leuke avond in een mooi stadion. Met fijne sfeer.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Real Sociedad

Een belevenis in een kolkend stadion

Een bijzondere ervaring, met 2 vrienden. Spannende en in hoog tempo voorbij trekkende wedstrijd. Mooie plekken op de middenlijn dicht op het veld in een kolkend stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? N.v.t.

Boeken ging snel ... 3 dagen vantevoren nog geen kaarten. Toch maar even gebeld voor de zekerheid. Vriendelijk en behulpzaam en bij de vraag of wij met zn vieren naast elkaar konden zitten kreeg ik te horen dat ze hun best gingen doen. Uiteindelijk gelukt. Vrijdag (2 dagen vantevoren) kreeg ik de kaartjes netjes in mijn mailbox.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Crystal Palace

Top geregeld

Fantastische ervaring samen met mijn neefie

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke04-paderborn

Geweldige ervaring dankzij de fantastische service

Alles prima geregeld, fijne communicatie. Top plaatsen in het stadion. Gaan we zeker nog een keer doen!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - West Ham United

Alleen voetbal tickets maar wat een plaatsten!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester city

Prima geregeld kaartjes netjes op tijd

Na bestelling prima berichtje ik had de kaartjes ruim op tijd

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Hertha bsc

Uitstekende service

Nadat onze tickets niet werkte, kwam Voetbalreizen XL met een snelle oplossing. Daarbij werd een gratis upgrade aangeboden naar fantastische plaatsen in het stadion. Uitstekende service!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Wolverhampton Wonderers

We hebben geweldig genoten, het was top!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Wolferhampton Wanderers

Mooi stadion, goed te bereiken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Westham tegen Tottenham

Alles goed geregeld zoals we gewend zijn

We maken al enkele jaren gebruik van de diensten van VoetbalreizenXL en ervaren de dienstverlening als betrouwbaar en goed.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Mönchengladbach - Hoffenheim

VoetbalreizenXL heeft mijn verwachtingen overtroffen – ik ben echt tevreden over de service en organisatie.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Napoli-Torino

Goed geregeld!

Naar west-ham-united-southampton geweest. Super goed geregeld vanuit voetbalreizen xl. Zeker een aanrader wij gaan zeker vaker via hun boeken !!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? West ham united-southampton

Gewoon goed geregeld!

Tijdig de online tickets ontvangen. Galles prima gegaan in het stadion en super plaatsen op lange zijde tegen de fanatieke aanhang op curva nord. Alles naar wens gegaan, behalve dan de uitslag 0-1.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Inter-ASRoma

Fantastisch!

We hadden als 2 gezinnen (apart) de halve finale CL wedstrijd Barcelona - Internationale geboekt. Zaten met 8 personen naast elkaar en hebben de wedstrijd van het seizoen gezien. Alles perfect geregeld door VoetbalreizenXL. Top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona - Internationale

Prima geregeld, uitstekende communicatie

Halve finale Barcelona tegen Inter geweest. Super plaatsen, correct geregeld en goed op de hoogte gehouden tijdens het kopen en de levering van de kaarten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona - Inter Milan

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.