Laden reviews...
116 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren over het algemeen een vlekkeloze boeking en tijdige levering van tickets. De bediening en communicatie worden vaak als prettig en professioneel genoemd. De sfeer in de stadions is meestal positief, met sterke waardering voor de plaatsen en de organisatie. Soms wordt prijs-waarde genoemd als een aandachtspunt.
Een betrouwbare site met snelle reacties. Dat is fijn. De kaarten waren er ruim op tijd. Tevreden!
Bayer Leverkusen - Wolfsburg
10 April 2026
Jaco van Soest
SCHOONREWOERD
Prachtig weekend gehad en een prima wedstrijd gezien in een geweldige ambiance.
Leverkusen tegen wolfsburg
10 April 2026
Willie te Beest
Dinxperlo
Goede reis gehad heen en terug, leuke stad Milaan, mooie match gezien. Het enige nadeel aan Voetbal XL is dat er geen vlucht bij zit.
AC Milan-Torino
31 March 2026
Wilhelmus van der Velden
Waalwijk
Goed bereikbaar, duidelijke communicatie en strakke overzichtelijke planning. Hierdoor is het makkelijk en laagdrempelig om een voerbalwedstrijd in de Premier Leage te bezoeken. We hebben er een geweldig weekend van gemaakt!
Wet Ham U - Manchester City
25 March 2026
Patrick
Wageningen
Ik vind dat men van te voren wel had mogen mededelen, dat als je kaarten aan de korte zijde van het stadion (West Ham) hebt het geen zitplaatsen zijn. Het is namelijk gebruikelijk dat, ondanks de stoeltjes iedereen na het starten van wedstrijd gaat staan en blijft staan tot de wedstrijd is afgelopen. Dus je bent verplicht zelf ook te gaan staan anders zie je niets. Dit zou ik dit van te voren graag geweten hebben dan had ik zelf de keuze om een andere plek te kiezen.
West Ham United- Manchester City
20 March 2026
Robert
Den Haag
Beste Robert,
Laten we vooropstellen dat we het jammer vinden om te lezen dat jullie niet geheel tevreden waren over de toegewezen zitplaatsen. We kunnen ons inbeelden dat het niet ideaal is om een hele wedstrijd te moeten staan, terwijl hier vooraf niet op was gerekend. Echter, hadden we dit voorval niet kunnen voorkomen.
Bij Engelse clubs wordt erop voorhand altijd duidelijk aangegeven of het om zitplaatsen óf staanplaatsen gaat. De verkregen tickets in dit gedeelte van het stadion worden altijd als zitplaatsen verkocht. Hoogstwaarschijnlijk hebben een aantal supporters er bij deze wedstrijd voor gekozen om te gaan staan, wat kan leiden tot een domino-effect waardoor iedereen moet gaan staan om over de andere supporter(s) heen te kunnen kijken.
We hopen dat jullie begrijpen dat we dit soort situaties niet altijd in de hand hebben, aangezien dit per wedstrijd kan verschillen. Ondanks dat, hopen we dat jullie alsnog hebben genoten van de mooie wedstrijd!
Met vriendelijke groet,
Team VoetbalreizenXL
De mensen van voetbalreizenxl maken het telkens waar.
QPR - Sheffield United
Ronald
Amsterdam
We vonden het een hele leuke voetbalreis
Valencia- Deportivo alaves
Henderikus Johannes Jagt
Emmen
Keurig georganiseerd.
Welke wedstrijd heb je bezocht?
Schalke - Armenia bielefeld.
Cornelis
Harskamp
Voor Barcelona – Villarreal via Voetbalreizen.XL de duurste kaarten gekocht: Categorie 1 Premium (lange zijde). We zaten echter in vak 113 bij de cornervlag, wat naar onze mening niet past bij deze categorie. Op veel actuele stadionplattegronden (zoals die van Spotify Camp Nou) wordt dit vak namelijk als goedkopere Categorie 2 of zelfs 3 aangeduid. Voor de wedstrijd en na terugkomst contact gehad met Voetbalreizen.XL (Bjorn), maar er was weinig begrip voor onze klacht en er werd geen oplossing of tegemoetkoming geboden. In plaats van enig begrip voor onze ervaring, ontstond het beeld dat onze klacht zwaar onterecht was, terwijl Bjorn zijn eigen aannames als zeer vanzelfsprekend beschouwde. Al met al een teleurstellende ervaring gezien de hoge Premium prijs en de verwachtingen mbt zitplaatsen én service die daarbij horen
Barcelona - Villarreal
Beveelt niet aan
10 March 2026
Bart
Amstelveen
Beste Bart,
Bedankt voor je review.
We vinden het jammer om te lezen dat jullie dit zo hebben ervaren. Naar onze mening is dit echter niet terecht en lichten we graag nogmaals toe waarom wij dat zo zien.
Voor en na de wedstrijd hebben wij meermaals vriendelijk en uitgebreid uitgelegd hoe de ticketcategorieën werken en waarom de door jullie ontvangen plaatsen binnen de geboekte categorie vallen. De tickets die wij aanbieden zijn gebaseerd op de categorie-indeling zoals die door FC Barcelona zelf wordt gehanteerd. In dit geval ging het om tickets in Categorie 1 Premium: zitplaatsen op de eerste ring aan de lange zijde. Dit is exact de manier waarop FC Barcelona deze tickets zelf aanbiedt en waarop wij deze hebben aangeschaft.
Op onze website staat duidelijk aangegeven in welk gedeelte van het stadion je kunt komen te zitten. Ook de plaatsen waar jullie zaten vallen op onze plattegrond binnen dit gedeelte. De plattegrond op onze website is hierbij natuurlijk leidend. Van tevoren garanderen wij nooit een specifiek vak, omdat de uiteindelijke toewijzing van de exacte plaatsen altijd door de club zelf wordt gedaan. In jullie geval heeft FC Barcelona de tickets toegewezen in vak 113. Dit vak bevindt zich nog steeds op de eerste ring aan de lange zijde en valt daarmee binnen de geboekte categorie.
Tijdens het contact werd door jullie steeds een stadionplattegrond aangehaald van het oude Camp Nou (van vóór de verbouwing). Wij hebben geprobeerd uit te leggen dat deze plattegrond niet meer overeenkomt met de huidige situatie in het stadion. Desondanks werd er vastgehouden aan deze verouderde afbeelding als onderbouwing van de klacht.
Het is uiteraard ieders goed recht om teleurgesteld te zijn als de uiteindelijke zitplaats niet volledig aan de persoonlijke verwachting voldoet. Dat verandert echter niets aan het feit dat de plaatsen wel degelijk binnen de geboekte categorie vallen.
Om deze reden is er ook geen oplossing of tegemoetkoming aangeboden. Niet omdat we geen begrip hebben voor jullie gevoel, maar omdat er in dit geval geen sprake is van een fout vanuit onze kant of een afwijking van wat er geboekt en geleverd is.
Met vriendelijke groet,
Team VoetbalreizenXL
Afspraken werden goed nagekomen. Goede plekken. En kaarten digitaal op tijd.
Bochum-Nurnberg
4 March 2026
Arjan Geense
Berkel
Ik had alleen een los kaartje voor de voetbalwedstrijd gekocht. Het was een stevig prijsje maar ik had wel een hele mooie zitplaats. Echt de moeite waard om eens live mee te maken! De informatie van voetbalreizen XL was duidelijk en ook op tijd zodat je wist dat het allemaal goed geregeld was.
Manchester city tegen Newcastle
27 February 2026
Johannes Spronck
Landgraaf
Samen met mijn broer ben ik naar een avondwedstrijd van Leeds United geweest. We zaten met onze stoelen bijna op de middenlijn, onderaan tegen het veld aan. Dat maakte de ervaring nog mooier. De sfeer was intens op Elland road. Dit was onze eerste Premier League wedstrijd die we bezochten en zeker niet te laatste. Zeker weer via voetbalreizenxl. De ervaring met de organisatie was top en de plekken in het stadion die we toegewezen hadden gekregen waren perfect.
