Laden reviews...
116 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren over het algemeen een vlekkeloze boeking en tijdige levering van tickets. De bediening en communicatie worden vaak als prettig en professioneel genoemd. De sfeer in de stadions is meestal positief, met sterke waardering voor de plaatsen en de organisatie. Soms wordt prijs-waarde genoemd als een aandachtspunt.
Tout est facile... Atmosphère géniale, beau match. On le refera !
Fortuna Düsseldorf / Eleversberg
27 May 2026
Olivier Clippe
Belgique
Samen met mijn zoon naar een wedstrijd van Atletico Madrid geweest. Mooie plekken in het stadion. Min puntje: gecommuniceerd dat de tickets in 12 tot 24 uur van te voren in je mailbox zouden komen, geen mail ontvangen maar stonden wel klaar in het klantenportaal. Super tevreden en ga zeker nogmaals boeken.
Atletico Madrid - Celta de Vigo
19 May 2026
Ruud
Purmerend
Het is van A tot Z perfect gegaan. Enige wat moeilijk te vinden was, was de juiste ingang van stadion, maar er waren toen ook meerdere events die niet meehielpen
Lazio-Inter
19 May 2026
Bram
Laarbeek
Wederom goede en duidelijke service! Mooi plaatsen en een hele mooie ervaring
Valencia - Atletico Madrid
Schalkeo4 <-> Fortuna Düsseldorf
8 May 2026
Rene van Kester
Kwintsheul
Eerste keer dat ik via Voetbalreizen tickets heb besteld! Alles dik in orde, mooie upgrade gekregen van de korte naar lange zijde. Leuke en nuttige informatie betreffende de stad waar de wedstrijd is. Kortom, van A tot Z alles goed geregeld.
Dusseldorf - Dynamo Drresden
Norbert
Leidschendam
Weer een waanzinnige beleving gehad dankzij VoetbalreizenXL!
Napoli - Cremonese
Ronald Tol
Amsterdam
Hertha berlijn - kiel
Jules Dekker
Schubbelullerveen
Duidelijke info. Vragen worden snel beantwoord. Goede plekken in het stadion
VfB Stuttgart - Weder Bremen
Gert
Olst
Mooie voetbalervaring
Düsseldorf - Dresden
Jos Wenders
Velp
We zijn onlangs naar Inter Milan - Como geweest. Ondanks een uitverkocht stadion zaten we toch met z’n vieren naast elkaar! Super! De tickets hebben we keurig op tijd ontvangen. En ook nog eens een geweldige sfeer met winst in de laatste minuut, het kon niet beter!
Inter Milan - Como
Maaike
N
Makkelijk bestellen, mooie plekken met 5 naar elkaar
Frankfurt - Leipzig en Mönchengladbach - mainz
29 April 2026
Job van der Gulik
Tuitjenhorn
Wat jullie beloven doen jullie goed
Tottenham Hotspur FC
leverkusen
28 April 2026
Piet Hospes
Rottum
Voor de wedstrijd al sfeer met een dj en veel supporters. Ook de fanatieke is voor de wedstrijd gewoon geopend. Hadden 3 plekken naast elkaar in de onderste ring, ter hoogte van de cornervlag. Leuke en gezellige sfeer in het stadion en een spannende wedstrijd gezien.
Mallorca v Valencia
27 April 2026
Patrick
Groenlo
In april trip naar AS Roma gedaan. Goed op de hoogte gehouden rond de ontwikkeling van de bestelde kaarten en week van te voren link ontvangen met de kaarten. Plaatsen waren zoals aangegeven. Geen 10 omdat ik de kosten erg hoog vind dus je mag voor dit geld wel deze service verwachten. Dit was onze 7e trip met deze organisatie en nooit problemen gehad dat dan weer wel. Dus ja ………………..
AS Rima
25 April 2026
Huibert den Ouden
Leerdam
Genoten van een mooie voetbalwedstrijd, de kaarten waren goed geregeld!
Tottenham Hotspur - Brighton H Albion
24 April 2026
Adriana Onderdijk
Goes
We hebben een geweldige ervaring achter de rug gehad. De kaartafhandeling met VoetbalreizenXL is soepel verlopen. Regelmatig werden wij op de hoogte gehouden met de laatste stand van zaken. Drie dagen voor de wedstrijd kregen we de toegangskaarten binnen door op een link te klikken die ervoor zorgde dat de kaarten aan de Apple Wallet konden worden toegevoegd. Het gaf weliswaar enige stress of deze "Apple Wallet" kaarten wel zouden werken, maar dit vormde achteraf geen enkel probleem.
Tottenham Hotspur -Brighton
24 April 2026
Jos
Breukelen
Was geweldig om mee te maken, de sfeer was fantastisch en de kaarten hadden we ruim van te voren al digitaal ontvangen. Super ervaring !
AC Milaan - Udinese
19 April 2026
Richard Gerritsen
Enschede
Met z’n 10 naar Borussia Dortmund- Bayer Leverkusen geweest. Goed hotel en mooie zitplaatsen Het contact was goed en alles was zeer goed geregeld .
Borussia Dortmund- Bayer Leverkusen
14 April 2026
Pieter Posthuma
Akkrum
Onze reis naar Anfield was goed geregeld en een onvergetelijke ervaring voor ons alle 4 met een een mooie herinnering. Als we hulp nodig hadden of vragen dan werden deze meteen beantwoord. Als bonus kregen we ook nog eens upgrade van de geboekte kaarten waardoor we een meer dan uitstekende plek in het stadion hadden. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor de verzorging van deze onvergetelijke voetbalreis. Echt een aanrader om bij jullie te boeken, wat we ook zeker een volgende reis zullen doen
Liverpool - Fulham
14 April 2026
Roy Baars
Goirle
Losse kaartjes besteld bij voetbalreizenXL,die werden ruim op tijd geleverd door hen. het waren mooie plaatsen in dit knappe stadion. de sfeer was geweldig !! deze organisatie is een aanrader voor een mooie voetbal belevenis.
Frankfurt-keulen
Borussia Mönchengladbach - Heidenheim
10 April 2026
Clement Schouten
Zwijndrecht
VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam