Heeft een totaal van 2.977 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment93%
Klanten ervaren over het algemeen een vlekkeloze boeking en tijdige levering van tickets. De bediening en communicatie worden vaak als prettig en professioneel genoemd. De sfeer in de stadions is meestal positief, met sterke waardering voor de plaatsen en de organisatie. Soms wordt prijs-waarde genoemd als een aandachtspunt.
Sterke punten
Snelle ticketlevering
Duidelijke communicatie
Goede plaatsen en sfeer
Gebaseerd op 116 reviews
betrouwbare en klantgerichte leverancier van tickets
Alleen tickets geboekt. Goede en tijdige info vooraf en probleemloze digitale levering.
Newcastle - Bournemouth
16 September 2026
Gerardus Corino
Leiden
Geweldige wedstrijd gezien in Duitsland.
Prima reis plus wedstrijd. Borussia MG was verdedigend erg zwak maar de goals waren allemaal erg mooi. Spannende wedstrijd met erg enthousiast publiek.
12 September 2026
jan van belkom
oss
Super goed voor de 1ste keer
Alles was top. Goede communicatie. Alles was duidelijk, we hebben een top avond gehad in de gelbe wand !
Bvb dortmund - villareal
11 September 2026
Dawid
HASSELT
Prima wedstrijd en prima hotel. De afstand tussen beide was erg groot
Prima wedstrijd en prima hotel.
De afstand tussen beide was erg groot.
Graag beter opletten bij de hotel boeking
11 September 2026
Tjalling Bouma
Leeuwarden
Reactie van VoetbalreizenXL
Beste Tjalling,
Dank voor je beoordeling!
Allereerst vinden we het fijn om te lezen dat vrijwel alles naar wens is geweest. Alleen over de afstand tussen het hotel en het stadion was je minder tevreden. Dit lichten we uiteraard graag even toe.
Bij onze arrangementen voor Bayer Leverkusen kiezen wij er bewust voor om hotels in Keulen aan te bieden. Dit staat ook voorafgaand aan het boeken duidelijk vermeld op onze website. De reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat Keulen als stad aanzienlijk meer te bieden heeft dan Leverkusen. Daarnaast is het aanbod van hotels in Leverkusen dat aan onze kwaliteitseisen voldoet beperkt.
Het is daarom logisch dat het hotel op enige afstand van het stadion ligt. Dit is dus geen kwestie van onvoldoende opletten tijdens het boeken, maar een bewuste keuze in de samenstelling van het arrangement, waarbij vooraf duidelijk wordt aangegeven dat het hotel in Keulen ligt.
Had je de voorkeur gegeven aan een hotel in Leverkusen, dan had je dit uiteraard vooraf bij ons kunnen aangeven, zodat we konden bekijken wat hierin mogelijk was. Daarnaast bieden wij ook losse tickets aan, waarmee je er uiteraard voor kunt kiezen om zelf je accommodatie te regelen.
We hopen dat deze toelichting duidelijk maakt waarom er voor het betreffende hotel in Keulen is gekozen.
Met vriendelijke groet,
Team VoetbalreizenXL
Handig, vlot, duidelijk!
Handige site, vlotte verwerking, duidelijke informatie, mooie plaatsen in het stadion, goede service!
Geweldige ervaring!
MANCHESTER CITY-COVENTRY
9 September 2026
Katrin
Lint
Perfecte plekken!
Via voetbalreizenXL tickets gekocht voor Arsenal - Coventry. Super plekken strak naast het uitvak wat voor extra plezier zorgde!
Van te voren tickets ruim op tijd ontvangen en goed op de hoogte gehouden via Whatsapp.
Als ik nog een keer ga, is de kans groot dat ik gewoon weer hier mijn tickets bestel.
Arsenal - Coventry
9 September 2026
Thijs
Delft
Digitale kaarten keurig op tijd ontvangen en aan Wallet toegevoegd. Ging perfect
Kost wat, maar wel super gaaf om mee te maken. Bij Crystal Palace en bij Tottenham geweest.
Tottenham
8 September 2026
Christiaan Huijgen
Eemdijk
Gave ervaring
Hele leuke voetbalwedstrijd. Ambiance in het stadion op weinig plekken in Europa zo goed als bij Palace. Mooie plaatsen dicht bij het veld.
We kregen echter geen kaarten wat we hadden besteld, waardoor we de gehele wedstrijd moesten staan.
Crystal Palace - Manchester City
4 September 2026
L
Nederland
Amazing
Clear process, constant support and very service minded.
Arsenal - Coventry
29 August 2026
Tom
Rijswijk
Top geregeld allemaal. Prima hotel, tickets, zeker voor herhaling vatbaar!
Fijn, vlot en betrouwbaar
Newcastle
29 August 2026
Petra
Schiedam
Geen problemen!
We hadden tickets geboekt voor Inter Milan tegen Monza. De afspraken werden nagekomen en enkele dagen voor de wedstrijd kregen we netjes de tickets in de mail. Hiermee kwamen we zonder problemen binnen in het San Siro met mooie plekken boven de Curva Nord!
Inter Milan - AC Monza
28 August 2026
Hendrik Johannes Alexander van Essen
Spaarndam
Vlot
Simpele boeking waar alles van klopte. Thuis regelen. Goede communicatie en simpele toegang tot stadion . Was mogelijk zonder verplichting tot kopen van vervoer tickets
Liverpool-Como
23 August 2026
Wouter Renes
Leiden
Excellent moment !
Tout est facile... Atmosphère géniale, beau match.
On le refera !
Fortuna Düsseldorf / Eleversberg
27 May 2026
Olivier Clippe
Belgique
Mooie plekken en goed geregeld
Samen met mijn zoon naar een wedstrijd van Atletico Madrid geweest. Mooie plekken in het stadion.
Min puntje: gecommuniceerd dat de tickets in 12 tot 24 uur van te voren in je mailbox zouden komen, geen mail ontvangen maar stonden wel klaar in het klantenportaal.
Super tevreden en ga zeker nogmaals boeken.
Atletico Madrid - Celta de Vigo
19 May 2026
Ruud
Purmerend
Vlekkeloos
Het is van A tot Z perfect gegaan. Enige wat moeilijk te vinden was, was de juiste ingang van stadion, maar er waren toen ook meerdere events die niet meehielpen
Lazio-Inter
19 May 2026
Bram
Laarbeek
Waanzinnige ervaring
Wederom goede en duidelijke service!
Mooi plaatsen en een hele mooie ervaring
Valencia - Atletico Madrid
8 May 2026
Rene van Kester
Kwintsheul
Onvergetelijk
Samen met mijn zoon naar lyon tegen rennes geweest. Wat een ervaring was dit zeg. De sfeer, de wedstrijd.
Olympique Lyon tegen Stade Rennes
8 May 2026
Erik Bos
Dalfsen
Perfect geregeld
Eerste keer dat ik via Voetbalreizen tickets heb besteld! Alles dik in orde, mooie upgrade gekregen van de korte naar lange zijde. Leuke en nuttige informatie betreffende de stad waar de wedstrijd is. Kortom, van A tot Z alles goed geregeld.
Dusseldorf - Dynamo Drresden
Norbert
Leidschendam
Geweldige plekken in het stadion!
Weer een waanzinnige beleving gehad dankzij VoetbalreizenXL!
Napoli - Cremonese
Ronald Tol
Amsterdam
Hertha berlijn - kiel
Jules Dekker
Schubbelullerveen
Klantvriendelijk en actuele informatie
Duidelijke info. Vragen worden snel beantwoord. Goede plekken in het stadion
VfB Stuttgart - Weder Bremen
Düsseldorf - Dresden
Jos Wenders
Velp
Goed geregeld!
We zijn onlangs naar Inter Milan - Como geweest. Ondanks een uitverkocht stadion zaten we toch met z’n vieren naast elkaar! Super! De tickets hebben we keurig op tijd ontvangen. En ook nog eens een geweldige sfeer met winst in de laatste minuut, het kon niet beter!
Inter Milan - Como
Maaike
N
Goed geregeld, kaarten op tijd en mooie plekken
Makkelijk bestellen, mooie plekken met 5 naar elkaar
Review overzicht
Positief sentiment93%
Heeft een totaal van 2.977 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over VoetbalreizenXL
VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.