Leeds United - Nottingham Forest
25 February 2026
Joris
Zaltbommel
Nu voor de tweede keer een prima ervaring. Alles goed geregeld. Ook goed zitplaatsen in het stadion. Hotel was ook prima.
Inter-Juve
23 February 2026
Onur Emre
Rotterdam
Wij zouden op 15 feb naar een wedstrijd in Sevilla. We vlogen op 14 feb die kant op. Helaas kwamen we er vlak voor de vlucht achter dat de wedstrijd was verzet: naar 14 feb, precies op t moment dat ons vliegtuig zou landen. We hebben de wedstrijd helaas dus niet kunnen bijwonen. De service er omheen was daarentegen prima.
N.v.t.
20 February 2026
Joanne Metzlar
Apeldoorn
Ook dit jaar 2026, weer een prachtige voetbalreis met 10 man achter de rug. Wat een sfeer juventus- lazio. Al ruim 12 jaar levert voetbalreizen xl de kaarten. En ieder jaar weer goede communucatie en service.
Juventus - Lazio
14 February 2026
Rolandus
Eemnes
We hadden topplaatsen, met drie naast elkaar helemaal centraal op Old Trafford. Wayne Rooney zat gewoon 5 zitplaatsen verder... De dienstverlening, communicatie en alles erom heen was gewoon perfect. Dankjewel voor deze fantastische ervaring
Manchester united - Fulham
13 February 2026
Gerry Saenen
Laakdal
Tickets gekocht voor Tottenham Hotspur - Newcastle. Met het verzoek. Zo dicht mogelijk bij het veld. We kochten de goedkoopste tickets, maar kregen een geweldige GRATIS upgrade naar rij 11 vanaf het veld. Ik kreeg kippenvel bij zien van het veld en de locatie van de stoelen. Dit was FANTASTISCH!
Tottenham Hotspur - Newcastle United
13 February 2026
Willem Langezaal
Druten
In het weekend van 31 januari, 1 februari naar Millwall - Sheffield United en naar Tottenham - Manchester City geweest. Het was weer top geregeld! Het was niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer dat ik kaarten heb geregeld via VoetbalreizenXL..! Wederom een super mooie ervaring rijker!
Millwall - Sheffield United. Tottenham Hotspur - Manchester City
10 February 2026
Ernstjan
Aalten
Millwall-Sheffield United was een geweldige ervaring in de Championship. De kaarten waren een week vooraf al binnen en 3 plekken naast elkaar ter hoogte van de 16 meter. Rij 8. Goed zicht. Nadat we eerder al Liverpool en Man United hadden bezocht via VoetbalreizenXL, was het voor ons logisch om ook deze tickets via VoetbalreizenXL te regelen. We regelen de vlucht en hotel zelf omdat we dat zelf willen kiezen.
Millall- Sheffield United
9 February 2026
Irma
Raalte
Geweldige ervaring!
Bayer Leverkusen - Villareal
William
Zevenbergen
Prima communicatie en keurige levering tickets. Prijs is m.i. te hoog t.o.v. reguliere prijzen
Leverkuse. Bremen
Frank Van Hout
Heerenveen
Wij waren aan het zoeken naar een mooi weekend vol voetbal en prachtige stadions. We keken rond en ons oog viel op Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach. Voetbalreizenxl benaderd en deze regelde prachtige zitplaatsen en we kregen de kaarten op tijd op de email gestuurd. Wat een geweldige trip hebben wij gehad ( een vader met zn 2 zonen) Wij kunnen het iedereen aanbevelen om kaarten te boeken via Voetbalreizenxl
Eintracht Frankfurt-Hoffenheim en Borussia Mönchengladbach-VFB Stuttgart
Peter Scholten
Goor
VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam